- Konu Sahibi el-muallim
-
- #7.781
Toprakçım gebelik ilerledikçe bebekler rahim içinde daha fazla progesteron üretiyorlar.Eğer demir hapı da kullanıyorsan progesteron ile birlikte bunlar da gaz birikmesine neden oluyor.Ne kadar yediğimiz içtiğimize dikkat etsek de bazı kimselerde bağırsaklarında tembellik olabiliyor..
Ooo hadi bakalım .Gayet güzel gidiyor :CüvCüv::CüvCüv:
Gülen im oğlu olucaktı sanırım değil mi ? Senin ki ne cinsiyeti ?:asigim:
Olabilir canım benim hamilelikte karşılaştığım tek probelem bu şişlik durumu.Senin test pazar değil mi?Az kalmış.Sen daha önce test yaparsın belki dekaydirigubbakcemile5
bak ayakta kalmak cok kotu. oyle hicbir sey yapmadan ayakta durunca sislik de oluyor, kasilmalari bile getirebiliyor bazi kadinlarda. oturmuyorsan, uzanmiyorsan hareket halinde olmak lazim. hic ayakta durma.
su olayini ben soyle hallediyorum; ise gelince 1.5 litrelik siselerden 2 tane aliyor, gun bitene kadar ikisini de tuketmeye calisiyorum, boylelikle ne kadar ictigimi kontrol edebiliyorum. evde de sabah ve aksam toplam 1 iciyorumdur, ediyor 4. sadece sislikler icin degil, genelde de suyu eksik etmemek lazim.
Benim ki kız.İsmini Ecem düşünüyoruz...
el muallim toprak bademcim HOSGELDINIZ kzlarr .............
NASILSINIZ IYIMISINIZ
ınşallah badem ya, çok istiyoruz senin tekrar hamile kalmanı sonra da meleğine kavuşmanı.Bu sefer tek tutmuş olsa daha iyi galiba, ikiz hamileliği daha riskli...
sen nasılsın canım şeniz
İsimler güzelmiş badem.Kaymaklım iyiyiz , sen nasılsın?
canım buaralar canım bıraz sıkkın ama burada sızlerı okuyunca cok rahatlıyorum doktor ıkı aylık dogum kontrol hapı verdı belkı ocakta tedavıye start verıcez nasıp artık ıns bende yazıcam bu sefer ha mı le yım dıye
herkes ıyıdır ınş mamba canımmmmmm yaklasıyo gunlerın masallah sana darısı sırayla bıze ınş...........sonra yenı geleceklere.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?