Tp Bebek ve Akupunktur

Ay badem çok heyecanlandım canım ya, inşallah bu sefer oldu.Sen yine de temkinli ol ama benim de 8. gün de testte çıkmıştı biliyorsun...Kaymaklım benim , mambanın 1 , şenayın 2 , el muallimin 3 kızı olacak inşallah.Bir tek gülenin oğlu olacak.Zümminin de henüz cinsiyeti belli değil...

vallaha kizlar kendimi cok kotu hissediyodum agliyodum ki nette okdugum bi yazi kendime gelmemi sagladi ve yazdim kocaman bi sekilde buzdolabimin ustune astim valla okudukca kendmi cok iyi hissediyorum
GUNAHLARA KEFARETTIR GONULDEKI KEDER

NIYETLER HALIS OLUNCA AMELLER OLMAZ HEDER

BIRAZ SABRET BAK NELER GORECEKSIN

MEVLAM IHMAL DEGIL IMTIHAN EDER......................

Kesinlikle çok doğru...
ben uyku pozisyonuna giricem sanırım.ağzım yırtılırcasına esnemeye başladım..mirmirmirmir:kedi:

TOPRAKCIM SEN NASILSIN HAMILELIK NASIL GIDIYOR? ooo hep kiz ha DESENE BURASI KIZLARLA DOLUP TASICAK MASAALLAHHHH SUBAHANALLAH BAREKALLAHHH NE GUZEL VALLA YA KIZLAR GULENIN BEBEGINI PAYLASAMAZLAR ARTIK kaydirigubbakcemile3 KIZLAR CABUK BIRILERI ERKEK DOGURSUN RABBBIM SAGLIKLI BI SEILDE KUCAGINIZA ALMANIZI NASIP ETSIN INSALLAH

Sağol kaymaklım çok güzel cidden de bu sözler...Erkeği sırayla sizden bekliyoruz , sizinkiler biraz küçük olacak ama olsun zengin olurlar Benim hamilelik iyi gidiyor allaha şükür.Yarın tam 24 haftalık olacağım yani 25. haftaya gireceğim.Allahım inşallah hepimize40. haftaları da gösterir...Bademcim uyu sen uykun sana ve bebişlerine yarasın...Pinkcim biz iyiyiz , asıl haberler senden.Allahım inşallah bu sefer yüzünüzü hayırlı sağlıklı evlatlarla güldürsün...

canım hadi hayırlısı olsun, niyet etmişsin ya, gerisi çorap söküğü gibi gelir merak etme, o uzak dediğin günler gelmiş de, bi bakmışsın tedavin bile bitmiş, bize hamileyim diye haber veriyorsunnnnnn........... inşallah o günleri de görcez....
canısı, akupunktur düşünüyorsan başlamanın tam sırası bence... biliyorsun burdaki hamişlerin tümü faydasını gördü, biz elimizden geleni yapalım, gerisi Allah'a kalmış....

Canım hayırlısı inşallah, bende çok umutlandım şimdi... inşallah hamilesin.... kan testini ne zaman yapmayı düşünüyorsun....

sen biraz ağırlık ver bu dinlenme işine o zaman, riske atmayalım bebişi ...öperim

toprakçım, başka birşey vermedi doktor bana... hatta başka bir doktor demir kullan demişti, ben dün telefonda yanlışlıkla d vitamini diye sordum doktora, o sırada işyerinde bazı sorunlu işler vardı, tam o anda aramıştı doktor... yok magnezyuma başla, başka bişey kullanma dedi bana... benim doktorum hep böyle...5 yıl önce benim halam doğum yaptı onda, yine tüp bebekle ikiz doğurdu akşam onu aradım, onada bişey vermemiş.... benim gibi sıkıntıları da olmamış onun maşallah... sadece vitamin içmiştim dedi... şimdilik magnezyuma devam edeyim, sıkıntılarım bitmezse ararım yine dr'u....

aslında şenaycığım canım düşünüyorum ama benim gittiğim has.de yok sadece psikiyatri bölümü var...ben tekrar amerikan has. yaptıracağım..yanındaki alman has. de akupunktur bölümü var bilmiyorum oraya mı gitsem...saten hastaneler yanyana ...ne yapacağım bilmiyorum...

kızlar mrb hayırlı akşamlarr
bulutcum sende 2010 başlıyon tedaviye hadi hayırlısı bakalım rabbim inş bu kez yüzümüzü güldürür canım hayırlı haberler alırız inş
bensucum inş görüşmen güzel geçmiştir canım hadi hayırlı olsun inş

toprakcim neler aliyorsun sen? kalsyum, magnezyum, normal vitamin, baska? biraz fazla degil mi butun bunlar? en azindan kalsyumu sutten yogurttan tamamliyor olabilmen lazim. bir de egzersiz yapiyor musun? o sislikler hareketsiz kalirsan daha beter olurlar. bak ben 35. haftadayim en ufak bir sislik olmadi cok sukur. surekli hareket halindeyim. ve bol bol su icmen lazim. gunde 3-4 litre. su elinizin altindan eksik olmasin arkadaslar.

canım tedavi olduğun hst'de olması şart değil tabiiki, hatta saatleri filan uyarsa evine veya işyerine yakın biryer olması senin için daha güzel olur... benim gittiğim aku'cu infertilite konusunda uzman değildi açıkçası benim beklentim de sadece strese yönelikti zaten ama o hormonları ve yumurtalıkları uyarıcı noktalara da uygulamalar yapmıştı... adet düzensizlikleri konusunda deneyimleri olmuş, ama direkt infertilite tedavisinde uzman kişilerde var, ben böyle biriyle görüşmüştüm, fiyat ve zaman açısından bana uygun değildi, o yüzden seçmemiştim...

mambacım merhaba canım, bebişin ve sen iyisiniz sanırım... bebişini görmene çok az kaldı... bizde o haftalara bir gelsek......
canım sen neler kullanıyorsun ilaç olarak merak ettim, bende su iiçmeye çalışıyorum, ama maalesef senin kadar değil, sanırım 2 lt yi bulmuyordur veya zor buluyordur... hele egzersiz yapmam mümkün değil, işten yorgun geliyorum, yemek hazırlayıp yeyip uyuyorum.... çok şükür genel bir şişlik henüz yok, sabahları oluyor biraz ama düzeliyor gün içinde... ama şu sol ayağımdaki ağrı ve şişlik+kramplar umarım kısa sürede düzelir...

Mağnezyum önermedi mi dr ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…