Tp Bebek ve Akupunktur

denizcim, iyi dileklerin için teşekkürler...
Sen de en kısa zamanda sana güven veren bir yer ve doktor bulursun inşallah.
Hayıt ve civan perçemi çayı içmeye başladın mı canım?

ben dhea ya ve omega 3 e negatif onucu öğrenir öğrenmez başladım. hayıt tohumu civanperçemi ayrıca sabah akşam arısütü-bal-polen- çörekotu karışımına da adetin 3. - 4. günü falan. dün adetin 14. günüydü ovulasyon testi yaptım 2. çizgi biraz daha açık renk çıktı. bu sabah yaptım renk daha da açılmıştı bu akşam yaptım 2. çizgi yoktu. yani kısaca ya 13. gün ya 14. gün yumurtlama günümdü. 13. gün ise kaçırdım çünkü 12. gün eşimle kavga ettik. dargındık. ama 14. gün mecbur barıştım vereliniortak bari yumurtlamayı yakalamış olsak da boşuna barışmamış olsam. :lepi:1 yıldır böyle hep bebek için geri adım atan ben oluyorum

canım denızcım...hayırlı sabahlarrr............inş sen tedavıye kadar doğal yolları dene canımm inş tıttırursun.....

muallimcim denizcim başbaşa kaldık burda ya.....
herkesler gitti.....
Neyse, gelecek hafta dönmüş olurlar herhalde, şenlenir sayfamız....

Muallim nasılsın canım, bugünü saymıyorum, 8 haziranı da saymıyorum, teste kaldı 8 gün.. Sana heyecan yaratmıyorumdur inşallah. Ama inan ki bende kendi günümü beklermiş gibi heyecanlanıyorum, gün sayıyorum.

Denizcim ya, ben bu ovulasyon tetslerini hiç bilmiyordum. Sen yazınca googlede araştırdım ve öğrendim, ne kadar cahilmişim:) Gerçi benim normalde yumurta oluşumu yok, ama son 3 aydır hayıt-civan perçemi içiyorum, 1 aydırda akupunktura gidiyorum, belki yumurta oluşmuştur diye ultrasona girmek istiyordum, işlerden birtürlü fırsat bulamadım bir kadın doğumcuya gitmeye. Böyle birşye olduğunu bilseydim kendim uygulardım. Ama benim adetim gelsin diye kullandığım cyclo progynova diye bir ilaç var, hormon düzenleyici, bu ilaç etkiler mi acaba sonucu, Ama yine de bugün alıp test yapcam. regl olmama 7-8 gün var daha, Çok teşekkür ederim denizcim sana ya...

canım selam.....evet azalıyo ve korku artıyoo gıbı canım....hayırlısı bakalım....sen bı gıtseydın akupunturun etkısı olmuşmu yum artmışmı dıye aslında ama denızınde yaptığı gıı ovulasyon testı al ....eczanelerde var canım ya....adetınede az kalımış gerçeı ınşş herşey yolunda gıder canım ..inşşş

Evet canım alıp yapcam yine de bugün. Ben ilaçsız adet göremiyorum zaten diye, ki yumurtlama da olmuyor, bu yüzden hiç umrsamadım. Aku.cum yönlendirdi beni biraz, acaba yumurtlama olmuşmudur filan diye, hayıt filan içtiğimi de biliyor. Belki de yumurtlamışımdır, gıdak :)
Gerçi eşim grip, bende 2 gündür grip oldum ondan geçti, yumurta olsa da çalışma yapacak güç ve heves yokm ama neyse :1no2:

günaydın kızlar
el- muallim sana allahtan bol sabır diliyorum şu ara en sıkıcı ve zor zaman ama sonu iyi olacak allahın izniyle kaydirigubbakcemile3

bazı ilaçlar bu testleri etkiliyor. cyclo progynova yı bilmiyorum. benim testin adı medi smart 5 adeti 27 lira. içinde lh ve hcg arttıran ilaçlar testi etkileyebilir diye yazıyor. sen ilacın içeriğine bak olmadı doktoruna sorarsın. ben bu testleri eczanelerde bulamadım. internetten aldım. ama sonra kk dan öğrendim gitti gidiyorda ovulasyon testi diye arayınca tanesi 1 liraya 20 tane üstüne gebelik testi falan hediyeli seçenekler var. kızlar onlardan almış. onlar da işe yarıyormuş. yanlız yumurta oldu mu anlmak için muhtemel yumurtlama gününden önce başlayıp hergün aynı saatte takip etmek gerekiyor. yumurtlama bitince 2. çizgi yok oluyor zaten. bir de buradan öğrendim eğer hamile kaldıysan adet tarihinde aynı gebelik testi gibi 2. çizgi yine çıkıyormuş. :smiley-cool:

canım denızcım çokk sağoll................inş canım....rabbım emeklerımızı zayı etmesın inş..canım nereye karar verdın hangı hastane....

senaycım inş yum olusur ve sende ıyı bı tedavıye adım atarsın........bu işler zor ya....rabbım herkese lkkolaylık veersın canım.....tedavıye başlıcan dımı ...

Teşekkür ederim denizcim, yine de ecz.lere bakcam ben, yoksa internetten sip. vercem. regl yakın olduğu için, hafta sonu zaten birde kargodan geldi filan derken zaman geççek. Hayırlısı artık...
İyi tatiller sana canım... Ben şimdi çıkıyorum.. köyüme gitcem... pzt görüşmek üzere....
öptüm

kızzz.............nereye..........................sendemı gıdıyonnnn...................neyse hadı ıyı tatlllıer.......canım dıkkat et ....

senaycım inş yum olusur ve sende ıyı bı tedavıye adım atarsın........bu işler zor ya....rabbım herkese lkkolaylık veersın canım.....tedavıye başlıcan dımı ...

tedaviyle yumoşlarım oluşuyor çok şükür, tüp bebekte 15 tane filan toplamışlardı, 9 tanesi döllendi, ama 4 tanesi transfere uygun kalitedeydi, 3 tane koymuşlardı, bu yüzden dondurmaya kalmamıştı.
Tedavime başlıycam canım, daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum, keşke bütün bunları, aku. hayıt, arı sütü filan daha önce denseydi diye hayıflanıyorum. Ben hiç böyle alternatif yöntemlerle ilgilenmedim. Kesin tüp bebek diye düşündüm, sorunum biraz fazla ciddi diye...
Herşey Allah'tan tabiii. O ol derse olur.....
Bugün arı sütü de almaya başladım, hayırlısı bakalım....
Ben çorlu'ya gitcem birazdan, benim köyüm çok güzel, hele bahçemiz şuan harika... Bu yıl zor ama inşallah gelecek yıl mayıs haziran aylarında sizi davet ederim, bebişlerinizle gelirsiniz... Ağaç dalına onlara salıncak yaparız, bizde erik ağaçlarının altında çay içerken sohbet ederiz.... Hayali bile çok güzel kız....
Ben şimdiden davetimi yapmış olayım, bütün kızlar toplanıp gideriz, eşlerimizle birlikte tabii.....

inş canım.....bırlıkte bebişlerımızle guzel gunler fgecırırız.............inşşşş............sen moral depolaaaa

tedavıye hazırlıkk canım...teklıfın guzel ....ne ıyı olur .....tam pıknıkk yaparız.........salarız çımenlere bebışlerıııııııııııııı...............inş canım guzelll gezmelerrrr

ben geldimm daha okumadım..
bugün döndüm hatta 30 dk önce eve geldi,k.. bugün 9.lucrinimi vurdum cuma günü adet günümdü ve bu sefer gecikmeden adet oldum maşallahh maşallah lucrin adeti geciktirmiyomuş strestden dolayı gecermiş demekki akupunkturun ilk olumlu sonucunu aldım.. pazartesi doktora gidic em cuma akşamı adet gördüm için bugünü 1. saydıklarını söyledi hemşirelerim.. doğrumu ? yoksayarınmı gitmem gerek?
buarada 2 kere istanbula geldim akupunktur için tatil hep yolda gecti ama olsun degdi doğrusu..
birde test sonuclarım çıktı şeker , tsh , hepatitler normal ama bir tek kanda pıhtılaşma sürem 5 dk 48 sn çıktı.. referans aralığı 1-5 dk .. pazartesi konuşacağım umarım ciddi bişi yoktur

hoşgeldınnnnnnnnnnn...............oo.zlettın yanı........ıyı ya sevındım..........başladın tedavıyre inş guzel olursonu....................inş............moral de depoladın tabı...........ben evdeyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sıkılıdımmmmmmmmmmmmmm.........

blastosit yapılmışş ohhh çok sevindimm hayırlı olsun inşallah göbüşündedir haaa..
dondurulmuş kaldımı bakalım ? asılsın günlerin nası geciyo

yok dondıurulmuş kalmadı..................inş severlerde kalırlar karnımızda..............sıkılıyoreum ya.........eşim her akşam bışeyler getırıp hadı ye demıyomu............yanı olmazsa bu kıloları vermekte var...........ne olcak bakalım............kasılklarım ağrıyııııı...............gogulerım sızlıyooo..........neyse sen neler yaptınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…