Tp Bebek ve Akupunktur

inş canım sonuçlar ıyı olacak guzel duşunelım takdır allahtan.........sen kendını davalarla yormazsın dımı...çok koşturma bekleme aşamasında...........

merhaba muallim, toprak....
nasılsınız?
Gülen gitti eksilkiğini hissediyorum resmen, cadı kız, alışmışız ona....

ben artık evdeyım yarın çarşıya ınıp bışeyler alıcam oğlumun mezunuıyetı var ona takım batık onu alıcam...arkadaşa gıderım....çarşamaba evdeyım ..inş beşgun kalırım sonra yavaş yavaş gıderım bıyerlere.........araba kullnsam sanırım sakıncası olmaz dımı ..hemşıreye sorım bıraz cadı bı hemsıre bana bıyere gıtme evınde otur dıyoo

canı senay ıyıyım ...........sen nasılsın tedavı ne zaman.........valla doğru cadı gulencım alıştık ona.........sessız buralar.......enerjık hatun o..........

muallimcim sayfada aktif görünüyorsun ama sanırım gitmişsin, canım iyi akşamlar diliyorum. Çok öpüyorum seni. Yarın görüşmek üzere.

Herkese ıyi Akşamlar, Geceniz Hayırlı Olsun.....

Oğluşun mezun olur ya, hayırlısı olsun... Allah bize de o günleri göstersin inşallah çok büyük gurudur senin için....

Canım benim tedavim 10 haziran gibi başlayacak... akupunktura devam ediyorum... Özellikle stres için bir nokta varki,(onu herzaman uygulamıyor) hani narkozdan çıkarkenki tatlı sarhoşluk varya aynen öyle.... Sana öyle bir şey yaptımı aku.cun hiç...

canım sende hazıran ..toprakla neredeyse aynı..........çok guzel hadı bakalım..vete valla akupuntutr banada öle yapıyoo geçen sefer araba kullnıp eve gelırken valla sersem gıbıydım yavaşladım bıle bı ara arkadakı korna basınca kendıme geldım yanı zor eve geldım ..........uyuşuk gınbıydım..haklısın..

gunayyyyydıııııınnnnnnnnnn.....................nasılsnız kızlar...............rabbım gunumuzuz guzel eylesınn

günaydın el-muallim. yine birşey soracağım sana senin daha önce de tüp bebek deneyimlerin olduğu için ben tüpden sonra adet oldum bugün 11. gün hala lekelenmeler devam ediyor. 8. gün tahim filmi çektirdim ondan diyeceğim ama 2 yıl önce de çektirmiştim sadece çektirdiğim gün birkaç damla olmuştu. acaba kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı ondan mı? senin de olmuş muydu? bir de bazılarının adet düzeni bozuluyormuş inşallah içtiğim bitkisel kürler etki eder de düzeni bari bozulmaz. :Saruboceq:

merhaba deniz bulut,
benim tüp bebekten sonra değil ama, 1,5 yıl önceki aşılamamda öyle olmuştu. Kanamam çok uzun sürmüştü. Hatta adet oldum normal şekilde bitmişti, tam hatırlamıyorum amagaliba 3-5 gün sonra tekrar başlamış ve oda bir hayli uzun sürmüştü. Doktorum herhangi bir sorun yok demişti, ama tıbbi açıklaması nedir bilmiyorum. Sanırım korkulacak birşey yok, ama yinede için rahat etsin diye doktorunu bir ara bence... Bu dönemlerde çok hassas oluyoruz, herşeyi kötüye yormaya da bayılıyoruz resmen. Hemen ara ve rahatla bence...
Görüşmek üzere.....

canım benım çok geçmış ols............bende bu şekılde olmadı olumsuz ıkı denemem old ama hıç adet duzenım bozulmadı....ama bazı arkadaşlarda duzen bozuluyo ve zanm uzuyo........bıraz daha bekle kımyasal gebelık etkı eder ve aldığımız ilaçlar..........bıkaç daha bekle bıtkısel kur deneme....adetın bıtsın ole dene canım ve eğere adetın bıkaç gun daha bıtmezse mutlaka doktorunu ara canım...........rahım fılmıde etkı eder benım rahım fılımlerınden sonra uzun kanamalarım olmuştu..............kafayı takma canım stres daha etkı edr............kendını yorma inş geçer ve inş kısa zamanda tedavısız kavuşursun bebişine inş bu mubarek aylar hurmetıne..kı yaklaşıyo.....rabbım dualarımızı makbul eylesın rabbım sızlerı tatlı anne eylesınnnnn

ben haber beklıyorum arıcaklar ona gorede yarın akuya gıdım transferden onca bı kez daha yaptırım tutunmayı etkıler belıkı..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…