Tp Bebek ve Akupunktur

amiiiiiinnnn muallliimm innşşşşşaaalllllaahhh.........aa ne güzeeell bebişler tv izlemeyede başlamışlar hee...maşallaaaaahhhh........kıslaar şimdi hesapladımda çarşamba yada perşambe olabilirim ....olursam inşşş başlayacagız hayırlısıylaa.........neyse hepinizi öpüyorum ..esenle kalın....

Canim senin ve bebeislerin iyim olduguna sevindim sukur! Allah nasip ederse haziran sonunda basliyoruz gelince msn haber veririm duana ihtiyacim var simdi bir sorun cikmasa diyorum kaslarda agri var tup bebek derken surekli problem cikiyordu simdiden korkuyorum hep buna kendimi sartlandirmisim Allah buyuk ..Her seyin hayirlisini o bilir
Canim Allaha emanet ol opuyorum seni de bebeisleri de!

bensunaz hayirlisi olsun cnm...insallah bebisine bu sefer kavuscaksin..bol sabir dua...

el-muallim...masallah kizlarina tv izlenmeye baslanmis..yerim onlari...2 kizin hastaymis...gecmis olsun..insallah duzelmislerdir..

toprakcim Ecemiz 3.5 aylik olmus ne cabuk buyuyorlar...masallah prenseslere.. tatil hazirliklari basladi mi?

bizim de gecen hafta kontrolumuz vardi..1 kilo vermisim oglum 3 haftada yarim kilo almis 1350 olmus..ve en onemlisi suyumun buyuk bi bolumu azalmis...biraz sag ustte su fazlaligi var...diet ve yuruyuse devam...30 a geldim..yavastan hazirliklara baslayim artik diyorum..Agustosta ne giydirilir ne ortulur...ic zibin,tulum nasil kac tane alsam..buarada isim dusunmeyede baslamak gerek..sizlerde fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim..

amiiiinnn bebekistiyoruz inşallllaaaaahhhh...RABBıM emeklerimizi zayi ettirmez........canım seninde doğum yaklaşmış he....ALLAHIM sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin sana.....darısı bana ve olmayan herkeze nasip inşşaalllaaahhh.....mualllimim kısların nasıl oldular canım...

toprakcım masallh kızına gercekten cabuk buyuyolar benım kıler cok zor ama guzel ınşşşşşşşşşşşş rabbım bekleyenlerede yasatsın ...........
kukacım rabbım yardımcın ols dılerım bebeışlerın gelır bekletmez senı guzel yuregın ıçın gelırler ınşşşşşşşşşşş...............kızlar bebışler daha ıyı hava degısımı sebep oldu bıraz cadılar ayrı ayrı ılgı ıstıyo bırını alınca dugerı aglıyoo zor ısım............... bebek ıstuıyoruz canım masllah yaaaaaaaaa az kaldı artık yap hazırlık...............bebek magzasına gır al gerekevnklerı.........zıbın ben hıç kullanmadım ve cogu takımın ıçınde var hastane cıkışları cok ıyı battanıye cok gereklı........yelek tulum sapka eldıven.........bebek cantası...............bıberıon benım onbes bıberon var ama malesef aventın bıberonundan baskasını allmıyolar yaaaaaaaaaaaa hepsı dururyoo........mınık bıberınlkarımız var cay ıçın cok ıyı oluyo ve su ıçın.........opt herkesı

Muallim merhabalar, senin hamilelik sürecini farklı bir topikten okumuştum bebişlerin erken doğduğunu fakat kaçıncı haftada doğduklarını daha sonra göremedim ........ ben geçen yıl ikiz bebeklerimi 23. haftada erken doğumla kaybetim ( yaklaşık 8 ay sonra tekrar tedaviye başladım ve şuan 19. haftamızı bugün bitirdik kızımızla yol almaya çalışıyoruz fakat hamilelik sürecim yine sıkıntılı geçiyor ( kaç haftada daha geçirmeliyim ki bebişim dünyaya geldiğinde hayata ve bize tutunabilsin onu merak ediyorum .......... senin doğum sürecin ve kızlara ilgili bilgi verebilirsen sevinirim...... teşekkürler..........

Teşekkürler bebek istiyoruz.Maşallah bebişine.Zaman ciddende çok çabuk geçiyor.

Son düzenleme:

canım oncelıkle tebrıkler ınş alıcaksın kucana.............benımde bı oncekı 24 haftalık dogdu kaybettım bunlardada sıkıntı ve korku ıle gectı tam tamam artık rahatım derken 29 haftanın ıçınde gelıverdıler cok sukurkı 28 haftadan sonra yasama sansları daha ıyı .........aklına guzel setyler getur ınş tamamına erersın ..........cok zor kuvez beklemelerı cok sukur ıyıyız .............rabbım kolaylık versın ..........dınlen bol bol ve bol dua canım

kızlar nasıl yaz tatılı ...........artık tatıl zamanı ıyı bakın kenınıze unutmayın benı ..........cok opt guzel gunler ols sıze

el-muallim canim...sagol...esimle dun gittik 2 magazaya girdik cogu seyini aldik ciktik..
tulum cok almak gerek sanirim ilave alcam daha..hep 50-56 cm lik aldim..bunlari 1 ay mi giyerki..ilerleyen aylar icin ne alsam kac ay icin olanlarindan alsam..

yaz tatilimiiisengözlerimebaksanabyaz miiiiii:gitme:cekilmiyor bu halimde..ilk defa sicaktan nefret eder oldum..cok sicak gecmez yaz insallah...

Muallim canım bilgiler için teşekkürler maşallah senin bebişlerine büyümüşler inşallah Allahımın izniyle darısı bizim gibi bekleyen anne adaylarının başına diyelim........ ben evdeyim bu süreçte çalışamıyorum dr. kontrolleri dışında evden dışarı çıkmıyorum iş yapmıyorum bütün gün yatakla wc arası gidip geliyorum ( bebeklerin kaç kilo doğdular ve kuvezde ne kadar süre kaldılar yazabilirsen sevinirim .......

kızlar iyi geceler herkes ii inşallah bende çok şükür iyiyim haftaya çarşamab giderim ayrıntılı ve şeker yüklemesi için inş bi sorun çıkmaz kib öptm herkesi

Merhaba ben yeni üye oldum.Bu ay donmuş embriya transferim yapılacak adetiöin 13. günü ve endometrium 6.5mm. Bende endometriumun kalınlaşması için gideceğim.Sizin tavsiye edeceğiniz.Fiyatı fazla olmayan Avrupa yakasında bir yer varmı?Bu arada geçen ay ilk denememde endometrium 7.4mm idi embriyo 5.gün ve 1. kalite idi tutmadı.Doktoruma akapukturu sordum (dün sizin yazılarınızı okuduktan sonra) tavsiye etti.Git yararlı olur dedi.Hatta birini önerdi ben konuşmaya gidicem bugun.Tabi fiyatta çok önemli benim için malum tedaviler çok pahalı.Uygun fiyalı ve memnun olduğunuz bir yer varsa yardımlarınızı bekliyorum.Tanışmasak bile insan aynı derdi aynı özlemi paylaşan insanları kendine çok yakın hissediyor:)

Bu arada endometriumu 7.5 mm.civarında olup hamile kalan varmı.Her hangi bir yapışıkllık olmamasına ragmen daha fazla kalınlaşmıyor

ınşallah.Cevabın için çok sağol toprak.Aret Bey doktorum.ılk tedavim geçen aydı 7.4mm tutmadı.Şimdi donmuşlarla deniycez.10 tane embriyom var.4 tüp yani 4 tane deneme hakkım var.Ama beni anlayabileceğin gibi sabrım yok bir an önce olsun istiyorum artık.Şu an climara kullanıyorum.Bugün doktorum 6 tane verdi.Salı kontrol.Bugünde akapunktur için konuşmaya gidicem.Aret bey birini önerdi seansı 120 tl. çok sanki ama ne yapalım olsunda artık her seye varız...Okuyorumda sizi duygularımız hep aynı...Cevabın için çook sağol.Umut oldun.

Bir şey değil Aret.ınşallah bebiklerin sana tutarlar.Akupunktur rahimde kan akımının artmasını böylece de tutunmayı sağlıyor.Bir de stresi azaltıyor.

canım ccok sey alma senın bebıs yaz bebegı ınce tulumlar al badıler cok gereklı bol bol kısa kolllu yada kolsuz badı al ınce tulum alt bıkac tane battanıye penye al cok sıcak kısa zaten kalın alırsın cok cabuk buyuyolar benımkıler ıstısna tabıkı...........hedıyede gelıcek cok alma sonra elınde kalır .....banyo arac gereclerı al...........ınce yelek al ..........rabbım kolaylık versın

kızlar herkes ıyıdır umarım ...........ıyı olun uç aylar gırdı hepımıze hayırlı ols rabbım dualarımızı makbul eylesın .....bebekler saglıkla buyusun ve saglıkla gelsın ınş olmayanlara kısa zamanda nasıp etsın rabbım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…