Tp Bebek ve Akupunktur

aret hayırlı ols tedavın ınş hersey guzel gıdre benım bı arkadsasımında uçuz kızları var dru aret betmış cok memnundu ...............ınş eresın muradına akupuntur ınş ıyı gelır mutlaka dene

csns canım benım bırı 970 bırı 1 80 bırı 1 120 dogdu .................uç ay bekledım ..sen ınş vaktınde kavusursun aklına hep guzel seyler getır

ınşallah el-Muallim.Yaptırdım akapunkturu.Bugün yine gidicem.Akapunktura gittiğim kaya bey olumlu düşünmem gerektiğini söylüyor.Ama kafamı taktım endometriuma:):)birde ilki olumsuz sonuçlanınca iyice moralim bozulduAret Bey'den çok memnunum çok iyi bir doktor....Bakalım önce Allah tabi.Gerçekten çok zor .ınşallah bir an önce kavuşurum bebeğime.ınşallah bütün tedavi gören arkadaşlarımız kavuşurlar bebeklerine:CüvCüv:
Kızların nasıl eve geldilermi El- Muallim?

aret kafaya takma rahat ol ..........bu kez gelecek ınş..raht olman cok onemlı..........akupuntur da etkılı oluyo o zaman .........canım bebeklerım benımle yedıncı aya gırdık................bol su ıç...........ıyı bak kendıne

Sevgili Aret ,

Bendede aynı problem vardı . Bende akupunkturdan destek aldım.. Ve istenilen seviyeye geldi. Doktorun haklı pozitif düşünmek çok önemli..

el muallim kızların maşallah artık büyüdüler. Herkese sevgiler

Su, çook sevindim inşallah banada yarar.Bugün 2.kere gidicem yarın kontrol.Senin transferin kaç mm. ile oldu.Kaç zaman gittin akapunktura?sağol...

csns canım benım bırı 970 bırı 1 80 bırı 1 120 dogdu .................uç ay bekledım ..sen ınş vaktınde kavusursun aklına hep guzel seyler getır

Muallim maşallah size çok minik doğmuşlar ve şimdi çok sağlıklılar çok sevindim bu duruma ........ Allahım sabrını veriyor demek ki 3 ay kuvezde ki bebekleri beklemek çook zor ....... ben hep iyi olacak diye düşünüyorum ama dün dr.a gittik bebekte problem var mı yok yu diye detaylı ultrason önermişti dr.umuz bize dünde detaylı ultrasona girdik maşallah bebek iyi ama bende problemler var 1 ay önce kanamam oldu 1 hafta hastanede yattım ve o süreçte içeriye biriken kan var ve o tekrar kanama yapabilirmiş ve rahim kasılmalarına sebep olurmuş ( canım iyice sıkıldı 2 gündür ağlamaktan şiştim tekrar aynı şeyleri yaşamak çok yıpratıcı onun için ben razıyım 28.30. haftada doğsun kuvezde kalsın artık o sıkıntılı sürece bile razıyım sonu güzel olsun yeter bana .........
Seni ve kızlarını çok öpüyorum.....
Muallim canım doğumu hangi hastanede yapmıştın bebekler hangi hastanede kuvezde kaldılar.......

ınş sıkıntın olmaz .........ınş saglıkla dogar ...........ben camlıca medıcanada dogum yaptım orda kaldılar hastaneden memnıunum.......ama kuvez yasatmasın rabbım beklemek cok zor........

Geçen yıl 17 haziranda transferim olmuştu.Kızıma kavuşmamın 1. yılı.Ve bugün kızım kucağımda.Bu günleri gösteren Rabbime Şükürler olsun...

kızlar mrb dr a gittim ayrıntılıda iyi çıktı herşey çok şükür ama kıızım yüzünü gstermedi bizebide rahim duvarına çok yakın duruyomuş korktum biraz erken dogum olmaz inşş şeker yüklemem de 154 çıktı yüksek yani 10 gün sonra 100 cc lik glukoz vercekler miş umarım onda düşük çıkar bu ara ayz meyvesi karpuz kavun kiraz felan çoık yiyorum arada azda bal yiyorum ondan mı çıktı acaba off inş ikincisi ii çıkar sizler nasılsınız??

merhaba.. benim bir arkadasiminda rahim duvarina yakin bebegi.. sekeride cikti.. dr ona tamamen yatak istirahati verdi.. bence sende kendini cok yorma.. insallah saglicakla hamileligini yasayip minigini kollarina alirsin.. Amin...
Allah hepimizin yardimcisi olsun...

nazli kizin size yuzunu gostermemis...sevindim detaylinin temiz cikmasina..benimde 50 cc lik yuklemem 170 cikmisti 100cc lik normal cikti..yinede ilk yuklemem ve suyum fazla oldugu icin diet spor,gunluk seker olcumu verdi doktorum..3 hafta sonra normale dondu..tatlidan,cilek,kiraz,kayisi,karpuz,pirinc,unlu mamuller den uzak durguclubacismilegeriye ne kaldi dersen,yarim yagli sut,peynir yogurt,sebze,eksi elma ve erik2 aydir boyle besleniyorum..kilo almak yerine veriyorum..bebis gayet saglikli sukur..
2 kisilik beslenme oldugu icin,gebelikte seker genellikle cikiyor..cok endiselenme,boyle boyle kizin buyucek annesi..iyi bak kendine kizina...

slm kıslarrr ...gökçecim inşallaaahh herşey yolunda gider canım bol bol istirahat yap kendini yorma..kızın bidakine yüzünü gösterir inşş.............................benimde moralim çok bozuk kıslarrr...geçen salı adetimim 3cü günüydü..doktorumuz hale hanım ultrasyon bakmasında 1 tane önde giden 14mmyumurtam olduğunu vede çok fazla geliştiği için geriden gelen yumurtalarımı engellediği için ortakça iptal karrarı verdik.....yine ben önümüzdeki salı günü farlutal kullanacam...adet görmemdede inşalllaahh herşey yolunda gider de bbiran önce başlarız kıslarr.......her başlamamızda mutlaka bir aksilikler çıkıyor vede hep yarım kalıyor....demekki hayırlısı buymuş dioruz....RABBıM inşalllaaahh isteyen herkeze vede içindede ben olmak üzere herkeze ama herkeze nasip eder inşalllaaahhh....

bensunaz herseyde bi hayir vardir..moralini bozma sabirla zamanini bekle..gec olsun yeterki sonuc pozitif olsun...
Amin cnm insallah en yakin zamanda kavusursun bebisine insallahh...

el-muallim bizde seni opuyoruz...sen kizlarin iyisiniz dimi..yaz geldi..gezin bol bol..

çok tşkk bebek istiyoruz...dediğin gibi bu kadar ertelenip beklememe inşallaaaahhh pozitif sonuç alanlardan olurum...RABBıM bu sene kimsenin kucagını boş bırakmaz inşalalllaahh................bebek istiyoruz sanırım senin dogumda yaklaşıyor...RABBıMM seninde hayırlı kurtarsın....

Bensunaz,geç olsun olumlu olsun:)

ay saol canım ama dr yatmaya gerek var die bişey demedi önemli görmedi de ben önemsedim inş saglıkla kucaklarım bende saol canım benim s en nasılsın
saol bebekistiyoruz ya inş iikinci test temiz çıkarda gerek kalmaz bende acaip kapurz kiraz yiyordum sabahlarıda az bal yiyodum ama artık dikkat etmem gerek benim minikte ii çok şükür ama diyet işi zor olcak allah yardım etsin inşş kib öptm canım

canım benim çokk saol rabbim sanada hayırlısı ile nasip etsin tedavin ertelenmiş herşeyde bi hayır vardır diyip üzülme olurmu cnı dinlen bol bol kendinni üzme rabbim duanı kabul etsin senide sevindirsin inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…