- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.141
iyi akşamlar arkadaşlar.. bugün dr. kontrolümüz vardı.32 haftalık olduk..1900 gr olmuş tatlişimiz çok şükür.
toprakçım az kalmış arkadaşım..aklıma transfer günlerin geldi..aynı merkezde olduğumuz için çok sıkı takip ediyordum..zaman ne kadar çabuk geçiyor..doğum tarihin belli oldu mu?
zümmin geçmiş olsun..ağrılarını doktora sorup bol bol dinlen...benim de 2 gündür bütün kemiklerim sızlıyor remen..parmaklarım çok şiş..
şenaycım nasılsın..senin doğum tarihin ne zaman..
muallim cimcime kızlarımız nasıl oldular..allahım şifalar versin...ne zaman çıkıyorlar...
arkadaşlar ben de facebook tan eklemek istiyorum sizleri.
gülencim sana facebooktan davet gönderdim..ama eklemedin..diğer arkadaşlara da senin sayfandan ulaşıp davet göndermeyi düşünmüştüm..
bnde bebek odası için cici cici şeyler aldım..kapı süsümüz, sepetimiz, takı yastığımız ,hazır.. bebek şekeri hazırlamak için malzemelerimizi de aldık..sıra yapmaya geldi..Rabbim tamamına erdirip isteyen herse de nasip etsin inşallah..
bu arada su tebrik ederim hayırlı olsun...
canım bulut bu normal gerıden gelmesı yanı kafana takma ınş kalp atısını duyarsın .......benımde ıkı tanesıu hep bı hafta gerıdendı bu normalkll dedı dr ...halsızlık karın agrısı normal nıl hala cekıyo mesela gececek ınş mıde bulantısı olucak dıye bı sart yook klendını sartlama ınş bebısın senınle annesı ınşşşhepinizden allah razı olsun...çok şükür iyiyim..başta lekelenmeler olmuştu şimdi geçti...kızlar ya benim bebiş geç döllenmeden dolayı geriden gidiyor.. geçen hafta gittiğimde 6 haftalık olması gerekiken 5 haftalık gözüküyor. şuan 6 haftalık olduk..kesemiz en son gittiğimizde 6.7 mm di..5 haftalıkken..normalmi...doktor 1 hafta sonra geldedi...artık o zaman inşallah bebekle kalp atışınıda duyarım..ne olur çok dua edin benim için...ben sizler için çok dua ediyorum..rabbim sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin..amin...işte kızlar böyle..anladımki sade hamile kalmayla bitmiyormuş herşey.....
birde ara ara karın ağrım oluyor..halsizlik var...mide bulantılarım başlamadı...bunlar normalmi....
Günaydın kızlar...Dün gece doğuracağım diye çok korktum ama allaha şükür dünü atlatabildik.Darısı bundan sonra ki 14 günün başına...Ama belim halen o kadar ağrıyor ki inşallah kötü bir şey yoktur...Şenaycım ben de tüm gece uyanıktım keşke bir baksaymışım buraya sohbet ederdik....Gülay ve Mine artık seni gece uykusuzluğuna alıştırıyor galiba annesi...
kızlar güzel dilekleriniz için allah razı olsun....sizin ufaklıklar artık gelmek istiyorlar herhalde....yaramazlar....inşallah rabbim banada gösterir o günleri...doğumu bekleyeceğim günleri...canlarım bana kızıyormusunuz bilmiyorum sürekli dua istiyorum diye...benim için çok dua edin...ümmühan arkadaşınızında bebeği sağlıkla annesiyledir..veeeeee bebeğini kucağına alıp koklamayı nasip eder rabbim...inşallah.......................
şenaycım bence iyi yapmışsınız. Çorlu istanbula göre daha sakin... Benimde kayınvalidem çorlu da oturuyor. Eşimde ben ordan iş bakim diye tutturdu. Bende orda çok sıkılıyorum bütün çevrem burda. Bakalım hakkımızda hayırlısı.
İşe dönmen bence çok doğru karar . Çünkü kolay değil iki bıcırıkla .. En azından iş akıl sağlığı içinde önemli...
Bulutcum benimde geçmeyen karın ağrılarım vardı. Ama bu hafta geçti.. Gaz sancısı olabilirmi. Ben sabahları 2 bardak ılık su,kayısı, arısütü-bal-polen karşımı yiyorum. Çünkü çok sağlıklı beslenemiyorum. İştahım yokk..
NİL CANIM sende de bu karın ağrıları varmış...kaç haftalık oldun ne kadar sürdü....ara ara oluyor bugün sadece sabah oldu...bir de sağ tarafımda nokta şeklinde ağrı gibi birşey hissediyorum..sizce bebeğim ben burdayımmı diyor....daha biz 6 hafta2 günlüğüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?