- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.701
csns canım benım bırı 970 bırı 1 80 bırı 1 120 dogdu .................uç ay bekledım ..sen ınş vaktınde kavusursun aklına hep guzel seyler getır
kızlar mrb dr a gittim ayrıntılıda iyi çıktı herşey çok şükür ama kıızım yüzünü gstermedi bizebide rahim duvarına çok yakın duruyomuş korktum biraz erken dogum olmaz inşşşeker yüklemem de 154 çıktı yüksek yani 10 gün sonra 100 cc lik glukoz vercekler miş umarım onda düşük çıkar bu ara ayz meyvesi karpuz kavun kiraz felan çoık yiyorum arada azda bal yiyorum ondan mı çıktı acaba off inş ikincisi ii çıkar sizler nasılsınız??
kızlar mrb dr a gittim ayrıntılıda iyi çıktı herşey çok şükür ama kıızım yüzünü gstermedi bizebide rahim duvarına çok yakın duruyomuş korktum biraz erken dogum olmaz inşşşeker yüklemem de 154 çıktı yüksek yani 10 gün sonra 100 cc lik glukoz vercekler miş umarım onda düşük çıkar bu ara ayz meyvesi karpuz kavun kiraz felan çoık yiyorum arada azda bal yiyorum ondan mı çıktı acaba off inş ikincisi ii çıkar sizler nasılsınız??
çok tşkk bebek istiyoruz...dediğin gibi bu kadar ertelenip beklememe inşallaaaahhh pozitif sonuç alanlardan olurum...RABBİM bu sene kimsenin kucagını boş bırakmaz inşalalllaahh................bebek istiyoruz sanırım senin dogumda yaklaşıyor...RABBİMM seninde hayırlı kurtarsın....
ay saol canım ama dr yatmaya gerek var die bişey demedi önemli görmedi de ben önemsedim inş saglıkla kucaklarım bende saol canım benim s en nasılsınmerhaba.. benim bir arkadasiminda rahim duvarina yakin bebegi.. sekeride cikti.. dr ona tamamen yatak istirahati verdi.. bence sende kendini cok yorma.. insallah saglicakla hamileligini yasayip minigini kollarina alirsin.. Amin...
Allah hepimizin yardimcisi olsun...
saol bebekistiyoruz ya inş iikinci test temiz çıkarda gerek kalmaz bende acaip kapurz kiraz yiyordum sabahlarıda az bal yiyodum ama artık dikkat etmem gerek benim minikte ii çok şükür ama diyet işi zor olcak allah yardım etsin inşş kib öptm canımnazli kizin size yuzunu gostermemis...sevindim detaylinin temiz cikmasina..benimde 50 cc lik yuklemem 170 cikmisti 100cc lik normal cikti..yinede ilk yuklemem ve suyum fazla oldugu icin diet spor,gunluk seker olcumu verdi doktorum..3 hafta sonra normale dondu..tatlidan,cilek,kiraz,kayisi,karpuz,pirinc,unlu mamuller den uzak durguclubacismilegeriye ne kaldi dersen,yarim yagli sut,peynir yogurt,sebze,eksi elma ve erik2 aydir boyle besleniyorum..kilo almak yerine veriyorum..bebis gayet saglikli sukur..
2 kisilik beslenme oldugu icin,gebelikte seker genellikle cikiyor..cok endiselenme,boyle boyle kizin buyucek annesi..iyi bak kendine kizina...
slm kıslarrr ...gökçecim inşallaaahh herşey yolunda gider canım bol bol istirahat yap kendini yorma..kızın bidakine yüzünü gösterir inşş.............................benimde moralim çok bozuk kıslarrr...geçen salı adetimim 3cü günüydü..doktorumuz hale hanım ultrasyon bakmasında 1 tane önde giden 14mmyumurtam olduğunu vede çok fazla geliştiği için geriden gelen yumurtalarımı engellediği için ortakça iptal karrarı verdik.....yine ben önümüzdeki salı günü farlutal kullanacam...adet görmemdede inşalllaahh herşey yolunda gider de bbiran önce başlarız kıslarr.......her başlamamızda mutlaka bir aksilikler çıkıyor vede hep yarım kalıyor....demekki hayırlısı buymuş dioruz....RABBİM inşalllaaahh isteyen herkeze vede içindede ben olmak üzere herkeze ama herkeze nasip eder inşalllaaahhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?