Tp Bebek ve Akupunktur

Muallımcım sen kac unıte kullandınız ılac
ne olur bılgı verırmısınız
toprakcım senayım denızcım ınseallah her sey yolundadır
sızlerı cok ozledımmmmmmmmmmmmmmm

Nilcim hoşgeldin canım.Çok güzel haberlerle gelmişsin.Fsh çok iyi çıkmış maşallah.Hep dualarımızdasın.Bebik için evinden ayrı kalmaya katlanacaksın artık , malum bizimkiler nazlı bebikler.Benim pco olduğu için ben çok az ilaç kullandım OHSS olmayayım diye.İnşallah senin güzel haberlerinle burası panayır yerine dönüşecek...
Zümmincim bir kızımız daha geliyormuş gözün aydın.Sağlıklı olsunlarda önemli olan bu.Sanırım kız embriyolar daha güçlü, o akadar erkek embriyoyu geçip bize tutundu kızlarımız.Ben de zaten kızımı güçlü kızım diye seviyorum...
Gökçecim sana da çok geçmiş olsun , sanırım yoğun çalışmaya artık vücut dayanmıyor.Kızım da annecim bırak diyor ama bakalım ne yapacağız...

Merhaba nil,ben 16 fsh ile hamile kaldım..fsh aldatıcı bir hormon.geçen sene de 11 fsh ile ikizlere hamile kaldım..16 fsh ile 4 folikulum oluştu.4 ü de doluymuş. 4 yumurta çıktı..4 yumurtadan 3. ü yeterli olgunluktaymış. 3ü de döllendi..2 si birinci kalite,2. si düşük kalitede oldu.2. 1. kaliteli embriyoyu koydurttum.Şu an hamileyim..İnşallah senin de iyi geçicek herşey.. sevgiler..
evet arkadaslar....bugün belli oldu.........kizimiz olcak....355 gr olmus...ve 23 cm...saglikliymis...ve bize dilini cikardi..doktor güldü

Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri göstersin inşallah..:Saruboceq:

iyi akşamlar herkese....
toprakçım ben geldim canım, iyiyim çok şükür.... daha doğrusu şimdi iyiyim... dün gece evimize hırsız girmiş... sabahtan öğleden sonraya kadar onlarla uğraştık, kimliklerimizi yaptırdık filan... ama burası Türkiye herşey olur diyoruz ya.. gerçekten devletin kurumları arasında öyle büyük sıkıntılar ve kopukluklar varki, çalındı diye rapor çıkarttığımız halde, 3-4 saatte kaç kapı dolaşıp o kimlikleri çıkarttık hatırlamak istemiyorum... ama çok şükür iyiyiz, iyiki uyanıp hırsızla karşılaşmadık diye dua ediyorum.. maddi olarak da fazla bir hasar yok çok şükür....

Gökçecim sana da geçmiş olsun canım, dikkat et kendine...
Muallimcim kızların çok büyümüşler maşallah, doğuma kadar da inşallah ideal kilolarına ulaşırlar...
Zümmin çok sevindim, burası kızlar yurdu oldu.... Sağlıkla gelsin miniş kızın...
Nilcim hayırlı olsun tedavin canım, Allah yardımcın olsun...

herkese hayırlı akşamlar...
hepinizi öptüm

Şenaycım çok geçmiş olsun canım ya , p.tesi de bizim büroya hırsız girdi.Diğer avukat arkadaşın laptopunu çalmış , bizimkileri alacak vakti olmamış hırsızın...

kızlar selam .................bugun alışverıs yaptım mınık mınk hepsı................artık dr yap dedı al herseyını.............ınş dua edelım bırbırımıze gıuzel gunler versın rabbım...................
herkesı okudum opuyorum sızı rabbım herkesın tektek yuregıne gore versın ınşşşşşşşşş bu cuma aksamı.................
nılcım evet az ben 470 mı neydı yuksek kıllandıum ıyı cevap verdı yunmoşlar ama dr bılır zaten canım sakın takma bunları rabbıme sıgın canım

iyi akşamlar kızlar..
muallimcim hayırlı olsun alışverişin..güzel kızların sağlıkla giysinler inşallah..ben daha alışverişe başlamadım.çok heves ediyorum ama 6. ayı bitirdikten sonra başlayım diyorum.
şenaycım çok geçmiş olsun canım..iyi ki hırsızla karşılaşmamışsın..
nil canım ben 150 lik puregon kullanmıştım.inşallah gönlünce olsun herşey..
zümmininde kızmış. maaşallah kızlarımıza..gülenin oğluşuna da maaşallah..

burgecım sagol canım ınş sende baslarsın yavastan..............ay senaycım gecmış olssssssss canım ya cana gelmıemış ya ols sende karsılasmadın ya ay cok kotu olurdu rabbım korumuş ahlaksız ınsanlar zor valla yasamak.................toprak nasılsın yogun olma az ış al.............zummın bakkkkkkkkkkkkkk senınde kız valla kızlar burası muthı kız bebek doldu cokkkkkkkkkkkk guzel bereket sevgı doldu...............valla gulen ben senden suphelıyım kız ıyı baksın dr .......belkım kızdır fılan..................kafamçokkarıştı

Merhaba kızlar...Biz dr. dan geldik kızım 730 gr olmuş ama kilosu yine 4 gün geriden geliyor.Dr. diğer gelişimlerini normal gördü ama kilosu için 15 gün sonra tekrar dr. gideceğiz.Yine kilosu düşükse doblere gireceğiz , plesantaya bakılacak.Plesanta normalse zayıf bir kızım olacak anlamına geliyormuş...Biraz canım sıkıldı ama kzıım sağlıklı ya önemli olan o sanırım.Bunun dışında ben de kilo almıyorum bu günün güzel haberiydi.7 haftada yani yaklaışık 2 ayda 2 kilo almışım.Bugün tetonoz aşısı da oldum.Dr. doğumu konuştuk bebeğin pozisyonu normal doğuma müsaitmiş.Genelde bu haftalarda ki pozisyonunda oluyormuş doğum anında.Ben de epidural normal doğumu düşünüyorum.ınşallah hayırlısı olur.Kolay bir doğum olur...El muallimcim kızlarının cicileri hayırlı olsun , inşallah sağlıkla güzel günlerde giyerler cicilerini...Burgecim sen de bayramdan sonra başlarsın kızına cici almaya.Bayramdan sonra mothercare de indirim başlayacak diyorlar.Olmadı yarı fiyatına oradan alırsın...

merhaba arkadaşlar, geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim... bizimde tek tesellimiz karşılaşmamış olmak... muhakkak bıçak, silah bişey vardır yanında.. Allah korudu bizi....

yoğunluktan sabahtan beri giremedim, bir hırsız hayatımızı mahvetti, aldıkları bir yana, dün boşa gitti, dünün işleri bugüne kaldı, bugün de firma sahibimiz hacca gidiyor, yarından sonra daha da yoğun olacak... Allah yardımcımız olsun....

Toprakçım, eminim bir sıkıntı yoktur ama plesantaya bakmadan için rahat etmeyecek sanırım.... zayıf olsun, sen kilo aldırırsın ona.... bence çok sıkıntı yapma....

selam canlarım ne guzel yaa
toprakcım zayıf olusuna takma canım senınkısı manken gıbı olur ne guzel
kızlar bugun ultrasal muayenemı oldum gorunurde 4 yumurta var
bakalım bırısı bıraz gerı ınseallah yetısır
bugun cok agladım gene nıy aglıyorum yaaa
muallımcım uctane gelının olacak hayırlısıyla ınseallah
ayyyy vıtrınlere bakıorum cok cıcıler var
heves edıyorum benımde olsun porsuk kızım gıydırırım ınseallahhh

selam kızlar toprak kızın çok normal kafaya takma dedım ya..........asıl otuzdan sonra alıcak zayıf olması hasta olması degıl saglıklı ols yetrkı hıç merak etme benımde alttakı bes gun gerıden gelıyo ve daha kuçuk dr hıç telas retmıyo normal bu dıyo.............uzme kızını............dokuz ayı tamamlıcan sonuçta buyucek annesı ............senay yoğunluk var demek yorma kendını ya hatta bırak ısı yedı ay dolunca gıt koye annene yat dınlen dogıur orda

nıl cok sevındım ınşşşşşşşş uçude guzel gelısır ıkısı bıle yetr tutunmaya aglama ya...........ınş bu mubarek gun rabbım sevındırecek gelışmeler versın............ınş sende alırsın cıcı seyler gercekten dunde gıttıuım magazaya herseyden uçer tane almak cok zor bedenlerı olmuyo .............kalmadı dıyolar.............tulum hast cıkısı baıler coraplar yelek canta alt acma........battanıye..............bıberonlar............seker kapısusu altın yast sepet konuştuk dogum polunca sparıs verıcemmmmmm ınşşşşşşşşşş..................posetlerıde besıgıde o zaman alıcam cok guzel bı oda takımı yaptırıcam ama dog sonra ınş............ınş kızlar bı ay daha dayanırım............ıyı bakın kendınıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…