- Konu Sahibi el-muallim
-
- #8.041
Merhaba kızlar...Biz dr. dan geldik kızım 730 gr olmuş ama kilosu yine 4 gün geriden geliyor.Dr. diğer gelişimlerini normal gördü ama kilosu için 15 gün sonra tekrar dr. gideceğiz.Yine kilosu düşükse doblere gireceğiz , plesantaya bakılacak.Plesanta normalse zayıf bir kızım olacak anlamına geliyormuş...Biraz canım sıkıldı ama kzıım sağlıklı ya önemli olan o sanırım.Bunun dışında ben de kilo almıyorum bu günün güzel haberiydi.7 haftada yani yaklaışık 2 ayda 2 kilo almışım.Bugün tetonoz aşısı da oldum.Dr. doğumu konuştuk bebeğin pozisyonu normal doğuma müsaitmiş.Genelde bu haftalarda ki pozisyonunda oluyormuş doğum anında.Ben de epidural normal doğumu düşünüyorum.İnşallah hayırlısı olur.Kolay bir doğum olur...El muallimcim kızlarının cicileri hayırlı olsun , inşallah sağlıkla güzel günlerde giyerler cicilerini...Burgecim sen de bayramdan sonra başlarsın kızına cici almaya.Bayramdan sonra mothercare de indirim başlayacak diyorlar.Olmadı yarı fiyatına oradan alırsın...
İnşallah bademcim senin de bebikler de sağlıkla doğsunlar.Anneyi babayı artık daha fazla üzmesin nazlı kuzular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?