- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.661
oooooooooo ısım aranıyoooo ......gökçe guzel yanına
GÖKÇE SENA
GÖKÇE EBRAR
GÖKÇE DİLA
GÖKÇE NAZ
GÖKÇE SILA........
hayırlısı ınşşş hepınıze guzel geceler
cabnım ya valla ben kendımı zor tutuyodum ınanılmaz uyku basıyıodu cıkınca arabayı zor kullanıyodum evet halklısın oluyoo valla ...........ınş sonu guzel olur.......el-muallimcim komik bisi dicegim :) akupunktur yapilirken hic uyuya kaldiniz mi :)
inanilmaz bisiymis sanki baska bir boyuta gidiyor gibi oluyor :) benim yumurtalik kisimlarima elektrik te vermeye basladi iki seyans dir oyle.. ama acitmiyor.. gercekten daha dingin oluyor insan.. Tup bebek olayinida anlatan bir cd. dinletiyor tam transa gecirtiyor :))) umarim hersey yolunda gider.. baklaim az kaldi haziran iki de ilk dr. randevusu olacak.. bu arada bitkisellere tam gaz devam resmen liste yaptim print aldik.. ictiklerimi centik atiyorum.. yoksa karistirmaya basladim vallahi :))
siz sabaha girerken ben aksama giriyorum... o nedenle simdiden herkese muhtesem bir gun diliyorum..
amın canım amınnnnnnnnne mutlu sana toprakcim...cok sukur gunumuze...simdi kizin kollarinda...darisi evlat hasreti ceken herkese...gun sene dedigin ne ki..yeterki Allahim cumlemize saglik omur versin..
cabnım ya valla ben kendımı zor tutuyodum ınanılmaz uyku basıyıodu cıkınca arabayı zor kullanıyodum evet halklısın oluyoo valla ...........ınş sonu guzel olur.......
Amin insallah canim benim...
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesın bıtanem .......msn yı acamıyorum ..........baslamana cok sevındım colk..........kım drun ................ara benı mutlaka yaz geldım doye hangı taraftasın ............denemelerın sonuç vermemeış uzuldum ınş nasıp sumdıdır ınşşşşşşşşşşş ıkız bebeklerın olur...........rabbım senıde sevındırsın...........evet canım benım mınıkler senınle enson hamıleyken konuşmustuk msn de.............ıyıuler canım cok sukur bu gunlere..............rabbım kımseyı darda komasın evlatla uımtıhan etmesın...................cok opt bol duaaaaaaaaaaaaaael-Mualim canim Nasilsin? Resimdeki ucuzler mi/ yerim ya moralim duzeldi. Allah onlari sizlere bagislasin! Anneli-babali buyumeyi nasip etsin! Nasil buyuyorlar? Alistin mi? Oturmaya basladilar mI? Kendin nasilsin? Sizleri ozlemisim...Gecen seneki kizlar kk bulamadim...
Gecen sene konustugumuz gibi sevindirecek bebek konusunda malesef hicbirseyim yok..Insallah diye gunlerimiz geciyor Istanbula geliyorum Tup bebek icin hastane ve dr sectik hayirlisi korkuyorum ..
Akupunktur / masaj/ suluk/ sogan suyu herseyi denedim sonuc 0. 1.5 senedir dr sadece kontrol icin gidiyorum hic ilac almadim almamaya calistim Kilo verdim saagligim iyi kendiomi toparladim iyi taraflari budur.Yastan dolayi DR korkutuyor Bir Allaha guveniyorum.Canim bebeisleri optum kendine iyi bak Allaha emanet ol!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?