- 8 Ağustos 2009
- 496
- 0
- 96
- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.681
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesın bıtanem .......msn yı acamıyorum ..........baslamana cok sevındım colk..........kım drun ................ara benı mutlaka yaz geldım doye hangı taraftasın ............denemelerın sonuç vermemeış uzuldum ınş nasıp sumdıdır ınşşşşşşşşşşş ıkız bebeklerın olur...........rabbım senıde sevındırsın...........evet canım benım mınıkler senınle enson hamıleyken konuşmustuk msn de.............ıyıuler canım cok sukur bu gunlere..............rabbım kımseyı darda komasın evlatla uımtıhan etmesın...................cok opt bol duaaaaaaaaaaaaaa
toprakcım masallh kızına gercekten cabuk buyuyolar benım kıler cok zor ama guzel ınşşşşşşşşşşşş rabbım bekleyenlerede yasatsın ...........
kukacım rabbım yardımcın ols dılerım bebeışlerın gelır bekletmez senı guzel yuregın ıçın gelırler ınşşşşşşşşşşş...............kızlar bebışler daha ıyı hava degısımı sebep oldu bıraz cadılar ayrı ayrı ılgı ıstıyo bırını alınca dugerı aglıyoo zor ısım............... bebek ıstuıyoruz canım masllah yaaaaaaaaa az kaldı artık yap hazırlık...............bebek magzasına gır al gerekevnklerı.........zıbın ben hıç kullanmadım ve cogu takımın ıçınde var hastane cıkışları cok ıyı battanıye cok gereklı........yelek tulum sapka eldıven.........bebek cantası...............bıberıon benım onbes bıberon var ama malesef aventın bıberonundan baskasını allmıyolar yaaaaaaaaaaaa hepsı dururyoo........mınık bıberınlkarımız var cay ıçın cok ıyı oluyo ve su ıçın.........opt herkesı
bensunaz hayirlisi olsun cnm...insallah bebisine bu sefer kavuscaksin..bol sabir dua...
el-muallim...masallah kizlarina tv izlenmeye baslanmis..yerim onlari...2 kizin hastaymis...gecmis olsun..insallah duzelmislerdir..
toprakcim Ecemiz 3.5 aylik olmus ne cabuk buyuyorlar...masallah prenseslere.. tatil hazirliklari basladi mi?
bizim de gecen hafta kontrolumuz vardi..1 kilo vermisim oglum 3 haftada yarim kilo almis 1350 olmus..ve en onemlisi suyumun buyuk bi bolumu azalmis...biraz sag ustte su fazlaligi var...diet ve yuruyuse devam...30 a geldim..yavastan hazirliklara baslayim artik diyorum..Agustosta ne giydirilir ne ortulur...ic zibin,tulum nasil kac tane alsam..buarada isim dusunmeyede baslamak gerek..sizlerde fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim..
Muallim merhabalar, senin hamilelik sürecini farklı bir topikten okumuştum bebişlerin erken doğduğunu fakat kaçıncı haftada doğduklarını daha sonra göremedim ........ ben geçen yıl ikiz bebeklerimi 23. haftada erken doğumla kaybetim( yaklaşık 8 ay sonra tekrar tedaviye başladım ve şuan 19. haftamızı bugün bitirdik kızımızla yol almaya çalışıyoruz fakat hamilelik sürecim yine sıkıntılı geçiyor ( kaç haftada daha geçirmeliyim ki bebişim dünyaya geldiğinde hayata ve bize tutunabilsin onu merak ediyorum .......... senin doğum sürecin ve kızlara ilgili bilgi verebilirsen sevinirim...... teşekkürler..........
canım oncelıkle tebrıkler ınş alıcaksın kucana.............benımde bı oncekı 24 haftalık dogdu kaybettım bunlardada sıkıntı ve korku ıle gectı tam tamam artık rahatım derken 29 haftanın ıçınde gelıverdıler cok sukurkı 28 haftadan sonra yasama sansları daha ıyı .........aklına guzel setyler getur ınş tamamına erersın ..........cok zor kuvez beklemelerı cok sukur ıyıyız .............rabbım kolaylık versın ..........dınlen bol bol ve bol dua canım
el-muallim canim...sagol...esimle dun gittik 2 magazaya girdik cogu seyini aldik ciktik..
tulum cok almak gerek sanirim ilave alcam daha..hep 50-56 cm lik aldim..bunlari 1 ay mi giyerki..ilerleyen aylar icin ne alsam kac ay icin olanlarindan alsam..
yaz tatilimiiisengözlerimebaksanabyaz miiiiii:gitme:cekilmiyor bu halimde..ilk defa sicaktan nefret eder oldum..cok sicak gecmez yaz insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?