Tp Bebek ve Akupunktur

ınş canım ınşşşşşşşşş yuregın hep guzel ols ......bebegınle ınş bayramları gecırırsın.........

Selam arkadaşlar,
Denizcim maşallah 20. hafta. Yolu yarıladın ha. Amniosentezin temiz olmasına çok sevindim. Sen kendine dikkat et, oğlun da sağlıklı olacak canım inşallah. Ben bu sefer kendimi hazılradım sanırım. Olumlu bakıyorum. Tabi yine bir gün kala vazgemezsem :) İnşallah hayırlısıyla olur bu sefer.
Muallimcim çok sağol canım güzel duaların için. İnşallah herşey iyi olur.
Kuka, hayırlı olsun. Güzel gelişmeleri ve haberleri bekliyoruz.
Aret inşallah yarın herşey güzel olacak.
Sonuçları burada beraber kutlarız inşallahhhh.

Gokcecim sagol canim arisutu+polen+bal karisimini deneyim birde...yarin kontrolum var..bakalim durum ne oldu...sen nasilsin kizin nasil?

el-muallim canim...insallah dedigin gibi olur...kendim icin agriya falan raziyim..yeterki bebek icin hersey yolunda olsun...evet senin o donemin cok zordu...cok sukur dualarimizla senin kuwetinle bugunlere geldiniz..sen annelerin en degerlisi,kizlarin bebislerin en guclusu..opuyorumnanaktan

denizbulut haklisin insallah saglikla gelsinler...gerisi gelir...senin nasil gidiyor yarilamissin kucagina alman dilegiyle...

Aret,kuka hayirli olsun...insallah bebisleriniz tutunur,birakmaz sizleri...

eylul kendini hazir hissetmen,olumlu dusunmen cok guzel..insallah hayirlisiyla baslar,hamileyim mujdesini verirsin...

bebekistiyoruz sagol canım bende iyiyim bebişte iyi haftaya cuma gitcem kızımı görmeye inş benim minik kızımda büyümüştür sende dene arısütünü umarım işe yarar bebişin tombiş olur canım kib

masallah gokce .........kızın kocaman olmustur merak etme canım..........
herkese hayırlı cumalar olsssssssssssss...............cok opt

Merhaba Kızlar,
Bugün transferimin beşinci günü düşünmemeye çalışsamda bir olumlu bir olumsuz gidip geliyorum.Herhangi bir ağrım yok.bazen karnımın altında kramp gibi oluyor ama gaz mı bebek mi anlamıyorum:)göğüslerimde deişiklik kararma şişlik var ama geçen seferde olduğu için ona pek güvenemiyorum Allah bütün bekleyenler sabır versin.Kuka 7.günün sanırım.Nasılsın?

ay masallah aret sana ınşşşşşşşş guzel haber ver canım ........dınleme kendını beşlırtıler yanıltır ınşş hep guzel dusun ınş..........kukada guzel haber verse cok mutlu olucam cok...........rabbım kolaylık versın zor gunler bu gunler ınşş ıyı olucsak sonu ananas yıyomusun...........herkes nasıl cok opt benım bebısler hasta yogunum opt sızı

Dün Eşimle Ortaköyde sahile indik dolaşmaya ben falcıları çok severim:) eşim moral olsun bana diye o inanmadığı halde tarot baktıralım dedi. Kadın daha ilk açtığı kartta çok yakında bebek geliyor.Erkek ağırlıklı dedi .Allahım İnşallah.Biliyorsunuz sadece 1 tane donmuş transfer edildi yasa gereği bana
5.günlük embrio ama yinede sadece 1 tane olmsı ümidimi kırıyor.Yapı olarakta benim endometrium biraz ince pek ümidim yok anlayacağınız. Gerçi buda olmazsa 2 donmuşla deniycem (donmuşlarım var)
o biraz rahatlatıyor içimi.İlkinde göğüs uçlarım kararmıştı damarlanmıştı ama negatifti.Sanırım prognex iğnesi yapıyor.Yine öyle ama ek olarak bu sefer daha çok ağrıyor.ve sivilcelerim var ilkinde yoktu.Bu sefer 8 seans aku yaptırdım ve ananas yiyorum.Tabi Allah bilir.Kuka 8. günün bugün. Nasılsın sen? Belirtilerin ne?

günaydın kızlar guzel anneler ve anne adayları................ve hep umutlu olan yurekler ................yagmur var ıstanbulda ve bız hastayızz.........opt

sagol canım...........nasılsın nasıl gıdıyoo ..........ınşş guzel yolculuk baslıcak kukaaaaaaaaa nerde nasıl acabaaaaaaaaa

el muallim bana çooook kızacaksın hemde çok bugun ydinci gün test yaptım.Hemde kan.64 çıktı.Doktoru aradım.Çok iyi ama çokta güvenme 3 gün sonra tekrarla beni ara dedi.Umut varmı tecrübelerine dayanarak.Belirti olarak göğüslerim ve sivilcelerim.Ama geçen seferde göğüsler öyleydi.uçları kopkoyu ve pütürlü ama dediğimgibi iğne bana yapıyor.Ama sivilceler geçen sefer yoktu..Karın altı hafif ağrı.İnşallah.ne diyim.Allahım Herkese nasip etsin inşallahhhhh...Banada tabi.Çok uğraşıyoruz hepimiz Allahım emeklerimizin karşılığını versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

El Muallim inan bu senin açtığın sayfanın uğuruna ben güvendim inandım.Tanımadan seni yüreğimin iyiliği ve inancı bu sayfaya yansıdı.Lütfen bizlerden o kıymetli dualarını eksik etme...

kizlar...
16 temmuz kontrole gittigimde nst sonucum iyi cikmadi...usg de bebegimin gelisiminin gerilerdigi,oksijenin az gittigi,kalp atisinin yavasladigi goruldu o gun acil ameliyata alindim...35+1 de aksam minik ogluma Allahima binlere sukur saglikla kavustum..cok ufak teyzeleri kilo almaya ugrassamda 3 haftada 200 gr almis ve 1890 gr la minik oglum simdi evimizde kucagimda...ufak ama cok sukur kuveze girmeden evimize geldik...darisi isteyen herkese..dualariniza ihtiyacimiz var..eksik etmeyin...hepinizi opuyorum...

ameliyattan ciktiktan sonra doktorumuz esimin ayrildiginin kanamanin basladiginin ve benim bunun farkinda olmadigimi,dogumun basladigini eger 1-2 saat gec kalinsa Allah korudu bebegimi kaybedebiilirdik dedi..aklinida bulunsun ihmal etmeyin ..ufak agrida olsa gidin,ben son 4 gun gunde 1-2 hareket hissediyordum...

Son düzenleme:
El Muallim inan bu senin açtığın sayfanın uğuruna ben güvendim inandım.Tanımadan seni yüreğimin iyiliği ve inancı bu sayfaya yansıdı.Lütfen bizlerden o kıymetli dualarını eksik etme...

canım benım ya ınşşş sonuç cok guzel ınş ıkıye katlar rabbım cok mutlu etsın sızı..........dualarıum sızınle sızde eksık etmeyın dualar karsılıklıdır yurekler aynı....dınlen ve azcık sabret canım soıon gun yaptır ay ınşşş ya ınşşşşşşşşş

harıkaaaaaaaaaa masallah sana ve oğluna masallah rabbım mubarek etsın tam vaktınde domuş cok guzel cok:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

bebek ıstıuyoruz da anne olduuuuuuuuuuuuu rabbım mubarek eylesın ınşşşşşşşşşşşş ve sra sıra sızlerıde eylesın .............
eeeeeeeeeeee sıra kımdeeeeeeeeeee..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…