Tp Bebek ve Akupunktur

Günydın el muallimcim....Çok güzel haberlerle güne başladık sayende...Gözünaydın...Ben dün akşam evde yoktum , arkadaşlarla stres attık.ıyi oldu.Bence dediğim gibi transfer öncesi mutlaka akupunktur yaptır stresini alır.o zaman senin güzel sonucu 6 haziranda alacağız.Ayyy çok heyecanlandım el muallim...Allahın izniyle bu sefer olacak gibi geliyor...

toprakcım çok sağol ya ıyı moral verıyosun canım ama bende korkular başladı ya yıne negatıf alırsam ....neyse rabbım n demışse o olacak.................çarşamba transfer evet salı gunu gıdıcem inş akupuntura.............rahatlatsın inş.............beşinci gun transferuı...........inş ıyı olur canım senın adetın ne zaman.........yakın dımı..........stres atman ıyı olmuş eğlenmene bak..........rabbım cumlemıze kolaylık versın canım
gulne daha gelmedı sanırım
senay nerede acaba.........
serada yatıyo beklıyo canım inş ıyı sonuç alır

merhaba arkadaşlar,
Mualimcim çok güzel haberler vermişsin, çok çok sevindim, dün köydeydim, ben çorluluyum, az önce döndük. Annemede anlattım seni, sonuç beklediğimizi...
Az önce kullanıcı girişi bile yapmadan bir nefeste okudum yazılanları ve çok sevindim. Hadi kız olcak bu sefer vallahi, % 100 başarı. hepsinin döllenmesi inanılmaz güzel, maşaallah. Aman nazardan oku onları üfle hastaneye doğru:) ınşallah hepside sağlıklıdır ve kalanlar dondurulur.
Öpüyorum seni...

El muallimcim iyi düşün iyi olsun...Bu sefer olacak...Olmasa bile yinede bence çok şanslısın, allah bağışlasın aslanlar gibi bir oğlun var...Bunu düşünüpte rahatlamalısın, burada ki pek çok arkadaşın çocuğu yok , ne olacağımızda belli değil...O yüzden rahat ol sevgli arkadaşım...Nasibinde varsa olacak ve şu ana kadar her şey maşallahhh çok güzel gidiyor...Aklında belki de 5. gün transferi yoktu o olacak inşallah...Başarı şansın daha yüksek...Bu sefer nazlı kızın da hayırlısı ve sağlıklı olarak gelecek inşallah, umutsuz olma...Bizede dua etmeyi unutma...Ben de yarın son ilacı içicem ve 3 gün sonrada adet olup tedaviye başlayacağım...Gülen akupunktura gelecekti salı günü bildiğim kadarıyla,Seranın bebişleri de inşallah bu sefer tutanacak...
Şenaycım sende hoşgeldin...Bizde cuma günü bir memlekete denizliye gidip geleceğiz, hem kayınvalideleri alıcağız hem de gezip geleceğiz...

canım çok sağol............inş bakalımgelışımlerı takıpte eğer ıyı gıderse dondurulurda ıyı olur aslında ama hayırlısı yarın haber gelıcek çarşamba kaçta gıdıcem dıye.........ve o gun bellı olucak kaç tane verılecek kalan var mı .............çok sağol canım desteğın için sen ne yaptın çorlu guzeldır anncığıne boll selam..........sen ne aşamadaydın akupuntura devam dımı bende transferden once salı bıkez daha gıdcem............dua et canım herşey gonlumuze gore ols

toprakcım canım çokk haklısın...........inş hayırlısı olsun herşeyın..........hadı senınde az kalıdı.......heyecan başladı dımı...........bırazda gez eğlen...........sonra ılaçlar başlıcak........senle beraber bekerız bıraz.............sen ızın alıcan dımı.........

toprakcım daıma hep dua edrken dualarımdasın sen ve adını bıldığım arkadaşlar.................bu imtıhanı guzelce beraber aşıcaz...........inlş rabbım bı tanecıkte olsa versın sızlere haklısın....çokk şukur...........rabbım kımseyı aratmasın...........inş sende bu kez bebişine kavuşıcan sonra burdakı tupçılerle buluşma duzenlerız............ne hoş olur ya

Benim kendi bürom var el muallim.O yüzden rahatım.Transferden sonra Herhalde 3-5 gün annemgilde yatarım , sonra da önemli duruşmalarıma gider gelirim, diğerlerinede mazeret yollarım diye düşünüyorum...

İnşallah el muallimcim.Bebişimiz gelmesini o kadar çok istiyorum ki , allahım inşallah bu sefer bizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir...Elimi uzatsam tutacam gibi geliyor ama elimi uzatıyorum uzatıyorum hep boşluğu kucaklıyorum...Bizim sınavımızda bu galiba...Bende sana ve diğer arkadaşlara dua ediyorum hep...İnşallah cennet kokulularımız gelecek bu sefera.s....

canım inş rabbım uzatmasın bu ımtıhanı çok zor benım oğlum üç sene sonrakı tedavıyle oldu rabbım çok bekletmedı ...ne zor old bılıyorum hep onunla geçırdım bunca yılı evlat çok guzel .........rabbım inş kısa zamanda sızde verecek canım inş.......zamanı gelmıştır...........oğlum normal doğdu ....ama bıkaç ay sonra kalbıne gıden damarların bırınde delık old anlaşıldı hıç yemeyen iştahsız bı bebektı ..sonra yenı bı yontemle kap doktorumuz o delığı kapattı bı çeşıt amelıyat ama açık değıl anjıyoyla...........çok şukur atalattık sonra astım atakları geçırdık uzun yıllar tedavı gorduk bıkaç kez hastanede hava verıldı ......ama şu bıkaçyıl elhamdulullah atlattık gelşişimi çok ıyı buyudukçe sanırım toparladı..........rabbım sağlık versın...........bu ımtıhanlar çok zor canım..........inş herşey çok guzel olacak.........bu yaz sevınecez..........annennde kalman çok ıyı ohhhh............bakarsın keyfıne............çok ıyı ya..........hadı senı heyecanla beklıyorum

uç aylarda yaklaşıyoo............ramazan erkenden bu sene .........rabım uç aylar hurmetıne makbul eylesın dualrı canım..........skupuntura tekrar başladın dımı...........senın sadece transferın var.........hemen adetten sonra verılecek............ bu ayın sonuna kalırmı ..........yoksa hazıran başımı olur..........

inş.............canım annene söle bolbol dua etsın canım annelerın duası makbul olur.............senın kaç emrıyo vardı..........

Akupunktura başladım , kendimi çok iyi hissediyorum akupunkturdan sonra...Benim sadece transfer olacak ancak daha öncesi rahmi kalınlaştırmak için bant verecek doktorum ...O yüzden adetten yaklaşık 17-18 gün sonra transferim olacak ...Ayın 15 i gibi transferim olur diye hesaplıyorum...O zamana senin sonucu almış oluruz...

inş.............canım annene söle bolbol dua etsın canım annelerın duası makbul olur.............senın kaç emrıyo vardı..........

Anneme söylerim duasını alırım senin içinde...Beninm 3 tane 5. gün 4. tane 6. gün embriyom vardı el muallimcim.Bakalım napcak ufaklıklar...Onların varlığı bile insanı çok mutlu ediyor...
Gülen salı günü akupunktura gelip, uçakla geri dönecekti...

ooooooooooooooo.....................çok var ya...........bende bıraz beravber beklerız dıyıdum..........neyse sonu guzel ols canım inşşşşşşşş.............tutacak bebışın..........ınş beraber sevınırız ben ınş moral olurum sana.............kızım olursa senın oğluna vermem benım kızım onbeşgun buyuk oluyoo çunku...........olmaz dımı..........rahım klaınlığı yertelı değil mı.......kaç emruyon var dondurulmuş olacak inş dımii

ççook guzel canım.............evet ya bebişlerımız orda dut-ruyoo..........zıyarete gıtsek mı.........sut gotursekmmı...........inş bıkç taneyıde dondururlar çok ıyı olur canım...............çok sağol annnene çokk selammmmmmmm

A.s. el muallim...15 günden bir şey olmaz ya, hem bayan büyük olursa zengin olunuyormuş ya...Senin rahim kalınlığı kaçtı el muallim?

evet canı haklısın neyse bıraz naz yaparız..........benım yanı aklımda değıl ama normal dedı doktor........bı problem yok bılıyosun aradada hısteroskopı yaptı gecen hafta temız çıktı........rahımın içi çok ılgınç ....orda bı yere çizik attı doktorum emrıyınun buraya yerleşmesını ostyorum ddedı.......bakalım canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…