Tp Bebek ve Akupunktur

senay k el-muallim sağolun sorarım. nasıl olsa bugün rahim filmi sonucunu konuşmak için doktorumu arayacağım. bunu da sorarım.
el-muallim sana şimdiden iyi transferler. bu sefer yumurta sayın ve kaliteleri çok iyi allahın izniyle kavuşacaksın bebeğine. rabbim yar ve yardımcın olsun. a.s.

senay k sen akupunktura nerede giriyordun canım? sizi takip ediyorum ara ara. eğer başarılı sonuçlar devam ederse inşallah ben de düşünüyorum tüpten 1 ay önce başlamayı ama benim daha sonbahar. inşallah senin de çok güzel geçecek tedavin. a.s

canım çok sağol rabbım sızlere kat kat versın............sende inş düşün akupunturur.....ıyı gelebılır ....senı çok telaşlı algılıyorum bıraz sakınlaştırebılır canım sanırım yaşımız aynı gıbı...sakın olmaya çalış...........ve tedavıye kadar doğal kurler dene...belkı geiır tedavısız bebişin

evet kişiliğim de ne yazık ki telaşlı sabırsız aceleci :1no2: bir türlü tevekkülü beceremiyorum. akupunkturu araştıracağım hem işe yakın hem eve yakın. ama eve yakın olursa 7 den sonra gidebilirim. iş öğlen falan da olabilir. bakalım daha önümde 1-2 ay var bulurum inşallah. bir de eşim bizim normal yolla da oluyordu bir daha yaptırmayalım diye tıtturdu yaşım diyorum. olur daha diyor. evet 43-44 yaşında da kendiliğinden hamile kalanlar var ama kaç tane? o olursa da allahtan olmazsa da diyor. ama bunu demesi kolay nasıl olsa ilk evliliğinden 1 evladı var. offf bu yaş meselesi çok kötü

Son düzenleme:
haklısın canım..........ama bence inş etedavıye kadar olur kendıliğnden...........inş............senını ılk evlılığın mı geç evlendın o zaman.............ols canım erkende evlensen bu işler kısmet işi..........

ben haber beklıyorum arıcaklar ona gorede yarın akuya gıdım transferden onca bı kez daha yaptırım tutunmayı etkıler belıkı..........

Canım benim akupuntur gayet iyi gidiyor. Bu hafta 1 kez gitcem. Yeterli dedi doktor, eğer stresin artarsa 2 defa yaparız dedi. Bu hafta 1, gelecek hafta 2 defa gitmeyi düşünüyorum Bu hafta gayet iyiyim, ama gelecek hafta regl öncesi hafta olacak. Regl ve tedavi başlangıcı yaklaştı diye stres yaparım diye düşünüyorum o yüzden 2 yaptırcam.
Doktoruma sordum, transfer günü mutlaka yaptırmak istiyorum, bahçecide transferden kısa süre önce yapıyorlarmış dedim. Doktorumla programlarımız saatsel olarak ogün uymayabilir, çünkü doktor anadolu yakasında öğleden sonra buraya geliyor. Ama, o gün o saat veya 1 gün önce farketmez diyor, etkisi devam edermiş, olayın ticari yönüde çok büyük herşeye takılma diyor.Gerçekten bitkisel tedaviler ve akupunktur, kısacası alternatif tıp ekonomik yönden güçlü bir sektör oldu günümüzde. İyi analiz etmek lazım.
Amma yazdım ha....

denizcim, ben meter'de oturuyorum.Merter vatan hst'ne gidiyorum akupunktur için. Doktorum öğleden sonraları burda, normalde 18:00 iş bitiş saati, ama ben gecikiyorum bazen, sağolsun bekliyor.
Canım sen nerde oturuyorsun, inan rahatlaman için şuan bile gidebilirsin, çünkü tüp bebek sonrası hem vucudunun toparlanması hemde ruhsal olarak normala dönmek çok zor. Bence tüp bebek zamanını bekleme, eğer iş ve maddi durumun elveriyorsa başla derim. Çünkü tedavi edici özelliğide var akupunkturun. Belki tüp bebeğe gerek kalmaz. Hem strese karşı hemde hormonlara etki eden tedavi uygular doktorun, çok iyi olur....

benim iş yerim yeşilköyde. merter işime yakın. ev maçka da çünkü. ben işe yakın olursa öğlen gitmek istiyorum yani 12 de gitmem gerekir. sen ne kadar veriyorsun seansına? bir de ismi nedir? ben saatlerini bir araştırayım doktorun. memnunsun herhalde? gerçekten strese iyi geliyor mu? valla çok ihtiyacım var o bakımdan :çok üzgünüm:

benim de ikinci ama ilkinde gençtim tam borçlar ödendi bebek yapalım dedim eski eşim ben sıkıldım yapamıyoruz gidiyorum dedi. 1,5 sene önce de oldu kalbi atmadı aldılar. yani kader kısmet işi gerçekten. umarım rabbim yazmıştır alınyazıma anne olmayı :Saruboceq:

inş canım .....inş...........ama denızcım bıraz daha sakın olman lazım ....ama hakılısında yaş geçıyo ben bıle ıkıncı için yaştan dolayı acele edıyorum....ama şunu bıl kı gerçekten herşey kısmet inş rabbım yazmıştır....anne olusrsun canım.....bu arada akupunturuda duşun doktorum akupunturla normal gebelıkı şansı bışle artıyo dıyo senın normal oluyosa dene drım tedavıye kadar belıkı etkısı olur bebişin gelır..........

senaycım çok ıyı ya...............ıyı olur ıkı kez gıt......rahatlarsın bende yarın gıdıcem doğru benım doktorumda bır gun once yaoptırsanda etkısı olur dedı...........inş canım rabbım kımsenın emeğını boşa çıkarmasın.....hemen adetten sonra başlıcan dımı....

kızlar nerdesınız ..............ben çıkımmmm işlerımı yapım...................çarşamba transfere gıdıyorıummmmmmmmmmm...................

evet canım ıyıyım evdeyım telefon geldı........hepsı ıyıymış bebişlerımın..........çarşamba sabahı gıdıcem inş..........bakalım hayırlısı ....yarın sabahta akupuntura gıdıcemm..işnş etkısı olurr...sen nasılsın iştemısın ben artık evdeyım yarın bıdarkadaşıma gıder otururum sonra heppp ev.......

ışleyim el muallim çalışıyorum başım ağrıyor biraz...Sen de gez toz şöyle çalışmamanın tadına var ve kafa dağıt biraz...

canım ya ara ver bıraz...................kıyamam..yakın olsan gelırdım işyerıne turadım kolundan ..gıderdık bı lokantaya ..yerdık gezerdık ..inş ama bebişlerınmızle gıderız..............inş..bak bu gunler kendını yorma adet olucan dımı ....sakın olmaya çalış...evet oohh valla iş stresı yok bende mudurem yokk ..ne ıyı............yarında arkadaşıma gıtcem maltepeye...........bak evde yattığımda benı yalnız bıralkmak yok canım hergun buraya gırcen ılk ıkı gun yatarım sonra burda yazısırız........................hadı çay iç başının ağrısı geçsın bıraz....................

kızlar çok sinirlendim ve üzüldüm senağlamarahim filmi çektirip sonucu doktora fakslamıştım şimdi doktorum aradı. rahim filmi çeken kişi ufak tefek birşeyler var ama önemli birşey yok demişti. rapora göre rahimde bazı yapışıklıklar gözüküyormuş. filmi görmek istiyor. belki hiteroskopi gerekebilirmiş. ben doktoru kesin değiştireceğim. tüp bebekten önce ısrarla dedim geçen seneki kürtaj sonrası 3 ay lekelenmem oldu ve sonra uzun zamanda akıntı rengi normale döndü diye ve benim zorumla vajinal kültür yapıldı. neden o zaman hsg çekelim demedi ki. şimdi de mutlaka istiyorum diye tutturan bendim. 5 dakikalık iş. belki bebek tutmamasının kimyasal gebeliğin nedeni budur. karşıma geçip yaş demek kolay klava:değiştireceğim bu doktoru. çok üzüldüm :çok üzgünüm:

canım denızcım evet ya............neden böle oldu..........bıraz ıhmal mı var..............nerdeydın...bunların en başta yapılması gerekırdı tabıı...yaşın geçıyoo çunkuu............valla hakkında hayırlısı canım.........için neyı ıstıyırsa onu yap ıstedığın ılgılı bı merkeze gıt...zaman yıtırme............yada doktırunla gıt yuzyuze konuşşş

ben butedavınmde tedavı arasında doktorum zaman kaybı olmasın dıye hıstesroskopı yaptı .....bölece bır aya zaman kazanmış old..........doktora guven onemlı..sen umuttaydın ama orası çok ıyı denılıyoo

gidip konuşacağım bir. bir de hiteroskopi çekilmesi gerekirse zor bir işlem midir? sonrasında hamileliği falan etkiler mi? sen çektirmiştin değil mi?
evet yaşım geçiyor ve bu kadar zaman ve para kaybı. bir de sinirler harap tabii senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…