- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.601
toprak ben reyhan ben gene baasladım akuya emel hanıma gıttım sana cok selam soyledı emel hanım bahcecıden ayrıldı atasehırde hastane yapılıyomus oraya gecccekmıs
Selam,
Toprakçım, Muallimcim ne güzel sağlıkla mutlulukla keyfini sürün anneliğinizin.
Hamilelerin durumlar da iyi çok şükür.
Darısı bizlerin başına diyim. Ben de yaklaşık 15 gün sonra başlayacağım tedaviye. İş yerindeki problemler nedeniyle azaltmam gereken stresim daha da artıyor. İnşallah güzel olur. Deniz'in buğday çimi tableti ile ilk defa 14. gün yumurtam çatladı bu ay. Hep 16-17 olurdu. Umarım iyi birşeylere vesile oluyordur. Bir de taktım iki adet embriyo transferine. SAyı bana az geliyor. Hep 4 adet transferdi ama
3. gündü. Bu sefer 5. hatta 6. güne uğraşacaklarmış. Ama 2 tane. İnşallah iyi olur.
Hepinize sevgiler.
valla bravo alkisalkisalkissen ben de beter araştırıp ne varsa yapmışsın zaten. ben coenzyme Q10, arginin ve b vitaminleri kullanmamıştım (multi vitamin içmiştim) bunların da faydalı olduğunu okumuşturm yerli ve yabancı sitelerde ama uygulayacak gücüm kalmamıştı. inşallah emeklerinin karşılığını alacaksın. tüm kalbimle inanıyorum.Günaydın,
Denizcim inşallah canım. Kendiliğinden olur, veya bu tüpte başarılı oluruz artık.
Ben 9 aydır gerek Amerkian, gerek ıngiliz sağlık sitelerinden araştırıp edindiğim bilgilerle kendimce bişeyler yaptım. Haftalık akupunktura gittim. Hayıt, arısütü bal polen propolis, B12, B6 ve ilave Bcomplex ve multivitamin, coenzyme Q10, folik, ginseng (bunu akupunktur doktorum vermişti), omega 3. Son 2 aydır da arginin ve senin tavsiyenle de buğday çimi kullandım. Ovulasyon takibi yapıyor ve 3 aydır preseed kullanıyorum. Evde sadece organik besleniyorum, süt ürünü ve soğuk çiğ gıda tüketmiyorum. Kafeinsiz yeşil çay ve ahududu yaprağı çayı içiyorum. Yani internet aleminde ne varsa hepsini uyguluyorum. Artık daha da yapacak ne var bilmiyorum.
ınşallah buğday çimi faydasını gösterir.
Eski korkularla hamileliği yaşamak çok zor. Ama sen bunun çok güzel üstesinden geliyorsun. Bak 10 haftalık oldu. Düşükle ilgili korkuların çok büyük oranda iki hafta sonra bitecek. Yeni korkuların başlayacak tabi ama senin geçmişinle ilgili en zor dönemi geçirmiş oluyorsun. ınşallah sağlıkla devam edecek ve kucağına alacaksın. Çok sabrettin, çok uğraştın. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.
Arkadaşlar kendimi sayenizde bir iki gündür daha iyi hissediyorum Karamsarlığım dağıldı daha pozitif oldum . Sağolun.
slm kızlarrr ben geldim..herkes ii inşallah..bugün. dr a gittim...cinsiyetinide ögrendik...teyzelerii kızım yoldaymış .... gökcem kısmet olursa gelicek inşşşş.. üçlü test için kan verdim pazartesi alıcam sonucunu inş oda iyi çıkar kilosu boyu ayına göre normal dedi :) bi resim çekemedi durmuo dedi dr :)
Herkese Günaydın,
Öncelikle annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum. Allah herkesin evladını korusun ve bizlerede sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin..
Eylülcüm tüp bebeğe başlamadan önce bende Akuya gittim, spor ile fazla birkaç kilom vardı onları verdim ( Çünkü vücut hareketliyken yumurtalarda çalışıyormuş ) ama en önemlisi bu bilimsel olarakda araştırılmış hatta sende araştırabilirsin çok iyi bal satan bir yerden arısütü-bal-polen karışımı yaptırdım. faydası yumurtaların kalitesini sağlayıp %100 çoğalmasına sebep oluyormuş...ınşallah rabbim seninde çabalarını boş çıkarmaz...
Arkadaaşlar ikili testimde hormondan dolayı %1 risk çıkmıştı, ( düzende tekrarladığımda daha farklı bir sonuç çıktı yani iyi), dörtlüde yaştan dolayı amniyo sentez dediler. Buna da hayır dedim.. Eşimde kesinlikle istemiyor.. haftaya Prof Rıza Hocadab detaylı ultrason randevum var doktorum detaylı temiz çıkarsa risk 1:600 olacak dedi. ınş iyi çıkar. Bende kızımın sağlıklı olacağına inanıyorum.. ( Teyzelerı bu arada ismi ALYA )
Herkesi okudum çok şükür iyiler. Muallim 3 tane çiçekle uğraştığın için yılın annesisin. Ama şuna inanıyorum tüp bebek anneleri yılın anneleri. Neden diyecekseniz o kadar uğraş, emek , denemeler ve her defasında 12 GÜN içinde büyük umutlar beslemek v.s...
ınşallah kimsenin emeği boşa çıkmaz...Herkesi öpüyorum... Bu arada Şenaydan hiç haber yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?