- Konu Sahibi el-muallim
-
herkese ıyıı akşamlar...................
senaycım çok ıyı ya...............ıyı olur ıkı kez gıt......rahatlarsın bende yarın gıdıcem doğru benım doktorumda bır gun once yaoptırsanda etkısı olur dedı...........inş canım rabbım kımsenın emeğını boşa çıkarmasın.....hemen adetten sonra başlıcan dımı....
evet canım ıyıyım evdeyım telefon geldı........hepsı ıyıymış bebişlerımın..........çarşamba sabahı gıdıcem inş..........bakalım hayırlısı ....yarın sabahta akupuntura gıdıcemm..işnş etkısı olurr...sen nasılsın iştemısın ben artık evdeyım yarın bıdarkadaşıma gıder otururum sonra heppp ev.......
kızlar çok sinirlendim ve üzüldüm senağlamarahim filmi çektirip sonucu doktora fakslamıştım şimdi doktorum aradı. rahim filmi çeken kişi ufak tefek birşeyler var ama önemli birşey yok demişti. rapora göre rahimde bazı yapışıklıklar gözüküyormuş. filmi görmek istiyor. belki hiteroskopi gerekebilirmiş. ben doktoru kesin değiştireceğim. tüp bebekten önce ısrarla dedim geçen seneki kürtaj sonrası 3 ay lekelenmem oldu ve sonra uzun zamanda akıntı rengi normale döndü diye ve benim zorumla vajinal kültür yapıldı. neden o zaman hsg çekelim demedi ki. şimdi de mutlaka istiyorum diye tutturan bendim. 5 dakikalık iş. belki bebek tutmamasının kimyasal gebeliğin nedeni budur. karşıma geçip yaş demek kolayklava:değiştireceğim bu doktoru. çok üzüldüm :çok üzgünüm:
benim iş yerim yeşilköyde. Merter işime yakın. Ev maçka da çünkü. Ben işe yakın olursa öğlen gitmek istiyorum yani 12 de gitmem gerekir. Sen ne kadar veriyorsun seansına? Bir de ismi nedir? Ben saatlerini bir araştırayım doktorun. Memnunsun herhalde? Gerçekten strese iyi geliyor mu? Valla çok ihtiyacım var o bakımdan :çok üzgünüm:
canım merter vatan hst faik selcen benim doktorum, seansa 40 tl ödüyorum. Ben bahçelievler ve bakırköyde de araştırma yapmıştım ama evime çok yakın diye burayı tercih ettim. özellikle bakırköyde kafama yatan bir yer daha vardı ama not almamışım, orasıda bu fiyata yakındı. şuan biraz işim var, senin için araştırcam ve yazcam buraya canım.
sağol canım yaaaa. fiyat çok iyi. bakırköydeki kimdi adını hatırlayıp verirsen süper olur çünkü işe çok daha yakın öğlen falan gidip dönmesi çok kolay olur.
hele ben de bu hafta şu dr işini halledeyim. istanbul cerrahiden bülent baysal dan randevu aldım. bir de cumartesi brüksel tıp merkezinden yücel karaman dan. eğer histeroskopi olacaksa hangisine karar verirsem onda yaptırıp tüp bebeğe de onda devam etmek istiyorum. hayırlısı hepimiz için.
sen tüpe nereye gidiyorsun?
denizcim, notlarımı buldum,
bakırköydeki dr. özgür evren ersoy. A C U S L I M istanbul caddesindeymiş. ben tel ile görüşmüştüm, güven vermişti ve sitesini de incelersen anlıycaksın. 8 seans için 500 tl demiş bana, benim ödediğime göre yüksek biraz.
birde nişantaşında biryer bulmuştum, doktorum orda diye, belki oraya giderim diye düşünmüştüm ama uzak geldi vazgeçtim. onun da sitesini vereyim. Akupunktur - Nöral Terapi - Hüseyin Nazlıkul
ikisini de incele canım, hangisi uygunsa.
birde bakırköyde soyismi yabancı, çin yada japon bir bayan vardı. Ama onu silmişim sıkkullanılanlardan. Kendi türk sanırım bir japonla evli. Oda bayağı güzeldi, ama akşam 5 veya6 da kapatıyormuş. Googleden akupunktur bakırköy diyue arat bi, bulursun belki.
Birde canım ben, prof Faruk Buyru nun özel muayenehanesine gidiyorum, nişantaşında. Ama işlemlerim İstanbul Cerrahi hst. de oluyor. Hst personelinden de çok memnun kaldım. Benim tanıdıklarımdan 3 çift bu hst ve faruk bey sayesinde bebeklerine kavuştular, ki çiftlerden biri halam. Ben hastaneden memnunum ama Bülent Baysal'ı tanımıyorum canım. Bir görüş inş. memnun kalırsın.
öptüm
akupunkturculara çooook teşekkürler. nişantaşındaki eve yakın. diğeri işe. şu dr işini bu hafta halledeyim haftaya falan onlara yoğunlaşıp bir tanesini seçeceğim artık :)
yaaa cerrahinin doktorları çok iyi sanırım. hastaneden bakınca prof lemi ibrahimoğlu var arkadaşımı doğurtmuş (normal gebelik) dr ablası önermiş şiddetle öneriyor. prof bülent baysal iş yerinden bir arkadaşımın dr halasının tavsiyesi gelinini de o doğurtmuş. şimdi baktım prof faruk buyru da çok iyi gözüküyor. ay yani kararsız kaldım :1rolleyes: neyse ben yarın bülent baysal dan randevu almıştım ona bir gideyim herhalde? aklımda hala brüksel tüp merkezi de var. bir tanesine karar vereyim ve çok üzülmeden onunla devam edeyim istiyorum. inşallah hayırlısı olur. sağol canım a.s.
selam senaycım bu sabah akupuntura gıttım.....iğnelerı batırdı.......bakalım inş ıyı olur yarın erkenden yola.....bebişlerımı almaya....bakalım kaçtane verırler....kaçı ıyı.....sonra dınlernırım.....ıkı gundur ananas başladım.....hayırlısı canlarrrr............denızcım sen neye karar verdınççıyı bıyer bulursubn inşş...............toprakk nerdesın......gulennnnn................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?