Tp Bebek ve Akupunktur

inşallah tutcak canım, Yüce rabbim dualarımızı geri çevirmiycek....
Benim aku devam ediyor. 10 gün sonra adet görcem, gelecek hafta çift aku'm var, regl öncesi olduğu için. sen sonuç alcaksın ben başlıcam, toprak'ın transferi var, toprak sonuç alcak benim transferim olcak. reyhan ve gülen ne durumda bilmiyorum. Ama bebişlerimiz arası hep 15-20 gün... Sonra da hamilelik ve çocuk odası hazırlama konularında sohbet etcez bol bol inşallah.....

inş cvanımm.....inş....rabbım ol dr ınş......hepımız sonra ısım bakarızz buluşuruzz....bebeklerımızı tanıstırırızzz...ne hayall dımı.....canım senınde az kaldıı..........bu ay inş herşey hepımız için çokkkkk guzell olacakkkkkkk...........sen iştemısın..evdemısın

senay k el-muallim toprak ve diğerleri inşallah hepiniz hamile kalacaksınız ve sonra ben de akuya gideceğim. önce şu dr işini halledeyim de. yarın kararsızlıktan 3 doktora birden randevu aldım :roflol:öğleden sonra 2-3 gibi kesin kararımı verip 2sini iptal edeceğim. bakalım yarınki olmazsa öbür cumartesiye. haaaa ona da ist tüp bebek ile görüşmöem var muayene olmazsa ücretsizmiş. allah sonumu hayır etsin laelaelaelaelae

merhaba el-muallim bana akupunktur hakkinda bilgi verirmisin ben fransadayim istanbulda bahceciye

gidicem insallahdoktoruda sectim mustafa bahceci ben an fazla tup bebek icin 1 ay kalabilirim 1 ay

icerisinde akupunktur ise yararmi benide bilgilendirieniz cok sevinirim GULENCIM seninde ve VE TUM

ISTEYENLERIN RABBIM GONLUNEGORE VERSIN HEPINIZI OPTUM

canımm inş bı yere ısınırsın karar verırsın akupuntura gıtmaen de çok ıyı olur....faydası olacak emınm...ve bebişin inş gelecek.............bızımde inş..canım çok sağol...inş dua ile yaz gelınceee

canımmhoşgeldınn...bahcecıye gıden çok arkadaş var ve orda akupunturda yapılıyoo.......bır ay yeterlı bence...sen naılsa dışardean gelıcenn...gelınce doktorla konuşş mutlaka senı yonlendırecektırrr......bıkaç seansta olasa işe yarar emınım..senın yaşın genç bıde.....inşş canım tum sısteyenler kavuşur bebşişlerıne....sen de bende ıkıncıye......

canim sagol cvp yazdigin icin ins bir ay yeterli olur sende bende meleklerimize kavusabiliriz...valla korkuyorum aslinda bu yuzden dikkatli olmaya calisiyorum umarim hersey yolunda gider... tekrardan coook sagol canim

canımm korkma inş yolunda gıderrr herşeyyy..............ne yapalımm elden bışey gelmıyoo...rabbım ol derse olacakk inş canımmmm...bu yaz gelıyomusunnn

hayırlı cumalar muallimeeee
nasılsın bebişler nasıl
inşallah allahım yüzümüzü güldürür
beni sorarsan
direkten döndüm ohss olmuşum potasyum seviyem %43 olmuş %45 hastane yatışı demekmişşş
doktorum sakınan göze çöp batarmış dedi yarı yine test yaptıracağım 8 tane iğne verdi çarşambadan beri vuruluyorum 9 aylık hamiş gibiydimmm neyse o halimide erken görmüş odumm
şimdi iyiyimmm yavaş yavaş indimmm inmeyede devammm

ama aklım bebişlerde inşallah bir şey olmamıştır ben onları allaha emanet ettimmm
inşallah emekleim boşa çıkmaz

canım çok geçmış ols merak ettım ..neyse ıyısın ve bebişlerde inş iyıdırr....bende beklıyorum senuınle inş sevınırızz canımmm inşşşşşşşşş

canım ağrınn varmı benım arara kasıklarıım ağrıyo nasıl gececej-k bu gunler inş sıonu ıyı olsunda....kendıne ıyı bak canım....merak ettırme.....
toprak tatıle gıttın mı canımmmm

canım ben işyeyim, fırsat buldukça giriyorum buraya, bazende açık unutuyorum sayfayı...
isim dedin de, oğlunun ismi neydi muallimcim.....

canım çok geçmış ols merak ettım ..neyse ıyısın ve bebişlerde inş iyıdırr....bende beklıyorum senuınle inş sevınırızz canımmm inşşşşşşşşş

inşallah hayatım ben kaçtım şimdilik
hepimiz allaha emanet olalım inşallah
inşallah sevineceğiz allahın izni ile
çok öptümmmmmm

sera'cım merhaba, geçmiş olsun arkadaşım,
yanılmıyorsam senin transferin 1 hafta önce olmuştu, test ne zaman?
Allahın izniyle bize güzel haberler vereceksin.
İyi günler....

denizcim, iyi dileklerin için teşekkürler...
Sen de en kısa zamanda sana güven veren bir yer ve doktor bulursun inşallah.
Hayıt ve civan perçemi çayı içmeye başladın mı canım?

Canım muallimcim ben geldim şimdi ama sen yoksun, işyerinden çıkmadan bi bakayım dedim, ben evden pek girmiyorum, daha doğrusu zaman olmuyor..
yarın görüşmek üzere canım....
iyi akşamlar...

canım sagoll...................yorgunsundurrr gıtt dınlennnn.................ıyı akşamlarr canımmmmmm

zaten herkess tatılde...............gulen toprakkk..........beklıyorun ben............snra ben gezcemmm inşş sızz yatcanızzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…