Tp Bebek ve Akupunktur

yok ben bir de almandaydım. süleyman bey doktorum. zaten tedavimde de ısınamamıştım. kimseye tavsiye etmiyorum. acaba mustafa bahçeci ile mi görüşsem? offff. cumartesi brüksel tüp merkezinden yücel beyden randevu aldım. bir de ona gideceğim.

haklısınn canım toprakcım...........rabbım ıyı bı merkeze nasıp ets buda bı kısmet..........
denızcım hısteroskopı zor değıl yarım assat suruyoo............500 ytl verdım...temız çıktı hatta doktorum rahım içinde bu yere çızık attı oraya yerleşsın dıye bebşi bakalım..ama ben doktoruma allahın ıznıle guvenıyorum ılgılı....

elınden gelenı yapıyoo....gerısı rabbımın takdırı................send inş ıçıne sınen bı yer bul ama çok yerede gezmeaklın karışır.......

toprakcım ne yaptınn çayy içtın mı gelıyorum bakkkk..............
gulencım gelmedı bak............

ne güzel güvenebileceğin bir doktor bulmak a.s anadolu yakasında otursam senin doktoruna gelebilirdim. offf ki of :çok üzgünüm:

toprakcım ne yaptınn çayy içtın mı gelıyorum bakkkk..............
gulencım gelmedı bak............

Yok içmedim el muallim ama biraz arkadaşlarla sohbet ettim daha iyi oldum...Sen de bu aralar çay içme el muallimcim...Ananasa başla bir an önce...Her gün ton balığı ye...Başka başka aklıma geldikçe yazacağım sana...Biraz yardımcı olalım değil mi embriyolara

evet canım sen söle ......sonra nasılsa sıra bana gelıcek sen yatarkende ben sana sölıcemm........evet çayı azaltmam lazımm....haklısın anans bı akşamdan başlıyorum balık ooyy onı deme ınıı sevmemm......

nasıl hergun geldınn.....ama neyse az kalımışşşş..................off nerde kaldı şu adetın başla ....kendıme arkadaş arıyooommmmm............netyse sera bana arkadaş olucak.....sonra senı ve gulenı beklıcemmmmmmmmmm

o zaman proteinli başka şeyler ye...Ekşi çok tatlı yeme...Bol bol su iç...Bu arada seni her zman büroma beklerim, şişlideyim ben...Çay değilde ananas suyu ikramımız var ama sana...

haklısın....beklıyosun ya gelmez.............ya ne guzl anans suyu ıkramı............harıkasın....gelırım ınan şıu netleşsın sonra sınınkı ..buluşucaz zaten ....inş guzel mıorallle buluşur gezerız canım....sen davet edrsınd eben gelmem mı............bak sende bana gel nasılsa hamıle olursan burda umuta gelıyosun bana yakın sayılır.....gelırsın bıgun hamış hamış sana borekler yedırırım....karnını buyuturummmmmm

Denizcim bende umutta yaptırıyorum doktorlarımdan memnunum...Hatta ben de avrupa yakasında oturuyorum ama yinede umuta gidiyorum...

evet daha ilgililermiş oldu benim işte bir terslik. inşallah senin tedavin iyi gider. ben de fiyatı iyi diye orayı düşünüp sonra vazgeçmiştim uzak hem olmuşken en iyisi bilineni olsun diye. olana bak :çok üzgünüm: biraz şans işi sanırım bu işler a.s

inşşşşşşşşş canımmmmmmmmm..............inş.....................rabbım senı daha çok bekletmesın ini...........senın bebişte nazlı çıktı....bı gelsınn ......ısırırızı yanaklarını............inş hamış olutr sonra burda ısım bıle ararız...inşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…