Tp Bebek ve Akupunktur

elmuallimm ablacim burdayim....hergün giriyorum okuyorum sizlerin yazdiginizi....bende ikiz büyütüyom gibi oldu....biri aglinca öbürüde aglamaya basliyor....kardes kardes... :) aglasakta beraber gülsekte beraber yapiyorlar...geceleri bi hayli yogun...büyük kizim 3 kadar uyanik, minik kizim da o zamana kadar bi uyiyor bi uyaniyor...anlamadim...simdi ikiside yatagima yatirdim...biraz uyim dedim...minik kizim uyutmadi :) o kadar sükür ediyorumki her baktigimda her sevdigimde...Rabbimin bana verdigi bi hediye....cok güzel ....Rabbime yalvariyorum...bidaha nasip eder insallah diye...hamile kalmak isteyenlerin yüzü gülsün diye...yarin 4 haftalik olcagiz...

Herkese sevgiler...

zümmin canım allah bağışlasın..eee onun için demişler anne olmak kolay değil diye demekki...canım büyüdüklerinde bunları yaşamamış gibi olursun....inşallah...

elmuallim ,bensuaz..nil...toprak....gökçerana...senayk...inşallah hepiniz iyidirsiniz...
bebişleri doğanlar maşallah yavaş yavaş büyüyorlar...hamilelerimizde gün sayıyorlar...rabbim hepinizinkini ailelerine bağışlasın sağlıklı bir ömür geçirirler inşallah....
benim gibi evlat özlemi çeken arkadaşlarda inşallah en kısa zamanda bebillerine kavuşurlar.....

kızlar ya bu ümmühan arkadaşınızın stresi sorunları ne zaman bitecek acaba..hiç bir zaman rabbime isyanda etmiyorum ama insan bazen yoruluyor gücü kalmıyor inanın...biliyorsunuz rabbim 5 yılın ardından mucizemi bana göndermişti..ama hem verdi hemde aldı rabbim...öyle ayrı bir sınavdan geçtim...şimdide bebeğimi ben aldıktan 25 gün sonra bir defa adet gördüm....16 nisanda olmam gerekirken olmadım...bu sefer yine içimde ümitlerim yeşerdi...test yaptım çıkmadı..2 gün geçince kanda baktırdım negatif ..yine hüsran yine göz yaşları...ve halada adet olmadım...haftaya kürtaj eden doktora gideceğim adet olmazsam...inşallah bir problem çıkmaz.....

inanınki şu an 26 yaşındayım ama hayattta öyle şeyler gördümki yaşadımki anlatamam..hiç aklıma gelmeyecek şeyler....yaşayan biliyor ancak çektiklerini...rabbim inşallah bu sabrımın mükafatını çok bekletmeden hayırlısıyla sağlıkla verir de...bu günleri unuturum....cennet kokulumla....

hepiniz ve bebişleriniz rabbime emanet olun....

canim herkes ayri ayri imtihan ediliyor....benim yasimda 24 ama büyük kizim dogdugundan beri hep hastanelerde kosusturdum...onu heran kaybetcem diye ödüm kopuyor...bu bi imtihan diyorum...Rabbim verdi diyorum...sabret..sabrin sonu selamettir...herkes ayri ayri imtihan ediliyor...

zummıncım canım hersey cok ıyı olucak rabbım sana ıkı kız verdı cok guzel ınşlş yıne olur opt kızlarını ...........gece benımde uykum yok ya cok zor..........canım bulut yaaaaaaaaa sen hamıle degılmıydınn ya sasırdım ınş rabbım yuregıne gore versın ınşşş canım bu yıl sızlerede hayırlı ols dılerım

zümmincim minigim maşallah kocaman oluyo saglıkla büyüsün inşş iki kardeş yavaş yavaş birbirlrine alışırlar sonra sende rahat edersin
muallimcim sanada kolay gelsin canım rabbim yardım etsin
bulutcum bebegini kaybedince çok üzülmüştüm ama rabbim büyük diyosun ya sende kendi verdi kendi aldı rabbim yeniden nasp etsin inş sana hayırlısı ile canım bende iki yıl dört ay sonra hamile kaldım tüplede olmamıştı rabbim yeterki ol desin inşş
kızlar bende iyiyim çok şükür bugün saglık ocagına kayıt oldum kan idrar verdim iyi çıktı gelecek ay gidersem tetenoz ignesi yapılıcak inşş haftayada gidersem cinsiyetini ögrenirim umarım rabbim herkese yşatsın bu duyguyu bende saglıkla kucaklayım inşş
bensum nasıl gidiyo tedavi canım rabbim gönlüne göre versin

kızlar hepinizden rabbim razı olsun..beni yalnız bırakmadığınız için...inşallah rabbim bir mucize daha yaşatırda bebeğime çok beklemeden kavuşurum..tüm evlat hasreti çeken arkadaşlar....

saol elmuallim ablacim....senin isin daha sor...Rabbim yar ve yardimcin olsun....senin camasirligini görmek istemem kaydirigubbakcemile3 günde kac makine yikiyorsun acaba :)

gökcecim....Rabbim kendiliginden veren mucizeyi Rabbime emanet. Insallah hayirlisiyla kucagina alacaksin minik melegini...15 haftalik olmusun bile...zaman cabucacik geciyor...

Rabbim herkesin yardimicsi olsun

Kızlar bugün burası şenlenmiş.Ne güzel.El muallimcim biz iyiyiz, asıl sen ve pompiş kızların nasıl.Gaz sorunu inşallah çok yakında geçer.Beni sormışsun ben kızımı 1-2 saatliğine anneme bırakıp duruşmaya gidiyorum ama büroya gitmiyorum ,evden çalışıyorum.Serbest çalışınca böyle oluyor sanırım.Ne tam tatil yapıyorsun ne de tam çalışıyorsun.Sağlık olsun artık.Bu arada kızım bugün 2. ayını bitirip 3. ayından gün almaya başladı.Allaha şükürler olsun.Rabbim tüm isteyenlere versin.
Bugün aklımdan Zümmini , Bulutu ve Şenayı geçirmiştim.Onlarda bugün yazmışlar.
Zümmincim allah kolaylık versin , kızların arasında ki yaş farkı cidden de az.Ama olsun bu sıkıntılar çok yakında geçecek...Hamsilerini öp benim için.
Bulutçum daha yaşın çok genç stres yapma.Bak stres yapmayı bıraktın ve hamile kaldın.İnşallah tekrardan tedaviye gerek kalmadan hamile kalacaksın.
Gökçe bende senin bebişin cinsiyetini çok merak ediyorum.İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur ama ben kızım olduğu için çok memnunum.Çok tatlı oluyorlar...

zümmincim....yavrularını ALLAH bağışlasın...ne güzel minik kızında büyümeye başlamış bile....

hepınızı opt bugun hava guzeldısarı cıkıcammmmmmmmm bebıslerle ınş araba alıcam onlaraaaa .........sılam nasılsın................buluesu canım benım nasılsın ya naptın tedavıyı ...............

hayırlı geceler kıslar...zümmmcüm bunlarda gelir geçer canım kolay gelsin rabbim saaglıcakla büyütmeyi nasip etsin...bulutcum çok geçmiş olsun canım..inşş rabbim tekrar mucizesini yollarrr...gökçecim moralim çok bozukmafoldumben...halen adetten kesilmedim..ama ultrasyonda muayane olmamda bir aksilik olmadıgını yumurtalarımın çok güzel oldugunu sölemişti doktorum..ayın 31 de co cultür ve histereskopi yapılacak...bakalım herşeyin hayırlısı ....gökçecim inşş herşey yolunda gider canım...rabbim kimseini emegini boşa çevirmesin inşşş...bulutcum bende 2ay adet olamamıştım canım..şimdiyse acısını çıkarıyorum herhalde ...halen kesilmedim adetteen...ne iş bende anlamadım valaa.......kıslarr bu arada şunuda söleyim ben umudumu kaybettim....içimde zerrecik umudun yok........ dün alman hastanesine gittim akupuntur için..ama maalesef akuyu kaldırmışlar almandan..bilgide vermediler..sade tel no verip bilgi alabilirsiniz dedi..medica parkdada yok aku..bende de şans olsaa....eşim ne kadar da sevindi...zaten istemiodu akuyu..onun zaferi oldu sankii....neyse kıslar hepinizi öpüyorum ..a.e.o....

mrb kizlar...uzun zamandir giremedim...herkes iyi masallah...guzel haberler var..sevindim..darisi bebek ozlemi ceken arkadaslara insallah...
el-muallim masallah kizlarina kocaman olmuslar...saglikli olmalarina sevindim...sana kolaylik diliyorum...yazin biraz daha rahatlarsin...iyi bak kizlarina kendine...

senaycim,toprakcim sizlerde iyisiniz insallah...toprakcim ecem 2 ayini bitirmis masallah prensese..saglikla buyusunler...

nilcim canim beni sormussun netimizde sorun vardi..yeniden baglandi pek giremedim...senin hamilelik nasil gidiyor...biraz daha sabir canim az kaldi 3.5 ayin kaldi insallah saglikla gelirler...

diger hamile arkadaslar insallah hersey yolundadir..

tedavide olan tedavi bekleyen arkadaslar...insallah insallah dualarimiz sizlerle..bu sene bebis senesi...sirayla alcaz guzel haberleri...

bensu uns canım ıyı olucak akuya baska bı yerde gıtsen nasıl olur bızım gıbı belkı morale ıyı gelır rahatlatır enazından ben cok relax olmustum..hersey yuregıne gore ols ınşşşguzel haberını beklıyorum........kaymaklım nasıl acaba ve hepınız kızlar ınş ıyıınızdır cok zor gırıyorum cok zormuş üç tane........bebek ıstıyoruz ne guzel masallah buyumussun canım ıyı bak kendıne .........hepınızı cook opt cokkkkkkkkkkkkk.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…