Tp Bebek ve Akupunktur

Herkese hayırlı cumalar,Toprakçım,prensesin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah opuyorumnanaktan:Saruboceq::asigim:

ınşallah bademcim senin de bebikler de sağlıkla doğsunlar.Anneyi babayı artık daha fazla üzmesin nazlı kuzular...

herkese hayırlı cumalar olsun inş
toprakcım sıkma canını inş minigin saglıkla büyüyodur sadece cılız bi fıstık olur inş seninde ii olmana sevindim dikkat et kendine üzülme emi..

zümmincim kızın olcakmış hadi bakalım saglıkla kucaklarsın melegini inşş canım
muallimcim alışveriş yapmışsın güle gül ekullanmak nasip olur inş yavrularına canım
nilcim biraz sorun yaşamışsın rabbim yardımcın olsun inş herşey güzel geçer senin inş canım
senaycım geçmiş olsun canım rabbim sen bebeklerini eşini korumuş allah esirgesin inş bi daha olmaz canım kib

simdi doktordan geldim arkadaslar. servikste acilma yokmus, simsiki kapali gorunuyor. bu durumda kizimin beklenenden erken gelmesi icin bir neden gorunmuyor.

insallah herkes iyidir!

oooooooo guzel mambacım ınş vaktınde gelıyoo cadın.............bende aralık ıçınde olabılırım buyuk ıht...........gıokce sagol canım ınşşşşşşşş darısı sıze ols

Kizlarr merhaba da onceden hamile oldumu anlamıyordum yani bı ağırlık hissetemezken iki gündür aya kalıtımda ağırlık hissediyorum ayol bu benim 70 kilo olmakla yani ayn zamanda 25 hafta=16 kilo olabilirmi Allahım çok kilo alıyorum duramıyorum goren beni 8 aylık sanıyor tombis tombisim maşallah ödem fan yok Salı kotrol var ha yengem 27 haftalık hamile 1400gr imiş bebek benimkide inşallah tontis olr ha :) bakalım benim tofitam ne kadar oldu en son 22. Haftada 567. Gr idi merak içindim laptop bozuldu bebek odası için odamdaki esyala satiyom da dogrusu da p alıcı çıkmadı deniyorum iste ha birde erkek odası lila olurmu ne olur doğru çap verin lila mı yapsam diye disunuyom ne koltuklarımı nede halımı alan var hiç kullanılmadık acaba diyom koltuğun böyle halı kalsami koltuk mor halıda lila neyse olmazsa olmaz deyin ama tememmii öpüyorum sizii

gulennnnnnn ıyısın kız vewrırsın kıloları boşver bende onyedı kılo aldım..........lıla bence kıza gıder canım ya uçuk mor olur ama tatlı mavı ve mor halı uyumlu olur................ıyı bak kendıne

Mambacım maşallah , inşallah 40. haftayı görürsün...Gülencim sen hamile kalırken zayıftın boşver takma kafaya kiloyu...Oğluşunun peşinden koşarken verirsin kiloları...Bence de oğlan odasına lila olmaz.Sen eşyaların bir çaresine bak...

Günaydın Şenaycım.Biz iyi sayılırız , faranjit olmuşum birazda burnum akıyor.Ama vücudum kırgın değil.Evde dinleniyorum.Sen nasılsın?Dün tchibo dan 20-TL ye çok kalın mont ve alt pantolan aldım.Allah nasip eder de inşallah bir daha ki kış giydiririz.Siz de bir bakın derim...Denizcim sen nasılsın?Topladın mı kendini?Eşinle ne yaptınız?Bir avukat olarak yardımcı olabileceğim bir şey olursa her zaman yardıma hazırım...

toprakçım geçmiş olsun canım, dikkat et kendine...
yarın dışarı çıkarsam bakarım canım ama yarın da heryer çok kalabalıktır ya, bayram için herkes alışverişe çıkar.... çarşıya çıktığımda gözüm artık hep bebek mağazası arıyor, önceden eşim ve kendim için bakardım, artık kendim için hiçbirşey bakmıyorum ve almıyorum.... doğumdan sonra yeni şeklime göre ciciler alırım diyorum, zaten hiç heves de etmiyorum...

bu arada bugün niye hiç kimseler uğramamış buraya..... hu huuuuu.... kızlaaaaar nerdesiniz......

merhaba canlarim nasilsiniz ben iyiyim akupunktura basladim cok sukur
ama benim guzel kizim grip olmus teyzeleri atesi gelince baya halsizlesiyor onun haricinde iyi ama cok uzuluyorum valla korkutuyor bu grip beni rabbim onu bana bagislasin amin
neyse kizlar hepinizi kendinize iyi bakin kizimada dua edin teyzeleri cabuk cabuk iyilessin insallah
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bugün kizima bugün araba koltugu aldik teyzeleri....kendi araba sepeti kücük gelmeye basladi....bebegim bu aralar cok tepmeye basladi...masallahai var..4 hafta sonra bidaha gitcez doktora...Allah izin verirse o zaman daha cok büyümüs olcak

günaydın tatlı anneler ve anne adayları.... herkese güzel bir pazar olsun.....

kaymaklım aku tedavin hayırlı olsun inş.... Allah kızına da Acil şifalar versin... kızın kaç yaşındaydı canım.... birde tedaviylemi olmuştu o da....

zümmincim valla 2 cadıyla çok uğraşcan... zaten dünyaya gelenin büyüse bile dertleri bitmiyor sanırı, evlat öyle birşey... içerdeki de büyümüş te tekmelermiş annesini sık sık... bende öyle alıştımki tekmelere, biri birkaç saat ara verse tekmelere endişeleniyorum...

Günaydın kızlar...Şenaycım sağolasın canım bugün daha iyiyim.Kaymaklım senin güzel kızına da çok geçmiş olsun bol bol C vitamini alsın, bol bol dinlensin...Zümmincim arabanız ağırlı olsun ,kızınında tekmeleri çok güzel değil mi?Benim ki de maşallah horon tepiyor içimde...Rabbim sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin...El muallim 2 gündür girmiyor merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…