Tp Bebek ve Akupunktur

Selam arkadaşlar,
Mayıs ayında hazır değilim diye ertlemiştim tedaviyi. Erteleyince tatile çıktık. Marmaris ve çevresini gezdik, kafamız dağıldı iyi geldi. Bu ay başlayacağız kısmetse. Bakalım herhalde 20-25 gibi adet olurum ve start veririz. Şimdilik kendimi iyi hissediyorum. ınşallah yine zaman kısaldıkça panikleyip umutsuzluğa kapılmam. Muallimcim, Toprakcım maşallah kocaman oldu kızlarınız. Hamilelerimizin de sağlıklı devam ediyor. Maşallah diyelim.

eylul canım hayırlı ols ınş sende katıl hamıleler kervanına gecen sene bu gunler bız beklıyoduk bu yıl ınş sızler bekleyın kuzularınızı..........ıyı hıssetmen cok guzel ..........bol dua

el mualım canım cuma Allahım nasıp ederse yumurtalar toplanacak suan 6 tane olgunlastı ıkı gunluk ıgne vardı ugun bıtecek.tup bebek microenjeksiyon islemiyle...Igneler coooook fazla dozla ve normalin ustunde aldim.Hayirlisi.... Dua et canim!

Haftaya vize bitiyor persembe donmeliyim simdi ne yapsam dusuncesi icindeyim once yumoslar toplansin Allahin iziniyle belki Kibrisa cikis-donus yaparsam birkac gun uzatilir insallah. insallah transfer olduktan sonra hemen ucaga atlamak istemiyorum.Baska turlu cezasi da var bakalim.Tup bebekle ugrasirken simdi bunu da cozmeliyim...Hayirlisi..COOOOOOOk Nazli bebiler oldu ya...Allah herkeze nasip etsin.Hepimize yardimci olsun!

ıyiyiz Gökçecim, senin nasıl gidiyor?Sıcaklarda zor oluyordur değil mi?Kuka ve Eylül inşallah güzel haberlerinizi çok yakında alacağız.Bu ay hamile kaırsanız Mart 2011 annesi olacaksınız inşallah.Hadi hayırlısı.
Muallim fıstıklarının yemek yemeleri nasıl?Bizimkinin favori yiyeceği şeftali.
Hepiniz çok öptüm.

sagolun kizlar evet Kerem ve Tolga iki isim arasinda secim yapcaz artik...saglikla gelsin insallah...
Gokcecim iyiyiz kizinla sen nasilsin?
Toprak sen nasilsin?Ece nasil ?Ece kacinci haftada dogdu?sezeryanmiydi?yine sana soracaklarim birikti..ozeline yazarim sen uygun oldugunda cevaplarsan sevinirim..
herkes kendine iyi baksin ...

kukacım canım cok ıyı ya...........rabbım yar ve yardumcın ols........hersey guzel gıtsın ınş ıcını ferah tut.........
toprakcım benımkılerde yıyo canım sbze corbası meyve su an daha cok hazır kullanıyorum bazılarını kac kılo senınkı benımkıler 5 400 cıvarındalar..............ınş seneye burası buram buram bebek konusu kokar ınşşşşşşşş

kızlar MIRAC KANDILINIZ MUBAREKOLS.......DUALARIMIZ MAKBUL OLS BEBEK ISTEYENLER KAVUSSUN BEBEKLERINE HAMILELER ALSIN KUCAKLARINA BEBEKLERI OLANLAR SAGLIKLA BUYUTSUN INŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Duaların için sağollllll.Allah razı olsun.Donmuş transfer tedavimin 14. günü endometrium fena değil iyi gidiyor. Pazartesi kontrol yine.İnşlah bu ay transferim olur...

hayırlı cumalar olsun rabbim duaları kabul etsin inş
kızlar bende iyiyim çok şükür sadece sıcaklardan bunalmaya başladım kilo almam da hzılandı şuan 78 kiloyum 3 ay var daha bitene kadar kaça çıkarım allah bilir 66 ile kaldım hamile galiba 85 üstü ile de bitiririm :)
aretcim rabbim gönlüne göre versin umarım herşey yolunda gider senin için
bensudan haber varmı umarım herşey yolundadır canım
bebek istiyoruz bende isim konusunda kararsız kaldım ama bu kezde gökce neva die karar kıldık bakalım son ayda degişmezse tabi :)

aret insallah cnm hersey yolunda gidiyor bak..insallah gelecek bebegin..

gokcecim haklisin sicaklarda zor oluyor..benimde 5 haftadir kilo almam hizlandi:kedi:64 le kalmistim 61-62 ye dusmustum simdi 73..5 haftada 4 kilo aldim...biara diet yapmistim 1.5 kilo vermistim sonra bebek zayif cikinca yemeye geri basladim...aman bebekler iyi olsun beslensinde biz kilolari nasil nasil veririz...
gökce neva guzel canim gökce sena da olur bence...

Selamlar,
Bugün bu mesajı 4. kezdir yazıyorum :) ışyerinde sistemde problem vardı. Ben gönderdikçe internetten çıkıyordu.
Toprakçım, Muallimcim ne güzel maşallah büyüdüler artık kızlar.
Gökçecim kiloya takma, sonra verirsin. Yeter ki beslenmene dikkat et. Hem bebeğin hem senin için önemli sonuçta.
Aret, inşallah bu ay transferin olur, hayırlısıyla güzel sonucunu da alırsın. Canım ben 5. tedavimi yapacağım. Önceki kötü tecrübelerden dlayı Mayıs ayında başlayacaktım, erteledim. Medicana Çamlıca'ya gidiyorum. muallim ve Deniz gitmişlerdi. Çok memnun kaldılar. Doğrusu ben de doğru doktorda olduğum hissine kapıldım. Bilgisi beni çok etkiledi. Biraz sorunlu bir geçmişim var ve her kafadan bir ses çıkarken, Faruk bey, herşeyi uzmanlık alanındaki doktorların dediği şekilde toparladı.

Bebek istiyoruz iyiyim canım sen nasılsın?Ben yorgunum canım kardeşimin yarın nikahı , haftaya c.tesi de denizlide düğünü var bu arada da duruşmalarım yoğundu onun yoğunluğu vardı.Allahtan Pazar günü memlekete tatile gidicez, orada dinlenirim inşallah.Ece iyi spor yapıyor şimdi ayağını yeme sporuSen nasılsın?Doğuma az kalmış , allah sağlıcakla kurtarsın.Ben sezeryan yaptım doğumu, tüp bebekle hamile kalanlar kıymetli bebek taşıdıkları için bebek için en risksiz doğum olan sezeryanla doğum yaptırılıyorlar.Benim doğum sonrası hiç ağrım sızımı olmadı , hamileliğimde doğumumda çok rahat geçti allaha şükür.Sen de sezeryanla doğum yaparsan dr. yürüyüşe izin verdikten sonra bol bol yürü hareket et.Gaz sancısını azaltıyor yürüyüş.Sezeryan da doğum 38. haftada oluyor.Ben 38+4 de doğuma girdim.
El muallimcim benim kız çok sebze sevmiyor ya,şeftalinin içine patates havuç koyuyorum sebzeyi öyle yediriyorum.Dr. kendin yapmaya çalış taze taze dedi.Ben de öyle yapmaya çalışıyoru ama arada ben de kavonoz maması veriyorum.Benim kız 6.500 kiloydu 1 hafta önce.Biraz cirozuz ama sağlıkları yerinde olsun da önemli olan o .Senin kızlarda maşallah toplamışlar.Üçüzlere göre kiloları çok iyi , annesi fıstıklara çok iyi bakmış
Eylül kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla tedaviye , bu çok önemli.Ve olacağına inan aklına olmayacağını getirme.

gunaydın kızlatr bızzzzzz uyandık kahvaltılsrını yaptı kuzular şımdı topluca agu ssarkısı soluyolar ve benım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk uykum var.............toprakcım benımkıler ela secıuyooo sebzeyı zorla tıkıyorum valla...........senınkıde ıyı masallah saglıklı olss yeter............
eylul ınşşşşşşşş rabbımın ol dedıgı zamandasın canım ınşşşşşşşşş kavusursun bebısıne gercekten faruk bey cok ıyı bı dr ınşşşşşşş gonlunun muradı gelır ..............herkes ıyı baksın kendınree kukacım nasılsın..............goıkce cok guzel neva adı

toprakcim hayirli olsun gorumce oluyorsun demek..iyi tatiller canim..
bizde iyiyiz cok sukur..bu hafta kontrolumuz var.oglum zayifti gecen gittigimizde 2700 anca dogar dedi doktorumuz...3 hafta ne bulursam yiyorum akannehir insallah kilo almistir..saglikli olmasi yeterli ama ne bilim dogunca birazda ele gelsin istiyorum..(ufak bebekleri kucagima alamam) 3000 olsa yeter..
sezeryani genel mi oldun,epidural mi? 2 gun mu kaldin hastanede..bu gittigimizde konuscaz doktorla bakalim bana ne zaman ne dicek...insallah bende senin gibi rahat atlatirim..

el-muallim masallah prenseslere...ne guzel...agu larda baslamis..sizler agularini ayak sporlarini paylastikca buyuduklerini hissedip cok mutlu oluyorum..darisi bizlere insallah...

ooo masallah canım az kalmıs artık guzel sona yaklastın merak etme kucagına alınca cok guzel olucak...........epıtralı benım dr onermedı cok kısı old halde hayır dedı genel oldum zaten acıl gıttım ama sanırım yınede genel olurdum bazen gorememek daha ıyı ........sezertyan sonra s kalkmak zor oluyo cok acı verıcı ayaga kalkmak ama bı kalkıp yuruynce ıkı gunde tamam hersey...........dr la herseyı konuş
kuka neler yaptın canım............gokce bensu ve tum dostlar ıyı bakın kendınıze ..........opt

Merhaba kizlar nasilsiniz? Allahim herkeze yardimci olsun! El-mualim canim bugun transfer oldum elhamdullilah iyiyim yumurta dollenmiyor en fazla 4 cikabilir insllah diyorduk 11 yumurta toplandi 5 dollendi icerisinden 2-ci kaliteli cikti ikisini transfer edildi.Cok korktum yeni mi tup bebege giremeyecegim diye...Allah buyuktur canim insallah hayirli salih evlatlar nasip olur.

Vize uzatamadigim icin persembe malesef ucuyorum.Hayirlisi/Allahim sevindirici haberleri nsip etsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…