Tp Bebek ve Akupunktur

nasıl ya senay turkıyede....................kız sen nerdesın.....ıstanbul bılyorum...........inşş buluşucaz....inşşşşşkoca gubuşlrerımızkleeeee.............

hhhaa yanlış okudum.....mambamı turkıyede değil hadı ya.....nerde....inş bulışucazzzzzzzz gelır inşşş

hhhaa yanlış okudum.....mambamı turkıyede değil hadı ya.....nerde....inş bulışucazzzzzzzz gelır inşşş

el-muallim bebeklerin hayırlı olsun. kaç tane koydular? dondurulan var mı? inşallah olacak bu sefer allahın izniylen. dün çok kötüydüm hiç bakamadım. hala da öyleyim ya. senin doktorun histeroskopi konusunda iyi mi? fiyatı iyiydi. sağlık sigortası da geçiyordur. yücel beyi düşünüyordum. vazgeçtim bir servet istiyormuş :çok üzgünüm:

canım ya inş ıyı bı yre bıuullllllll....benım doktotrum çok ıyı memnunum ben......çok ılgılı.........hısteroskopı 500 verdım....çok rahat gectı....uç tane bebeğim var içimbde bakalım tutunacasklar mı...rabbım ol derse tutunacaklar inşşşşşşşşş..............canım guzel duan ıçın sağoll....ya uzuluyorum sana bı an once ıyı ışçıne sınen bı yer bul canımmmm inşşşşşşşş

mambacıımmmm......iştemısın.....sen çalışıyodunn dımı

evet canim calisiyorum. su an isteyim. 7 saat gerideyiz biz sizden

2 hafta sonra doktorumu gorucem canim. eger izin cikarsa temmuz gibi gelmeyi planliyoruz tatile. sizlerle tanismayi coooooooook isterim. zaman belli olunca bildiririm size.

mamba canım sen nerdesın ben senı ıstanbul bılıyodumm inan.....ameıkamı.....kolay gelsın işimn yorucu değil inşş....valla gelırsen çookk ısteruımm tanışıruızz ınşş canımmm

evet canim amerika. bi belli olsun size tarih vericem. herkese uyarsa bulusuruz, ne guzel olur. ben katilamazsam da fotograflariniza bakarim :)

ordan bıde amerikali var......o da orda......tedavıye başlıcakk.....canım çok ıyı olur geldığınde mutlaka sole ......tanışalım canımm...yureklerımız sevmış bırbırını şekıl renk ırk onemlı değıl...aynı derdı paylasuyoruuzz ne guzelllllll

canımmm evett....azalıyoo bıde buna cözum bulsalardı ne ıyı olurdu ..ama bıtecekk elbwettt...........inşşş.........sen nsılsınn......

hepınızee ıyı gecelerr..............
gulennnnnn dahaa gelmedın mı canımmmm
sera nasıll acaba.....

evet canim calisiyorum. su an isteyim. 7 saat gerideyiz biz sizden

2 hafta sonra doktorumu gorucem canim. eger izin cikarsa temmuz gibi gelmeyi planliyoruz tatile. sizlerle tanismayi coooooooook isterim. zaman belli olunca bildiririm size.

mambacım çok sevindim gelme ihtimalin olmasına, tabiiki doktorun izin verirse, uçak yolculuğu için hamileliğin belirli bir döneminde izin veriyorlar diye okumuştum. Çok emin değilim hangi dönemler ama sakıncası olmayacaksa gelmen ve seninle tanışmak bizi çok sevindirir.

muallimcim merhaba, az önce seni gördüm ama yazamadım hemen, sonra da internetim girmedi bir türlü. Bu sabah çok yavaş ve sorunlu....
şimdi de sen gitmişsin
Nasılsın canım, nasıl oldu, ağrın sızın varmı? minik kuşlara benden selam söyle, otursunlar orda, gitmesinler biryere, 9 ay sonra ısırcam onların yanaklarını....

canımm inşş.....bı tanesı bıle tutsa razıyımm....bu defterı kapıcamm .....rabbım herkese kolaylkı versın zor şeyler sızlereyse çıfter versınn inşş.....sen ne yaptın aku nasıl gıdıyoooo canım sen calişıyodun dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…