Tp Bebek ve Akupunktur

hayatım öykün ağlattı beni. korkutmuş minik kızın ama sonunda sağlıkla kucağına almışsın. inşallah düzgün kilo almaya devam eder ve en kısa sürede gaz sancısı da biter.

sağol canım. bunları aklımda tutacağım. çok zayıf bir arkadaşım vardı doğru dürüst beslenmediği halde 2 yaşına kadar emzirmişti oğlunu, hep maruldan derdi çok marul yermiş. rezene çayını da öneriyorlar. o da faydalı mıdır?

sanırım kızını hayırlısıyla kucağına almışsındır. güzel haberlerini bekliyouz. darısı arkadan gelen bizlere ve tüm isteyenlere :Saruboceq:

aaa bence sen de uygulamalısın. artık bölünen yumurtalarla falan sırada beşizler var demektir :roflol:

Denizcim sen neler yapıyorsun. Herşey yolunda değil mi?

canım sağol herşey bana rağmen iyi doktorum en son 21+3 de ayrıntılıda herşey iyi demişti. 28. hafta çağırdı. ama bugün özlemişim ishal oldum gaz sancım da olunca ne olur ne olmaz diye işten international da jinekolojiye gittim. bebek iyiymiş. sancı gaz sancısı bebekle ilgisi yokmuş. 1 hafta önden gitmeye devam ediyor. 810 gr olmuş dr iri bebek olacak dedi. inşallah sağlıkla hayırlısıyla doğsun da iri ufak farketmez. gerçekten o kadar kıymetli bebekler ki her an ödüm kopuyor birşey olacak diye eyvahedigeldismile

Toprak' katılıyorum ben gerçekten bebeğe sahip olalım derken çok büyük travma geçirriyoruz.Çok etkileniyoruz.Bir çoğumuz ameliyatlar geçiriyoruz bir çok denemeler yıkımlar tekrar denemeler ve mutlaka ruh halimizi etkiliyor.Ama bebeğimize kavuşuncada bebeklerimize yarıyor tabi:) çokkk özel oluyorlar...

Merhaba Kızlar nasılsınız.
Eylül kararına çok sevindim.İnşallah Eylül Uğur getirir sana:)
Deniz az kalmış bebeğine kabuşmana:)

Ben geçen hafta keseyi gördüm doktor yolunda olduğunu söyledi
Haftaya pazartesi inşallah kalbini duyucaz...

kız denız ne dıyoon kız besız mı .............bunlar benı bakırkooye yollamasındaaaa.................
hası ıyısın ınş az kaldı sayılır denız adı ne olucak.............
nıl canım bebegın nasıl fotosunu ısterımmm...................
aret ne guzel ya masallah ınş sıkıntısız gıder hersey.............
toprak kızın nasıl artık yaramazlıklar baslar
eylul ınş kararın hayırlı olur ama artık erteleme ınş rabbım ol der olur bu kez ınş canım bak ne guzel haberler var aret hamıle oldu bıle ınş sıra sende ve ısteyenlerde

hayırlı ramazanlar olsun inş kızlarrrr
muallimcim dedigin gibi bizim bebekelr klıymetli die dr riske atmak istemez hayırlısı ile kucagıma alayımda sezeryan yada normal fark etmiyo benim için:)
denizcim maşallah bebişine canım neylen besliyon de bakem gerçi benim kızde önde gidiyo haftasına göre : maşallah bebişlerimizeee
aretcim inş kalp atışınıda duycaksınız canım inşş
eylülcüm tedaviye bencede başla canım bu muıbarek günlerde rabbim senide sevindirsininşş

kızlar...herkese hayırlı ramazanlar....
nil...gözünaydın canım...bebeğini allah analı babalı büyüt inşşş...
aret,gökçe,muallim,eylül,deniz....sizlerde iyisiniz maaşallah....
arkadaşlar bende eylülün gibi 4.cü tedaviye başlamak için kendimi hazır hissetmeye çalışıyordum aylardır....bende 3 gün önce aniden başlama kararı aldım...daha neyi bekliyorunki dedim....hemen dr.umdan randevu aldım...gittim ve dünde histereskopi oldum...histereskopide gözle görülmeyen bir çok kistim varmış..dr.um onları temizlemiş ve patolojiye göndermiş...eğer patoloji sonucum güzel çıkarsa kısmetse bende eylüldeki adetimde tedaviye başlıyorum......eylülcüm.......inşallah ikimizede eylül ayı uğur getirir canım....

elmuallim..canım yaaa....sen hani bal+tarçın +çöerk otu karışımı kullanmıştın sanırım...onu ne zaman başlıyayım.....başka neler yapayım...önerisi olan.......muallimcim....şimdi okudum önerini...çörek otu yağını...onuda yapim bari.....notlarımın arasına onuda aldım....bakalım hayırlısı inşallah.....

Çiğdem bu nedenle çok gerilme bence de. Rahat olman herşeyden daha önemli. Bak ben 1 yıldır rahat olamıyorum ama akupunktura gidiyorum. Sonuçta sen hazır hissedeceksin ki herşey güzel olsun.
Muallim Deniz'e katılıyorum. Artık beşiz mi olur bilmem ama senden daha epey bir bebek olur gibime geliyor :)
Deniz'cim iyi olmana çok sevindim. Bebeğinin iyi olmasına daha da çok sevindim. 7 hafta oldukça uzun ara tutmuş. Bunu iyi birşey olarak düşünüyorum. Demek ki herşey yolunda ve gerek görmedi sık kontrole. Çok şükür. Kilosu da iyi maşallah.

Aret canım hayırlısıyla kalp atışını da duyacaksın. Çok teşekkürler iyi dileklerin için.
Gökçecim senin de çok az kaldı. Hadi hayırlısıyla senin de anneliğini kutlayalım.
Bluesuu hayırlı olsun. İnşallah bu sefer iyi sunuç alacaksın. Kendine sorduğun soru beni de biraz kendime getirdi. Neyi bekliyorum ki. Doğru söylüyorsun. İnşallah canım Eylül ayı tüm uğraşıp didinenlere, isteyenlere uğurlu gelir.

Bu hafta sonu gittiğim psikologla önümüzdeki hafta sonu yoğunlaştırılmış seans programı yapacağız. İki gün sabahtan akşama kadar sürecekmiş. O güne kadar bana verdiği bir rahatlama CD'si var yatmadan önce onu dinliyorum. Cidden de iyi geliyor. Daha önceki denemede de yapmıştım ve iyi hissetmiştim. Yoğun seanstan sonra haftada 3 gün seanslara gideceğim. Umarım iyi olur. Beslenme, akupunktur derken psikolojimi unutmuşum. Aylardır ertele dur. Daha da beter oldum tabi. Ama bu sefer Allahım çok büyük bir terslik vermezse Eylül ayında başlayacağım. Muallim'cim bu sefer ertelemek yok.

hayırlı olsun tedavin canım inş bu sefer gelir minişin inşşşş

sagol canım inşşş anne olmak nasip olur sende inş tez vakitte hamiş olursun isteyen herkeste inşşş

eylul canım temennın ıcın cok tesekkur ama artık bana yeter canım rabbbım sana bulusue bensuya ve ısteyenlere versın ınşş.. bu üç cadı benım hakkımdan gelecege benzıyoooo.........ınş canım kararın hayırlı olur ınşşşşşşşş senınde burda guzel haberı verır bulurum .........artık kendıne zaman ayır dınlen bol bol
canım buluesu coook sevındım baslamana cokkk........ınş gelır meleklerın senınde bak cogul soledım ıkız olur ınş artık yenı tedavıde bı yada ıkı emrıyoo olunca uçuz bıraz zor ama rabbım dılerse neden olmasın ama yın ded ıkız ols üçüz cok zor ....

muallimim......ayyy ne güzel demişsin...ikiz....hemde çok istiyorum...benimde senin gibi cadılarım olsun istiyorum....rabbim banada uygun gördüyse inşallah bende görürüm canım....senin cadılarda pek şirinler maşallah...allah nazarlardan saklasın...

gokce ve denız masallah bebıslere .........benım bı tanesı yanı dıla hep bı hafta gerıden geldı vbe cok ılgınç kılosuda en dusuk oydu 970 dogdu ama en saglıklı yol alıp hemen oksıjendende kurtulan oydu ..........hıçbısey bellı olmuyoo rabbım saglıkla versıuın kucanıza ayyyy resımlerınızı beklıcemmm
nıl nerdesın canım..............
aret artık heyecan dolusun her ayı ıple cekersın canım,,................
ya kukaaaaaaaaaaaa nerdesın yaaaaaaaaaaaaaaaa nolur guzel haber ver

ınş canım ya rabbım dılerse neden olmasın benım hayalımden dahı gecmezdı hele oncekı tedavıde ıkızlerı kaybedınce asklla dedım tek ols yeter ban ama kısmet olunca oluyoo ınşş ıkız olur dılerım cook ıçtenn ama kendını rahat tut sıkma kafanı da rahat tut gez dolas ..........

slm gökçemm,muallimim toprak bebekistiyoruz eylül aret daha ismini yazamadığğın arkadaşlar hepinizin iyi haberlerini şimdi okudum...gökçemin doğumu yaklaşmış..inşşş hayırlısıyla saglıkla kucagına almayı nasip eder inşşşş..bebişistiyoruz seninde doğuma giriş hikayeni okuyunca çok duygulandım inankii..rabbim saglıkla büyütmeyi nasip eder inşş..muallimim maşalllaahh kıslarına rabbim saglıklı büyütmeyi nasip etsin inşşşş...nil ne güzel doguma gidiyor...hayırlısıyla alır kucagına..aret gözün aydın canımm..darısı başıma inşşşş..........................................gökeçem muallimim kıslarrr bende tatildeydim canlarımm...doktorum erteleyince bzide tatile attık kendimizi..kıslar bende tekrar kisk meydana çıkmış .4.9 muş .hale hanım doğum kontrol hapı vermişti ..onu kullandım 21 gün boyunca vede vitamin haplarımıda kullanmaya devam ettim...tatilimim son 1hafta kalmasına kala adet oldum.ama önümüz ramazan olduğu için kendi kendimize ara verdik...ilk adet olmamda inşşş bu sefer bir sorun çıkmazda başlarız inşşş....kıslar biran önce başlamayı istiyorum...neden hep engeller çıkıyorkii..ama rabbim inşşş herşeyin hayırlısını nasip eder hepböle dua ediyorum..rabbimm inşşşş kimsenin emeklerini boşa çıkarmazz...kıslarrr hepinizi çookk öpüyorum....hepinize hayırlı ramazanlarr...gökçemm kucagına almanda bizleri haberdar et...

Merhaba Bensuna,
İyi ki tatile çıkmışsın. Çok iyi gelmiştir. Moral olmuştur. İnşallah ilk adette başlarsın sen de. Eylül'de başlayacakların sayısı artacak desene. İnşallah canım olumlu sonuçlar alırız hepimiz.

Bensuna inşallah bir önce başlar ve güzel haberlerini verirsin.Herşeyin bir vakti var.Ben 9 yıl uğraştım hamile kalmak için zamanı şimdiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…