Tp Bebek ve Akupunktur

Merhaba arkadaşlar, sabah denizin durumunu öğrenince çok üzüldüm, başka şeyler yazmak hiç gelmedi içimden... Allah sabırlar versin ona...

muallimcim bunun dışında iyiyim çok şükür, sen nasılsın?

bluesuu, iyi dileklerin için sağol canım, öptüm seni....

senay ........nasılsın....sizleri takip ediyorum.......hamileler iyi gidiyor maşallah...........denizin durumuna üzüldüm..........onun için hayırlısı böyley miş demekki........kendine iyi bak........

kızlar hepinize hayırlı akşamlar...nasılsınız...

deniz canım ne diyeceğimi bilemiyorum bende...kız başından beri hep içinde bir tereddüt vardı...bir türlü tam sevinemedim..olsun arkadaşım senin sağlığın yerinde ya önemli olan o...inşallah herşey yoluna girer tekrar hamile kalırsın...

muallim canım sende gün geçtikçe ağırlaşmaya başladın herhalde..rabbim yardımcınız olsun...artık yavaş yavaş doğuma yaklaşıyorsunuz...hayırlısıyla doğum yapıp bebişlerinize kavuşursunuz inşallah.. onların güzel kokularını koklarsınız...

inşallah bizlerde o günleri görürüz...hayırlısıyla..sağlıkla..

bulut ınş canım rabbım yard ols.................guzel gunler nasıp etsssssssss.....................amınnnnnnnnn

aminnnn...muallimciğim çevremde bu sıralar çok hamile kalan var ve bazıları hep 1,5 aylıken sonlandı...kimisi kalp atışını duyamadı...kimilerininkininde kalbi durdu...2 tane arkadaşım vardı ikiside 5 yıldır çoçuk istiyorlardı bayramda hamile olduklarını öğrendiler...biri düşük yaptı diğerinin kalbi durdu..şimdide denizinki ...

yaaa rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin .herkese sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi sonundada kucağına almayı nasip etsin....

Öff hani demiştim bı arkadasımda idrarında üreme olmuş tedavi edilmemiş sonra su isesi açıldı diye bende tedbir amaçlı idrar kültürü yaptiistim bendede gram pozitif kuyruk yapmış koklar görüldü yazıyor sonuca bakterinin adı enterococcus spp Dr mesaj attım bu onli biseym diye aradı beni önemli olan bu hastalığı tasidiginmi yoksa bulaştığımı dedi hiç bisey anlamadım açıkcası tedirgin ldim bütün gece ya bebeği alalım derlerse diye düşündüm
o diğer ark kağıt ikzalattilar hayataimi kaybedebilirim rahmimide kaybedebikirim bebeklerde sakat doga bkir kabul edyorum dye ama ondaki virüs e coli en zararlisiymis suan kesesi açık oldu için anneyee enf. Bulaşma riski var Bahsettim virüs için tedavi oldu şimdi hastande yatıyor ona bulaşmasın kesed

Ona bulaşmasın yeni enf diye bende urkuyorum antibiyotik tedavisi yaparlar bana herhalde ama sonclarsa bu tedavilere dienclimi ldup olmadiklarida çıkmış bı tanesi drncli ötekiler hassas

gunaydın kızlar................hayırlı bıgun ols ınş..................rabbım herkese şifalar versın

günaydınlar herkese,

bluesuu'cum ben iyiyim çok şükür, şimdilik herşey yolunda, inş. sonuna kadar böyle gider...

bulutçum, insan bazen etraftan da olsa böyle ardarda kötü haberler alınca olumsuz etkileniyor... bazen ben de yazışmadığım kişilerde olsa burda okuduğum kötü haberleri eşimle paylaşıyorum, annede veya bebekte olumsuzluklar yaşayanların hikayelerini... kızıyor bana, onlara kafayı takıyorum, bizde de olcakmış gibi düşünüyorum diye... o yüzden fazla okumuyorum artık, çok etkileniyorum çünkü.... Allah herkesin yardımcısı olsun..

Gülencim, inşallah bişey yoktur canım ya...ama tedbirli olmakta fayda var tabiiki... ne zaman gitceksin dr'a?

muallimcim, senin 3 cadı napıyo, içerde hareket hiç bitmiyordur sende.... öptüm canım....

toprak nerde, dün gelmedi......

senaycım gunaydın.............masallah ıyıyız hepımız ne guzel toprak nerde dedıgın gıbı.............bız ıyıyız teyzesı cok sukur bu ayda gecerse baya kurtarırız pacayı ınş canım..............ust soldakı çok hareketlı kılosu daha cok.............sagdakı orta alttakı mınık.................

denızcım nerdesın..................ıyı bak canım kendıne sen cok degerlısın onemlısın..................gulen bence onbemlı degıl canım sakın uzme kendını............

Merhaba kızlar.Biz iyiyiz kaç gündür denize canım sıkkın o yüzden bir şey yazmadım daha doğrusu ne yazacağımı bilemedim.Şenay ben de eşimle paylaşıyorum burada olan biteni , o da ilk zamanlar kızıyordu üzülüyorum diye ama artık o da alıştı galiba bakıyorum o da üzülüyor arkadaşlara...El muallim maşallah size şu 1 ayıda atlatın sağlıcakla inşallah...Şenay sizin ne zaman tahmini doğum?Sizin ayrıntılı bugün müydü?

toprak ınş ıyı gıdıyoruz canım sevınırız ınş beraber...............bende cok uzuldum denıze ama elden bısey gelmıyo rabbım herkese yard rtsın..................

Annesi sen de yavaş yavaş cici alışverişine başla derim...Yoksa senin kızlar çıplak kalacak.Bir de doğum çantanıda hazırla yavaş yavaş.Çantaya neler koyacaksın bakim?

Merhaba bende tedavimi bahçeci kliniğinde görüyorım.Mayıs ayında emel hanımdan akapunktur tedavisi gördüm. üçüncü denememdi ve herşey tepe taklak oldu;daha önce emriyo oluşurken o sefer olmadı.bu ay 5,denememe gene bahçeci kliniğine gidicem. Akapunkturçok iyi araştırılmalı zannederim herkeste farklı sonuçlar olabiliyor.ALLAH herkesin gönlündeki muradı versin inşallah...

banu canım dr.mustafa bahçeciyemi tedavi görüyorsun...hangi has. çalışıyor kendisi banada onu söylemişlerdi...ama ben amerikan has. de dr. bülent urmana gidiyorum...benimde 1tüp bebek negatifim var...2. ye bir türlü kendimde o cesareti bulamıyorum...doğal yollarla denemeye çalışıyorum..aslında bende akupunkturda kararsızım...

kızlar mrb nasılsınız benim günler azaldı gerçi fazla belirti yok bakalım rabbim hayırlara versin sonunu inşş arada kasıklarımda sol tarafta oluyo ilk günler özellikle 3 günü çok agrım olmuştu akşama kadar sürmüştü geçti o biraz belimde agrı oluyo azcık gögüste olmuştu ama şimdi agrı yok gibi bide ayaklarım üşüyo 3 gündür bakalım sonu hayır olsun inş perşembe gidicem kan vermeye dualarınızı eksik etmeyin benden kib..
denizcim çok üzüldüm canım rabbim böyle uygun görmüş demekki canım allah yardımcın olsun..kib

Gökçecim inşallah perşembe günü sen bizi sevindirirsin , bu aralar çok üzüldük...Banu ben de Emel hanıma gittim akupunktura , ve çok memnun kaldım.Ben de akupunkturun çok faydası oldu.Daha önce ki tedavim de 17 yumurta oluşurken akupunktur yaptırdığım ay 32 yumurtam oluştu ve allaha şükür hamile kaldım.Seninde dediğin gibi akupunktur demek ki sende ters tesir yaptı.ınşallah bir sonra ki tedavinde allah yüzünü güldürür...Bulutçum bence akupunktura git , akupunktur insanı çok rahatlatıyor.Kaldı ki sizin ki sebepsiz inf.Bu da tamamen stresle alakalı çocuk olmaması.Rahatlarsan çocuğun belki de tedavisiz olacak...

toprak canım aslında inanmazsın şu sıralar öyle ihtiyacım varki rahatlamaya...ne yapacağımı bilmiyorum.sanki kendimi bir boşlukta gibi hissediyorum...önceleri tedavi konusunda eşim biraz daha bekleyelim şöyle yapalım dediğinde karşı çıkardım biran önce başlamak isterdim.şimdi ise geçende eşim biraz daha bekleyelim diyor bende hiç bir kıpırtı yok hiç bir tepki vermiyorum...öyle bir boşluktayımki anlatamam...

Canım ben ist.un avrupa yakasındayım bana güvenilir tavsiye edeceğin bir yer varsa yazarmısın...ve diğer arkadaşlar..artık birşeyler yapmalıyım..yani evin içinde akşama kadar düşün düşün olmuyor. çalışmıyorumda sürekli kafamda bir şeyler dönüp duruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…