- Konu Sahibi el-muallim
-
- #7.681
canım bebışcımmmmmmmm hosgeldın ..............cok sagol canım..........burdakı hamışler ılerlıyoruz ınş tamamına ererız.............ınş dedıgın gıbı yenı hamışler gelır tum ısteyenlere rabbım nasıp etsın.........cok sukur canım ıyıyım..........tedırgınlıkle ılerlıyorum sızın guzel dualarınız guç verıyo ........27 haftalık oldum ınş.............sen nasılsın tedavın nasıl ..........rabbım yormasın canım..........kısa zamanda versın yuregının sevgısını...........
selam kızlar hayırlı günler nasılsınız bakalım iyisinizdir inşşşşş..
kızlar ben az önce ilk iğnemi oldum yerdemiyim göktemiyim sevinçten ölmezsem iyidir aylardır ilk defa iki yumurtalıktada yumoş gördü dr um denemeye dğer başlıyalım dedi vee başladık hayırlısıyla anne olurum inş hayırlı ve sağlıklı evlatlarım olur inşş cümlemize inşşş perşembe günü dr tekrar bakıcak ona yumurtaların cevabına göre tedaviye devammı edicez yoksa kesip iptalmi edicezbilmiyorum ama tüm kalbimle devam etmek istiyorum ALLAHIM nasip eder inşşşş bana dua edin olurmu canlarımm:))
amiinn muallimcim ...tabiki yazacam ..sizler benim moral kaynagımsınız..iyiki varsınız muallimcim...dualarımızın kabul olması inşşşaaaaallllaaahhh......RABBİM inşaalllaaahhh bu kez dergahından boş çevirmez bizlerii.:Saruboceq:.....................................aaaa pincim çok sevindim vallaaa ne güzel bir haber öleee ..canım inşalllah kaliteli yumoşun olur vede tedavin hayırlısıyla devam eder...hamiş olmayı RABBİM sanada nasip eder inşallaaaaaaahhhh......................pink bu arada nerde başladın tedavine.......................muallim,senay,toprak,gökçem,bebekistiyoruz,pink v.s............aklıma gelmeyen bütün arkadaşlar hepinizi öpüyorum ..opuyorumnanaktan....iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?