- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.501
Toprakcım tşk . bende bu testten bir şey anlamadım. Ama benim içimdeki hissimde bebğimin sağlıklı olduğu yönünde. Ama maalesef insan yine kafasının bir yerinde takıntı yapıyor.
Banurose umarım bu sefer bebeklerin ile birlikte sağlıklı süreç geçirirsin. Allah sana kolaylık versin...
Herkese sevvgiler...
banurose ............ınş hayırlı olur tedavın canım........burası dolsun hamış dolsun dılerım...........
ıyı bakın kendınıze..............
Tebrikler canim ..
Güzel ALLAHIM yuvani kurtaracak bir bebek yollamis sizee ..
Insallah saglikli hamilelik gecirir bebegini kucagina alirsin ...
Bu bebek evinize mutluluk , sevinc ve nese getirsin diliyorum ...
Esinle seni birbirinize baglayacak bir vesile olsun ...
Bu cocuksuzluk hepimizin evliliginden ve bizlerden birseyler götürüyor ..
O noktaya gelmeden bizler de tadalim bu mutlulugu ...
Darisi bizlere olsun insallahh ..
nilciğim geçmiş mesajlarına baktım çok üzüldüm. neler geçirmişsin öyle. sen hamile kaldığında inan çok sevinmiştim. sen de hep takip ettiklerimden olmuştun. allahtan şu an bebeğin seninle ve iyi gözüküyor. senin doğum ağustosta galiba. inşallah yarısı geçmiş yarısı kalmış. bundan sonrası iyi gelsin inşallah. inşallah benimkide sağlıkla devam etsin.Kizlar coook selamlar
Sizleri coook özledim.Malum fazla giremiyorum gunlerim yatmakla geciyor.
Denizcim yaaa ne guzel haber vermissin ALLAHIM INSEALLAH SORUNSUZ HAMILELIK YASARSIN CANIM:
Bebegin seninle beraber sana simsiki tutunur inseallah seni birakmaz canimya inanki okadar cook sevindimki anlatamam Allahim butun olmayanlara hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin inseallahhhh
Rabbim kimseye aratmadan versin tabiki hayirlisiyla inanin her sey hamile kalmakla bitmiyormus Yaradanim yardimcimiz olsun aminnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?