- Konu Sahibi el-muallim
-
- #7.981
günaydınlar herkese....
mambacım nasılsın.... gerçekten tekmeleri hissetmek harika bişey, dediğin gibi 30 lu haftalarda iyice güçlencek bizim minişler, heyecanla bekliyorum o haftaları...
bende uzun süre emzirmeyi çok istiyorum ama sütüm gelmiycek diye korkuyorum.... sezeryan durumlarda narkozdan dolayı gecikme filanda oluyormuş ya, birde benim göğüs ve göğüs uçlarım küçük, emmezler veya sütüm gelmez diye endişelerim var... şimdiden süt getirici ve arttıcı gıda ve çayları araştırıyorum.. en azından sağıp biberonla veririm, az da olsa...
şenaycığım canım sana bir şey sormak istiyorum..benim adetime 5 gün var sanki kasık bölgemde birşey varmış gibi hissediyorum..bazende batmalar oluyor..birde eğildiğim zaman başım dönüyor...çoğunlukla oturduğum zaman hissediyorumkarnımın altında birşey varmış gibi...şişlik gibi birşey de değil ...neden acaba...hamileyim desem imkansız şimdiye kadar olmadıki şimdi mi olacak hayel olsa gerek....
slm arkadalar bende akapunktu yaptırmıstım suanda 5+2 haftalık hamileyim kesemizi gördük haftaya salı kalp atsı için gdecegim. umarım hersey yolunda gider ve duyarım.allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?