- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi el-muallim
-
ben haber beklıyorum arıcaklar ona gorede yarın akuya gıdım transferden onca bı kez daha yaptırım tutunmayı etkıler belıkı..........
senay k el-muallim sağolun sorarım. nasıl olsa bugün rahim filmi sonucunu konuşmak için doktorumu arayacağım. bunu da sorarım.
el-muallim sana şimdiden iyi transferler. bu sefer yumurta sayın ve kaliteleri çok iyi allahın izniyle kavuşacaksın bebeğine. rabbim yar ve yardımcın olsun. a.s.
senay k sen akupunktura nerede giriyordun canım? sizi takip ediyorum ara ara. eğer başarılı sonuçlar devam ederse inşallah ben de düşünüyorum tüpten 1 ay önce başlamayı ama benim daha sonbahar. inşallah senin de çok güzel geçecek tedavin. a.s
denizcim, ben meter'de oturuyorum.Merter vatan hst'ne gidiyorum akupunktur için. Doktorum öğleden sonraları burda, normalde 18:00 iş bitiş saati, ama ben gecikiyorum bazen, sağolsun bekliyor.
Canım sen nerde oturuyorsun, inan rahatlaman için şuan bile gidebilirsin, çünkü tüp bebek sonrası hem vucudunun toparlanması hemde ruhsal olarak normala dönmek çok zor. Bence tüp bebek zamanını bekleme, eğer iş ve maddi durumun elveriyorsa başla derim. Çünkü tedavi edici özelliğide var akupunkturun. Belki tüp bebeğe gerek kalmaz. Hem strese karşı hemde hormonlara etki eden tedavi uygular doktorun, çok iyi olur....
haklısın canım..........ama bence inş etedavıye kadar olur kendıliğnden...........inş............senını ılk evlılığın mı geç evlendın o zaman.............ols canım erkende evlensen bu işler kısmet işi..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?