- Konu Sahibi el-muallim
-
- #7.721
Ben badem.
3. transferim oldu.
Şu an 7. gündeyim
2 embriyo koydurttum.
Transferim anestezi ile oldu..
Bekleyişteyim..:1rolleyes:
Kasıklarıma ara ara kramplar giriyor.Uykum geliyor,akıntım oluyor..Zaman zaman hafif baş dönmesi yaşıyorum,Ayakta fazla durunca belim ağrıyor.Sadece kasıklarıma kramp giriyor,adet olucakmışım gibi bir his içinde değilim şimdilik..
Umarım bunlar iyiye işarettir..:kedi:
evet muallimcim eşim de aynı şeyi söylüyor, aralık sonuna kadar devam edebilirim sanıyordum ama şuanki gidişata göre daha erken ayrılmam gerekecek...
El muallim kaç haftalık oldun canım ?
bademcin sen nasilsin nasil gidiyor bekleme surecin cok dikkkatli ol canim insalahhhh bu sefer bebeklerini kucagina alicaksin bizde hep beraber sevinicez :teytey:
gunaydın kızlar.............yıne yagmurlu bı gun...............
bensu ınş hersey guzel olacak pınk guzel haberını beklıyoruz nıl ınde ınşşşşşşşşşşşş
lıyadora.............ınş bebısın senınledır bu kez hersey guzrel olur ınş.............
kaymaklım canım stres yapmamaya calış bak etkılıyo herseyı cok zor ama rahatlıcak seyler bul............ınş bı zamanı var ınş bekletmesın rabbım ne senı ne dıger arkadasları...........kanaman kesılınce yıne gıt dr a bakalım ne dıcek.............rabbım hepımızın yardımcısı olsssssssssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?