Tp Bebek ve Akupunktur

günaydın, hayırlı olsun canım, inş. tutunmuştur bebişin veya bebişlerin ve müjdeli haberler alırız senden... pazar günümü test yapcaksın, bir iş arkadaşımın eşi de sanırım senle aynı günde, onun da pazar olması lazım test günü.... Allahım o gün ikinizden de hamilelik haberi duymayı nasip eder inşallah....

günaydın kızlar, nasılsınız....

toprakçım, gülendim dikkat edin kendinize ve bol bol dinlenin.... sanırım şikayetlerimizin tek çaresi yorulmamak... inanın kendime nazar değdirdim resmen, herşey yolunda sorunsuz derken, dün bahsettiğim ayak ağrısı tüm bacağıma yayılan kramplara dönüştü dün akşam, ve ağladım acıdan.... bu sabah biraz daha iyi ama işteyim maalesef ve yoruldukça artacak sanırım.... aslında şikayet etmek istemiyorum, şikayet edersem bebeklerime haksızlık ediyormuşum gibi geliyor, Allahın gücüne gider diye de korkuyorum....

evet muallimcim eşim de aynı şeyi söylüyor, aralık sonuna kadar devam edebilirim sanıyordum ama şuanki gidişata göre daha erken ayrılmam gerekecek...

herkese günaydın,
Muallim nerelerdesin ? Öbür tarafta seni göremeyince buraya geldim :)) hepinizin iyi olduğunu umuyorum, Toprak ın nesi var ??? Aman grip nezle mevzularına dikkat edin arkadaşlar ben kendimi eve kapattım resmen, hasta olanlara da gelmeyin kusura bakmayın falan diyorum, millet diycek ki iyi ki bir hamile kaldı..ama ne yapayım çok zor bulduk bu bebişleri riske atamam yani...
herkese selam sevgiler, allah yardımcımız olsun sonuna kadar. öperim

günaydın arkadaşlar..evet muallimciğim o güzel günlerin ardından yine yağmurlar başladı...artık kış kendini göstermeye başladı....ben karı çok seviyorum karın yağmasını bekliyorum sabırsızlıkla...ama herşey hayırlı yağsın...teyzelerinin bitaneleri az kaldı hayata adım atmaya bütün uğurlarınızla gelinde herşeyler güzel olsun...hamiş arkadaşlarım artık kendinizi dinlendirme şımartma zamanınız geldi...gittikçe ağırlaşıyorsunuz...mümkünse evde dinlenin...

kızlar bende 2010 da tedaviye başlamaya karar verdik eşimle önce istemiyordu bekleyelim diyordu ama kabul etti...inşallah 2010 hepimize uğur getirir...aralık 26 sına randevu aldım daha çok var ama ne yapayım eşim sonraları çok izin alacağı için o tarihte çalışmayacak bende ozaman gidip görüşelim istedim...saten doktorun kendi çok yoğun...yine amerikan has. yaptıracağız...rabbim hayırlısını versin...kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın...kızlar bu sefer içimde farklı bir heycan var...bilmiyorum...

canım bulut cok sagol.............evet kış gelıyo...........kar guzel ama ıst coıj yagmıyo...........zaten az yagsa felç oluyo heryer...........evet teyzelerı az kaldı burda ınş bebek vıyakları olucak belkı aralık sonra ocak subat belkı mart...........saglıkla gelsınler hepsı ve ınş arkadan yıne tatlı kardes gelır onlara.............sevındırsın rabbım..............boş kalmasın byurası

AMıN...AMıN.. inşallah...evet peşpeşe gelecekler...onlar gelirkende inşallah bizlerde tedavide olanlarımızda güzel haberler veririz...burası çifte mutluluk yaşar...ben ocakta başlayacağım rabbim kısmet ederse...diğer arkadaşlarda başlıyacak.. ne güzel olur burası herkesten güzel haberler duymak...ondan sonra kim tutar kızlar bizi....hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::dance:

El muallimcim geldim geçmişi okuyordum.Nasılsın?Bulut seni daha moralli buldum çok sevindim canım.Bebişler inşallah gelecek sadece zamanı var, biraz daha sabır.Bizim imtihanımızda bu , allah beterinden korusun...Kaymaklım stres yapma her şeyde bir hayır vardır.Benim tedavim Nisan başı başladı , ancak OHSS ihtimaline karşı transfer Hazirana ertelendi.Ben hiç üzülmedim bunda da bir hayır vardır dedim.O yüzden sen de takılma vücudun kendini toplamaya ihtiyacı var demek ki...Seranescim beni merak etmişsin iyiyim canım yanlız bu aralar ayaklarım çok şişiyor ve sol kasığım çok ağrıyor, kasık ağrım gece gündüz devam ediyor magnezyum kullanıyorum ama bir türlü geçmedi.Sanırım biraz yorgunluğa ve hamileliğin ilerlemesine bağlı...Şenaycım sen de dikkat et kendine kalsiyuma başladın mı?Benim dr. geçen kontrolde kalsiyuma başlattı.

bademcin sen nasilsin nasil gidiyor bekleme surecin cok dikkkatli ol canim insalahhhh bu sefer bebeklerini kucagina alicaksin bizde hep beraber sevinicez :teytey:

Canım transferin 4.gününden beri test yapıyorum.Bi mok çıkmıyor testte ,ne kadar beklersem bekleyeyim..Bu gün 8. gün ve çok silik de olsa 2.çizgi çıktı.1. hamilelikte ne hissettiysem aynı şeyleri yaşıyorum.Gün içinde uykumun çok gelmesi,erkenden uyumam,baş dönmeleri yaşamam..tansiyonumun düşük olması,ani seslerden ürkmem falan hepsi var..psikolojik mi diyorum ama öyle olsa aynı şeyi 2. denemede de hissetmem lazımdı.2 denemede umutsuzdum ve günlüğe de yazmıştım zaten tutmadı diye..bana kızmıştı arkadaşlar..ama insan hissediyor işte..hissetmekten ziyade bu gün test kiti beni umutlandırdı..Allah hayırlısı ile nasib eder inşallah :Saruboceq:

gunaydin kizlarrr .................. NASILSINIZ NE VAR NEYOK UMARIM HERKEZ ICIN HERSEY YOLUNDADIR MUALLIMCIM SEN NASILSIN BUGUN HERSEY YOLUNDADIR INS BEBKLERININ CINSIYETI NEYDI CANIM LERAK ETTIM DE :kedi:

BULUTCUM UMARIM 2010 HERKEZEEEEEE SAGLIKLI HAYIRLI BEBEKLER GETIRIR NASIP OLURSA BENDE OCAGIN 5 INE RDV ALDIM BAKALIM NELER OLUCAK NASIP ARTIK INS BU SEFER HERSEYYYY YOLUNDA GIDER AMA BU SEFER KARARLIYIM ASLAA STRES YAPMICAMM :dilcikar: VALLA HEP OLUMLU DUSUNUCEM OLSADA OLMASADA INS BU SEFER OLUCAK a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…