- Konu Sahibi el-muallim
-
canım tam kış bebeği olacak inş.............ne buyuk mutluluk o mınıcık kalbının atışı değil mı....inş darısı tum ıetenlerın başına canım...artık ısım bulmaya başlarız bellı etsın cınsıyetını de.......cuma hayırlı ols canım..18 aralik bekliyoruz canim. bugun kalp atislarini gordum. darisi basiniza insallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
pekı arkadasım sen nerde tup yapmıstın
bıde akupuntura baslamadan once doktoramı sordunmu nasıl basladın yanı yksa kendınmı gıttın dırek merak edıyom
Sizlere haber vereyim.Benim döllenen 23 embriyodan 22 tanesi 8 hücreli olarak gelişmiş , sayı çok olduğu için 5. güne kadar gözlemleyeceklermiş.
selam toprakcım nasılsın...herşey yolunda .....hadı bakalım inş beklenen gun gelecek....dun guzel bır haber aldım bı tanıdığım sekız sene sonra bır oğlu olmuştu tedavıyle dun duydum şımdıde ıkızlerı olmuş..........rabbım hayırlı eylesın.............inş guzel gunler yakındır
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
super bi rakam bu!! donduracak birsuru kaliteli embriyon da olacak yani. bakarsin seneye bebeginin (ya da bebeklerinin tabii) ikiz kardeslerini yerlestirirsin:) ne guzel olur! eminim 5. gune de cok sayida balotosist yetisecek. simdiden hamilelik haberini kutlayayim ben! :CüvCüv:
el muallim sen nasilsin? ne zaman basliyorsun?
selam arkadaşlar.........toprakcım inş şişlıklrın geçer ....zamanın olmasıda dınlenmen için cok ıyı bence...daha ıyı olacaksın boylece....mamba çok guzel yazmış çıfter çıfter gelır bebişlerın.........benım bı arkadaşımın öle oldu oğlu oldu sonra bıryıl sonra gıttı dondurulmışlarını denedı ıkız kızları var çok şekerler..........valla bızı çağrırsın ...gelır severız..rabbım inş o guzel gunlerı nasıp ets bıze..
canım inş beraber yaşarız tum guzellıklerı...bızı bızden başkası anlamaz.............dualrımız hep bırbırımı için.............bence gelışmeler guzel canım.............sıkma canını.............hep guzel duşun bıtanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?