- Konu Sahibi el-muallim
-
günaydın el-muallim. yine birşey soracağım sana senin daha önce de tüp bebek deneyimlerin olduğu içinben tüpden sonra adet oldum bugün 11. gün hala lekelenmeler devam ediyor. 8. gün tahim filmi çektirdim ondan diyeceğim ama 2 yıl önce de çektirmiştim sadece çektirdiğim gün birkaç damla olmuştu. acaba kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı ondan mı? senin de olmuş muydu? bir de bazılarının adet düzeni bozuluyormuş inşallah içtiğim bitkisel kürler etki eder de düzeni bari bozulmaz. :Saruboceq:
canım benım çok geçmış ols............bende bu şekılde olmadı olumsuz ıkı denemem old ama hıç adet duzenım bozulmadı....ama bazı arkadaşlarda duzen bozuluyo ve zanm uzuyo........bıraz daha bekle kımyasal gebelık etkı eder ve aldığımız ilaçlar..........bıkaç daha bekle bıtkısel kur deneme....adetın bıtsın ole dene canım ve eğere adetın bıkaç gun daha bıtmezse mutlaka doktorunu ara canım...........rahım fılmıde etkı eder benım rahım fılımlerınden sonra uzun kanamalarım olmuştu..............kafayı takma canım stres daha etkı edr............kendını yorma inş geçer ve inş kısa zamanda tedavısız kavuşursun bebişine inş bu mubarek aylar hurmetıne..kı yaklaşıyo.....rabbım dualarımızı makbul eylesın rabbım sızlerı tatlı anne eylesınnnnngünaydın el-muallim. yine birşey soracağım sana senin daha önce de tüp bebek deneyimlerin olduğu içinben tüpden sonra adet oldum bugün 11. gün hala lekelenmeler devam ediyor. 8. gün tahim filmi çektirdim ondan diyeceğim ama 2 yıl önce de çektirmiştim sadece çektirdiğim gün birkaç damla olmuştu. acaba kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı ondan mı? senin de olmuş muydu? bir de bazılarının adet düzeni bozuluyormuş inşallah içtiğim bitkisel kürler etki eder de düzeni bari bozulmaz. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?