- Konu Sahibi el-muallim
-
canımm inşş.....bı tanesı bıle tutsa razıyımm....bu defterı kapıcamm .....rabbım herkese kolaylkı versın zor şeyler sızlereyse çıfter versınn inşş.....sen ne yaptın aku nasıl gıdıyoooo canım sen calişıyodun dımı
canımm inş bı yere ısınırsın karar verırsın akupuntura gıtmaen de çok ıyı olur....faydası olacak emınm...ve bebişin inş gelecek.............bızımde inş..canım çok sağol...inş dua ile yaz gelınceeesenay k el-muallim toprak ve diğerleri inşallah hepiniz hamile kalacaksınız ve sonra ben de akuya gideceğim. önce şu dr işini halledeyim de. yarın kararsızlıktan 3 doktora birden randevu aldım :roflol:öğleden sonra 2-3 gibi kesin kararımı verip 2sini iptal edeceğim. bakalım yarınki olmazsa öbür cumartesiye. haaaa ona da ist tüp bebek ile görüşmöem var muayene olmazsa ücretsizmiş. allah sonumu hayır etsin laelaelaelaelae
merhaba el-muallim bana akupunktur hakkinda bilgi verirmisin ben fransadayim istanbulda bahceciye
gidicem insallahdoktoruda sectim mustafa bahceci ben an fazla tup bebek icin 1 ay kalabilirim 1 ay
icerisinde akupunktur ise yararmi benide bilgilendirieniz cok sevinirim GULENCIM seninde ve VE TUM
ISTEYENLERIN RABBIM GONLUNEGORE VERSIN HEPINIZI OPTUM
canımmhoşgeldınn...bahcecıye gıden çok arkadaş var ve orda akupunturda yapılıyoo.......bır ay yeterlı bence...sen naılsa dışardean gelıcenn...gelınce doktorla konuşş mutlaka senı yonlendırecektırrr......bıkaç seansta olasa işe yarar emınım..senın yaşın genç bıde.....inşş canım tum sısteyenler kavuşur bebşişlerıne....sen de bende ıkıncıye......
inş cvanımm.....inş....rabbım ol dr ınş......hepımız sonra ısım bakarızz buluşuruzz....bebeklerımızı tanıstırırızzz...ne hayall dımı.....canım senınde az kaldıı..........bu ay inş herşey hepımız için çokkkkk guzell olacakkkkkkk...........sen iştemısın..evdemısın
canım çok geçmış ols merak ettım ..neyse ıyısın ve bebişlerde inş iyıdırr....bende beklıyorum senuınle inş sevınırızz canımmm inşşşşşşşşş
hayırlı cumalar muallimeeee
nasılsın bebişler nasıl
inşallah allahım yüzümüzü güldürür
beni sorarsan
direkten döndüm ohss olmuşum potasyum seviyem %43 olmuş %45 hastane yatışı demekmişşş
doktorum sakınan göze çöp batarmış dedi yarı yine test yaptıracağım 8 tane iğne verdi çarşambadan beri vuruluyorum 9 aylık hamiş gibiydimmm neyse o halimide erken görmüş odumm
şimdi iyiyimmm yavaş yavaş indimmm inmeyede devammm
ama aklım bebişlerde inşallah bir şey olmamıştır ben onları allaha emanet ettimmm
inşallah emekleim boşa çıkmaz
senay k el-muallim toprak ve diğerleri inşallah hepiniz hamile kalacaksınız ve sonra ben de akuya gideceğim. önce şu dr işini halledeyim de. yarın kararsızlıktan 3 doktora birden randevu aldım :roflol:öğleden sonra 2-3 gibi kesin kararımı verip 2sini iptal edeceğim. bakalım yarınki olmazsa öbür cumartesiye. haaaa ona da ist tüp bebek ile görüşmöem var muayene olmazsa ücretsizmiş. allah sonumu hayır etsin laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?