- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.521
sağol canım bu sefer kendi geldi inşallah devam ederDenizcim gözünaydın canım.Yavrun seni bırakmamış inşallah sağsalim kucağına da alırsın.Acaba bu durum sana ve eşine bir mesaj mı?İnşallah hakkınızda ne hayırlısı ise o olur...
Nilcim çok geçmiş olsun canım.Sen de oğlunla yolu yarılamışsın...Allah tamamına erdirsin.
sağol canım. çok korkuyorum. allaha kalmış artık. inşallah genetik açıdan sağlıklıdır ve devam eder. sen napıyorsun 3 bebişle tımarhane gibidir evya denızcımmmmmmmmmmmmmm masallh yaaaaaaaaaaaa tebrıkler cok sevındım cokkkkkkkkkkkkkkkkk ınşşşşşşşşşşşşşş darısı ısteyen arkadaslara ınşşşşşşşşşşşşşşşş tamamına er canım nıl canım sende dıkkat et az kaldı artık ...........kaynmaklım naptın naılsın.............hepınızı cok opt
sağol canım. diğer açtığın başlıkta da yazdım. 10 gün sonra keseyi boş görürsen endişelenme. benim kese 6. hafta bomboştu ben ümidi kesip 7. hafta kürtaja gittiğimde bebeği yolk sac ı vs gördük.Kızlar cuma 170 olan degerım pazartesı 860 olmus cok sevındım ıns 10 gun sonrada keseyı gormeye gıdıcez dualarınızı eksk etmeyın
denız bulut cok sevındım allahım kucagımıza almayı nasıp etsın amınnnnnnnnnn
Denizcim, ilk sevindirici haberini 38 yaş üstü forumundan almıştım. Çoook sevinmiştim. Sonrasını göremedim ne oldu diye merak ediyordum. Çok ama çok sevindim. Şimdi kendine çok dikkat ediyorsun. Hamileliğin tadını çıkarıyorsun. Araştırmalarının çalışmalarının, dualarının sonucunu aldın. İnşallah Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına aldığın haberini de alacağız. Sayende buğday çimine başladım :)
Su, hayırlı olsun tekrar.
Kaymaklım, ben de çok sevinim bu habere. Artışın çok iyi olmuş. Sağlıkla keseyi de görelim hadi.
Bensucum, rahat ol, emin ellerdesin sonuçta. Çatlamayan yumurta için ilaçla müdahale edemiyorlar mı?. Bunu bilmiyorum da o yüzden sordum. Herşey yolunda gidecek inşallah. O zaman transferin Mayıs'ta olacak değil mi? İnşallah bu sefer olacak canım.
Ben Cumartesi günü Medicana ile görüştüm. Faruk bey muayene etti. Yumurta rezervi yaşa göre çok iyi dedi. Sayıdan çok kalitesine ağırlık verecek ilaç kullanacağız, 5 gün transferi olmasına çalışacağız. Zaten iki tane transfer edebiliyoruz, onun da şansını yükseltelim, hemen başlayabiliriz dedi. Ama ben hazır değilim daha. Kendimi aylardır Mayıs ayına çok hazırladım. Birdenbire bir ay bile olsa öne alamadım. Ben de sebepsiz infertilite ve tüp bebekte de sebepsiz tutunamama problemi var.
İnşallah herşey güzel olacak canım
denizcimm çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin inş miniginle birlikte huzurunda gelsin inş canım
nilcim çok geçmiş olsun canım yaa sen dinlen bol bol arada haber versen yeterli olur kib
bensummmmmmmmmm canım tedavi başlamış hadi hayırlısı rabbişim gönlüne göre versin inşşşşşşşşşşşşşşşş hamiş ol son tedavin olsun inşşşşşş
su cum minigin kızmış saglıkla büyüt kucagına da al inş canım
kaymaklım degerin güzel artmış kesede görükür inş
kızlar bende cuma günü dr a gidicem inş ikili testi ii çıkar ve cinsiyetinide özgrenmiş olurum
ne guzel haberler var yaaaaaaaaaaaaaaaaa masallahh hepınıze kaymaklım kseyı gorecek ınşş nıl daha ıyı olucak denız gobegını kocaman yapacak bensu ınşşş guzel haberler alıcak ve ısteyen herkes..........eylul ınşş guzel habere dogru yelken acıcak masallah yaaaaaaaaaaaaaaa ve bebışelerı olanlar saglıkla buyutecek ınşşşşşşşşşşşşşşşş.............opt sızı bugun dr a gıttık seda 3 700 ela ve dıla 3 500 olmuşşşşşşşşşş kalca ultrasonları ıyı cıktı kan tahlıllerı ve goz de cok sukur ........ama gazlarımız hala var cok yorucu ..............ek besınlere baslıyoruz muhallebı yogıurt azcık azcık opt sızı
denizcimm çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin inş miniginle birlikte huzurunda gelsin inş canım
nilcim çok geçmiş olsun canım yaa sen dinlen bol bol arada haber versen yeterli olur kib
bensummmmmmmmmm canım tedavi başlamış hadi hayırlısı rabbişim gönlüne göre versin inşşşşşşşşşşşşşşşş hamiş ol son tedavin olsun inşşşşşş
su cum minigin kızmış saglıkla büyüt kucagına da al inş canım
kaymaklım degerin güzel artmış kesede görükür inş
kızlar bende cuma günü dr a gidicem inş ikili testi ii çıkar ve cinsiyetinide özgrenmiş olurum
Denizcim inşallah sağlıkla devam edecek. Çok zor biliyorum ama rahat olmaya çalış. Hani derler ya rahatlamaya yardımcı nefes egzersizleri diye. Onu yapmaya çalış. Ben çok faydasını görmüştüm. Rahatlatıyor. Buğday çimini senin yazdıklarını okuyunca araştırmıştım yabancı sitelerden. Sayı ve kalite konusunda da yardımcı olduğunu öğrendim. Sonuçta 39 yaşındayım. Ek bişeyler yapmam gerekiyor. Sayıyı iyi bulmuş olsa da kaliteyi artırmalıyız. Keşke tutunmaya katkı birşeyler de bulabilsem :)
Gökçecim ikili testinde inşallah sorun çıkmayacak. Güzel haberleri bekliyoruz canım. Bakalım cinsiyet neymiş?
Genetik test demişsin. Bebeğimi kaybettiğimde sezeryandan sonra ben tutturdum bir problem var araştırılmalı diye, doktorum hayr yok dedi. Ama ısrar ettim, başka yerlere gittim araştırılmasını istedim. Hiçbirşey bulunamadı. Ama FMF hastasıyım. Sürekli kolşisin ilacı kullanıyorum. Doktorlar hep kullanılmalı derler, ama ben hep tereddüt ederdim. Amerika'da genetik uzmanları ile bile yazıştım. Onlar da aynı şeyi söyledi. Bir tek akupunktur doktorum ve Faruk bey ( Medicana'da başladığım doktor) kullanmamalıyız dedi. Bu sebeple bu denemede ilacı bırakacağım. Zaten bir müddet kendimi çok suçlamıştım, oğlumun ölümüne sebep oldum ben diye. Ama geçti. Şimdi farklı yöntemler ve umutlarla başlayacağım bakalım.
ne guzel haberler var yaaaaaaaaaaaaaaaaa masallahh hepınıze kaymaklım kseyı gorecek ınşş nıl daha ıyı olucak denız gobegını kocaman yapacak bensu ınşşş guzel haberler alıcak ve ısteyen herkes..........eylul ınşş guzel habere dogru yelken acıcak masallah yaaaaaaaaaaaaaaa ve bebışelerı olanlar saglıkla buyutecek ınşşşşşşşşşşşşşşşş.............opt sızı bugun dr a gıttık seda 3 700 ela ve dıla 3 500 olmuşşşşşşşşşş kalca ultrasonları ıyı cıktı kan tahlıllerı ve goz de cok sukur ........ama gazlarımız hala var cok yorucu ..............ek besınlere baslıyoruz muhallebı yogıurt azcık azcık opt sızı
doktor en baştan progesteron verdi ama 6 haftalıkken kese boş gözükünce ben doktora söyleyerek kendi düşsün bari diye kesmiştim. buna rağmen şükür düşmedi bebek göründü ve rahimdeki kanamalı bölge kendi geçti. dr rahim normal dedi ama yine de hergün biraz kahverengi leke geliyor. cirone jel e başladım tekrar. pıhtılaşma testim yapılmamıştı. dr 1 coraspirin bir de fragmin 500 (yoksa 5000 mi) iu iğne verdi ek olarak ne olur ne olmaz diyerek. yaş nedeniyle genetik bozukluk varsa kimsenin yapacak birşeyi yok. onun dışında dr un şu an elinden gelen bunlar. ben de korkup dua ediyorum bir de doğanın en sağlam sperm ve yumurtayı seçtiğini umuyorum.Muallimcim çok sevindim kızlarının iyi olmasına. Maşallah kiloları da gayet iyiymiş. Göz kontrollerinin de iyi olmasına çok mutlu oldum.
Denizcim, şimdi kendiliğinden hamile kaldın. Dolayısıyla yumurta ve embriyo tüp bebektekinden farklı olarak kaliteli ve sağlıklı. En azından tıbben böyle kabul ediliyor. Durumunun o yüzden tüp bebekten daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Senin pıhtılaşma testlerin yapılmış mıydı? Heparin kullanacak mısın? Veya doktorun destek olarak progesteron falan verdi mi?
Kendine iyi bak ve nolur moralini iyi tutmaya çalış. İyi şeyler düşün lütfen.
Selamlarrr
Kizlar bugun kontrolum var.Inseallah bir puruz cikmaz artik jinekolog koltuguna oturmaya korkuyorummmmmmm.
Ne zormusss Allahim neyseki drum süper inseallah her yolundadir.Duanizi bekliyorummmmm
Öptum sizleriiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?