- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi el-muallim
-
denizcim, iyi dileklerin için teşekkürler...
Sen de en kısa zamanda sana güven veren bir yer ve doktor bulursun inşallah.
Hayıt ve civan perçemi çayı içmeye başladın mı canım?
canım selam.....evet azalıyo ve korku artıyoo gıbı canım....hayırlısı bakalım....sen bı gıtseydın akupunturun etkısı olmuşmu yum artmışmı dıye aslında ama denızınde yaptığı gıı ovulasyon testı al ....eczanelerde var canım ya....adetınede az kalımış gerçeı ınşş herşey yolunda gıder canım ..inşşş
Evet canım alıp yapcam yine de bugün. Ben ilaçsız adet göremiyorum zaten diye, ki yumurtlama da olmuyor, bu yüzden hiç umrsamadım. Aku.cum yönlendirdi beni biraz, acaba yumurtlama olmuşmudur filan diye, hayıt filan içtiğimi de biliyor. Belki de yumurtlamışımdır, gıdak :)
Gerçi eşim grip, bende 2 gündür grip oldum ondan geçti, yumurta olsa da çalışma yapacak güç ve heves yokm ama neyse :1no2:
bazı ilaçlar bu testleri etkiliyor. cyclo progynova yı bilmiyorum. benim testin adı medi smart 5 adeti 27 lira. içinde lh ve hcg arttıran ilaçlar testi etkileyebilir diye yazıyor. sen ilacın içeriğine bak olmadı doktoruna sorarsın. ben bu testleri eczanelerde bulamadım. internetten aldım. ama sonra kk dan öğrendim gitti gidiyorda ovulasyon testi diye arayınca tanesi 1 liraya 20 tane üstüne gebelik testi falan hediyeli seçenekler var. kızlar onlardan almış. onlar da işe yarıyormuş. yanlız yumurta oldu mu anlmak için muhtemel yumurtlama gününden önce başlayıp hergün aynı saatte takip etmek gerekiyor. yumurtlama bitince 2. çizgi yok oluyor zaten. bir de buradan öğrendim eğer hamile kaldıysan adet tarihinde aynı gebelik testi gibi 2. çizgi yine çıkıyormuş. :smiley-cool:
senaycım inş yum olusur ve sende ıyı bı tedavıye adım atarsın........bu işler zor ya....rabbım herkese lkkolaylık veersın canım.....tedavıye başlıcan dımı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?