- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.801
canım benim bebişin kilo alsınistiyosan arı sütü iç canım bi arkadaşımında bebegi çok zayıftı doguma 15 gün kala arı sütüne başladı maşallah bebegi 3.5 u geçti sende dene canım bolbol yee dr a sordum ben kullanabilirsin demişti banatoprakcim hayirli olsun gorumce oluyorsun demek..iyi tatiller canim..
bizde iyiyiz cok sukur..bu hafta kontrolumuz var.oglum zayifti gecen gittigimizde 2700 anca dogar dedi doktorumuz...3 hafta ne bulursam yiyorum akannehir insallah kilo almistir..saglikli olmasi yeterli ama ne bilim dogunca birazda ele gelsin istiyorum..(ufak bebekleri kucagima alamam) 3000 olsa yeter..
sezeryani genel mi oldun,epidural mi? 2 gun mu kaldin hastanede..bu gittigimizde konuscaz doktorla bakalim bana ne zaman ne dicek...insallah bende senin gibi rahat atlatirim..
el-muallim masallah prenseslere...ne guzel...agu larda baslamis..sizler agularini ayak sporlarini paylastikca buyuduklerini hissedip cok mutlu oluyorum..darisi bizlere insallah...
canım begenmene çok sevindim inş koymak büyütmek nasip olur kızımıgunaydın kızlatr bızzzzzz uyandık kahvaltılsrını yaptı kuzular şımdı topluca agu ssarkısı soluyolar ve benım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk uykum var.............toprakcım benımkıler ela secıuyooo sebzeyı zorla tıkıyorum valla...........senınkıde ıyı masallah saglıklı olss yeter............
eylul ınşşşşşşşş rabbımın ol dedıgı zamandasın canım ınşşşşşşşşş kavusursun bebısıne gercekten faruk bey cok ıyı bı dr ınşşşşşşş gonlunun muradı gelır ..............herkes ıyı baksın kendınree kukacım nasılsın..............goıkce cok guzel neva adı
Merhaba kizlar nasilsiniz? Allahim herkeze yardimci olsun! El-mualim canim bugun transfer oldum elhamdullilah iyiyim yumurta dollenmiyor en fazla 4 cikabilir insllah diyorduk 11 yumurta toplandi 5 dollendi icerisinden 2-ci kaliteli cikti ikisini transfer edildi.Cok korktum yeni mi tup bebege giremeyecegim diye...Allah buyuktur canim insallah hayirli salih evlatlar nasip olur.
Vize uzatamadigim icin persembe malesef ucuyorum.Hayirlisi/Allahim sevindirici haberleri nsip etsin!
Selamlar,
Bugün bu mesajı 4ncü kezdir yazıyorum üö :) ışyerinde sistemde problem vardı. Ben gönderdikçe internetten çıkıyordu.
Toprakçım, Muallimcim ne güzel maşallah büyüdüler artık kızlar.
Gökçecim kiloya takma, sonra verirsin. Yeter ki beslenmene dikkat et. Hem bebeğin hem senin için önemli sonuçta.
Aret, inşallah bu ay transferin olur, hayırlısıyla güzel sonucunu da alırsın. Canım ben 5. tedavimi yapacağım. Önceki kötü tecrübelerden dlayı Mayıs ayında başlayacaktım, erteledim. Medicana Çamlıca'ya gidiyorum. muallim ve Deniz gitmişlerdi. Çok memnun kaldılar. Doğrusu ben de doğru doktorda olduğum hissine kapıldım. Bilgisi beni çok etkiledi. Biraz sorunlu bir geçmişim var ve her kafadan bir ses çıkarken, Faruk bey, herşeyi uzmanlık alanındaki doktorların dediği şekilde toparladı.
toprakcim hayirli olsun gorumce oluyorsun demek..iyi tatiller canim..
bizde iyiyiz cok sukur..bu hafta kontrolumuz var.oglum zayifti gecen gittigimizde 2700 anca dogar dedi doktorumuz...3 hafta ne bulursam yiyorum akannehir insallah kilo almistir..saglikli olmasi yeterli ama ne bilim dogunca birazda ele gelsin istiyorum..(ufak bebekleri kucagima alamam) 3000 olsa yeter..
sezeryani genel mi oldun,epidural mi? 2 gun mu kaldin hastanede..bu gittigimizde konuscaz doktorla bakalim bana ne zaman ne dicek...insallah bende senin gibi rahat atlatirim..
el-muallim masallah prenseslere...ne guzel...agu larda baslamis..sizler agularini ayak sporlarini paylastikca buyuduklerini hissedip cok mutlu oluyorum..darisi bizlere insallah...
Merhaba kizlar nasilsiniz? Allahim herkeze yardimci olsun! El-mualim canim bugun transfer oldum elhamdullilah iyiyim yumurta dollenmiyor en fazla 4 cikabilir insllah diyorduk 11 yumurta toplandi 5 dollendi icerisinden 2-ci kaliteli cikti ikisini transfer edildi.Cok korktum yeni mi tup bebege giremeyecegim diye...Allah buyuktur canim insallah hayirli salih evlatlar nasip olur.
Vize uzatamadigim icin persembe malesef ucuyorum.Hayirlisi/Allahim sevindirici haberleri nsip etsin!
muallımcım merhaba
ben ılk tedavımı yaparken senın kızlar kuvezdeydı ve bıze derdınkı neolur dua edın yılbasını kızlarımla gecıreyım
hamdolsun kuvezden cıkmıslar vee aradan 8 ay gectı dımı canım
bız ondan sonra burdan gıttık ama ben yıne 2,tedavıye basladım ve yıne burlarada takılayım dedım
suan uzun protokolle 2,tup denememe basladım
hem sevınc hem korku var
bugun 10.gunum lucrınde adet olmayı beklıyorum vee sonra menegona baslıcam
canlarım hepınız anne olmussunuz ve banada dua edın ne olur
bızde anne olalım bızde yavrularımıza sarılalım
muallımcım sen kacıncı deneme ucuzlerıne kavustun canım
d
toprak el muallim maşallah kızlarınıza büyüyorlar. el muallim maşallah nasıl yediriyorsunuz 3 bebeğe birden. ama bak zaman ne hızlı geçior yakında bir bakacaksın 1 yaşında olmuşlar :))
İyi Günler Kızlar,
Dün doktora gittim.Doktor Endometriumumu iyi buldu bu sefer.Muhtemelen akunun parmağıda vardır:)Yarın benimde transferim var.Bir donmuş embrio konacak.5 günlük.Dua edin...Çok sevinçliyim:)İnşallah herşey yolunda gider.Tedavi gören bütün arkadaşlar ve ben alırız meleğimizi yada meleklerimizi kucağımıza:)
bu mubarek ay hurmetıne hepınız kavusu bebıslere ınşşşşşşş bu yıl sız kalın hamıle.........bebışlerımızde saglıkla buyusun ınş bol dua sıze ............rabbım makbıul eylesın
el-muallim sagol canim...sizlerinde destegiyle sona geliyorum..az kaldi insallah saglikla kucagima alirim...epidurale bende pek cesaret edemiyorum...goz gore gore kesildigini bilmek gerer gibi sonra genele alacaklarina direk genel olurum gibi...doktorumla konusup karar vermek en dogrusu..sezeyan sonrasi hemen ayaga kalkamamak,kendime gelememek,sutumun gelmemesi endiseleri var...o ara bebek nerde nasil olcak,nasil beslenir..aslinda kendimden cok bebek icin en iyisi hangisi olur dusuncesindeyim...
kuka masallah cnm..hayirli olsun...insallah sonucuna birlikte seviniriz...dualarim seninle....
canım kukaaaaaaaaa ya cok sevındım cok ınşşşşşşş sonuç guzel olucak ınş ıkısı tutacak ınşşşşşşşşşş amın ...........hıç stres yapma hep guzel dusun ay cok sevındım ya.........yaz mutlaka sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?