Tp Bebek ve Akupunktur

amannn maslhhhhhhhannelerin en tatlilari en sabirlilari buradaymis yeni goruyorum...Allahim inshhh sabrinizin, emeginizin karsiligini saglikli kucaginiza verir...kokularina kavusursunuz....darisi bana,evlat hasreti ceken anne adaylarina..
el-muallim nasilsin cnm...

canım bebışcımmmmmmmm hosgeldın ..............cok sagol canım..........burdakı hamışler ılerlıyoruz ınş tamamına ererız.............ınş dedıgın gıbı yenı hamışler gelır tum ısteyenlere rabbım nasıp etsın.........cok sukur canım ıyıyım..........tedırgınlıkle ılerlıyorum sızın guzel dualarınız guç verıyo ........27 haftalık oldum ınş.............sen nasılsın tedavın nasıl ..........rabbım yormasın canım..........kısa zamanda versın yuregının sevgısını...........

inslh cnm bu zorlu yolda Allahim hepmizin armaganini verecek inaniyorum...az kalmis cnm biraz daha sabir dikkat...kucagin evin kizlarla dahada senlencek..bende iyiyim cnm...biliyorsun bi sureligine tedaviye ara vermistim..esim israr ediyordu..esimin israriyla semra hnm la gorusmeye gittik..sadece goruscektik ama durum..hemen tedaviye baslamaya geldi...cuma gunu lapors..histeros..co-cultur yapildi...simdiye kadar hicbir doktor sorun bulamamisti..operasyon sonucunda..cikolata kistinin sag kanali kapattigi ortaya cikti..yinede bu tup bebekte onemli degildi...en onemlisi histerosk..de rahimde anormallik goruldu..rahim disi ile bagirsaklar arsinda cok sayida kist goruldu..bu kistler rahimin seklini bozmus..sonuc:kistler temizlendi..rahim normal seklini aldi...semra hnm..kistler temizlenmisken hemen tedaviye baslayalim dedi...hic planda yokken..buay tedaviye basliyoruz...hayirlisini diliyorum artik..inslh bu sefer olur..bu arada akuya ne zaman baslasam ne dersin?ayni hastanedemi gitsem..hem yumurta takibi hem aku biarada gitse daha mi iyi olur...kendine iyi bak..

canım cok sevındım baslamana.............kıstlerde temızlenmış .........ınş bı hayır vardır böle hemen baslamanın canım rabbım ol der olur ınş...........sevunçlı haberını dort gozle beklıyorum........akuyada basla beraber gıder tedavıyle ıyıde olur.................bol dua...........

nıl nerde acaba.................gokce nasılsın canım...................denız ne yaptın..............bennsu sen ne yapıcan...........

muallim ben çarşambayı iple çekiyorum ...görüşmeye gidecem yaaa:kedi:...bakalım ilk nasıl başlayacak...sorma bir heyacan aldı beni.......buğünde arkadaşla takıldık...gezdik magaza magaza....aldım kendime birşeyler.......canım sen nasılsın.......................gökçecim ben yaptığım şeyleri buraya yazacam canım..inşallah takip ederssin canım...verecek olan RABBıMDıR .....RABBıM OL DERSE OLUR....bunlar bir sebebtir..............bebekistiyoruz canım bende yeni okudum msjını ben sana yazdım okursun canım...bol şans herkeze....dualarımızın kabuluyle....:Saruboceq:...

selam kızlar hayırlı günler nasılsınız bakalım iyisinizdir inşşşşş..
kızlar ben az önce ilk iğnemi oldum yerdemiyim göktemiyim sevinçten ölmezsem iyidir aylardır ilk defa iki yumurtalıktada yumoş gördü dr um denemeye dğer başlıyalım dedi vee başladık hayırlısıyla anne olurum inş hayırlı ve sağlıklı evlatlarım olur inşş cümlemize inşşş perşembe günü dr tekrar bakıcak ona yumurtaların cevabına göre tedaviye devammı edicez yoksa kesip iptalmi edicezbilmiyorum ama tüm kalbimle devam etmek istiyorum ALLAHIM nasip eder inşşşş bana dua edin olurmu canlarımm:))

selam herkese....coktan beri internete giremedim...insallah hepiniz iyisinizdir...benim hamileligim iyi geciyor...Allaha sükürler olsun...

Canim benim tedavin hayirli olsun ...a.s.

Allahin izniyle insallah yumoslarin hem cogalir, hem de kocaman kocaman olurlarr ...
Rabbim bu kez anneligi tatmayi nasip etsin ...
Insallah tedavin yarida kesilmezz .. :Saruboceq:

bensu canım cok sevuındım...........ınş hersey cok guzel olur ınş bu heyecan bebışın haberıyle devam eder..............hep yaz buraya gelışmelerı bol dua.

canım pınk harıka ya .............çok guzel bı gelışme ınş hıçbı sıkıntı olmaz ınş ya.........rabbım sevındırsın ............guzel bebışler versın ..............cok mutlu oldum.............kukada sanırım duşunuyoı............rabbım kucaklarınız doldursun..............sevınç dolsun buralar................

amiinn muallimcim ...tabiki yazacam ..sizler benim moral kaynagımsınız..iyiki varsınız muallimcim...dualarımızın kabul olması inşşşaaaaallllaaahhh......RABBİM inşaalllaaahhh bu kez dergahından boş çevirmez bizlerii.:Saruboceq:.....................................aaaa pincim çok sevindim vallaaa ne güzel bir haber öleee ..canım inşalllah kaliteli yumoşun olur vede tedavin hayırlısıyla devam eder...hamiş olmayı RABBİM sanada nasip eder inşallaaaaaaahhhh......................pink bu arada nerde başladın tedavine.......................muallim,senay,toprak,gökçem,bebekistiyoruz,pink v.s............aklıma gelmeyen bütün arkadaşlar hepinizi öpüyorum ..opuyorumnanaktan....iyi geceler...

yok elmuallim dahalik bizim ufaklik göstermedi kendisini...süpriz yapcam...bayram hediyesi...hayirlisi bakalim ne dicek doktor

domuz asi si hakkinda ne düsüniyorsunuz....az önce alman doktorlar hamilelere önermiyorum dedi...ne olcak bilmiyorum

sağolun kızlar iyiki varsınız çok teşekkür ediyorum dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden inşş ben bursa acıbadem de başladım cnma.s.

slm kizlar nasilsiniz hamilelikler nasil gidiyor az kaldi dogumlara kavuscaksiniz o guzel kokulu meleklere hersey gonlunuzce olsun kizlar darisi basimiza insallahhhhh................

KIZLAR BISE SORCAM AKUPUNTURU HAFTADA NEKAAR UYGULATTINIZ BENIDE BILGILENDIRIRSENIZ SEVINIRIM SAGOLUN KIZLAR OPTUM HEPINIZI opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar,
dün akşam burası ne güzel haberlerle dolmuş....
bebek-istiyoruz ve pinkrose, tedavileriniz hayırlı olsun, sizlerin yazdıklarınzdan bende heyecanlandım inanın, inşallah emeklerinizin karşığını alacaksınız....
bensunaz'cım seninde müjdeli haberini bekliyoruz, inşallah yarın görüşmen olumlu geçer ve başlarsın canım...

herkese güzel bir gün olsun....

gunaydın kızlar...................
bensu canım pınk kaymaklım tabıkı destek olucaz bırbırımıze............bu ımtıhan zor yasamayan anlamaz anlamıyor..............bızı bız anlıyorız ınş bu kez burası cok guzel haberlerle dolar............hep dua ............bol dua................
kaymaklım ben haftada bı gun gıttım..............akucuya baglı.........ınş hayırlı olur...........
senay toprak gulen gunaydın...................
zummın acaba ne ........bence kızdır senınkıde............hep kız burası...........ınş hayırlısı ols..............

Merhaba kızlar.Nasılsınız?Ben yokken güzel haberlerle dolmuş burası allahım tüm kardeşlerimizin karnını bebişlerle doldursun inşallah...Pinkcim canım benim sana özelliklede çok sevindim , yumoşlar var demekki içinde.ınşallah o yumoşlar bebiş olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…