- Konu Sahibi el-muallim
-
- #9.881
Selam arkadaslar ben geldim.
Uzun zamandir giremedim nete dr um tarafindan yasaklandi malum biliyorsunuz rizokolu bir gebelik yasadim.
Surekli yatak istirehati birde ustune bobrekler birde seker cikinca vucudum kaldiramadi inzulin yapiyorum.
Allahima binlerce sukurler olsunki simdi coook iyiyim.
Artik gunlerim sayili melegimle kavusmama az kaldi. Hepinizi öyle cok özledimki inanin bebek _istiyoruz canim benim seninle basladigimiz tedavimiz heyecanimiz offffffff canimsin yaaaaaa
Rabbim yavrunu uzun ömürlu hayirli salih eylesin insellahhh darisi bizim basimiza inseallah
Benimde ayin 9 da terminim var. inmseallah yavrumu hayirlisiyla kucagima alirim.
Hepinizi öpüyorum.
Nilcim bende seni merak ediyordum.haber alamayinca dogum yaptin diye dusunmustum..ne mutlu sonuna geldin insallah senin oglusun gununde gelecek az kaldi...
sagol cnm benim oglusum erken geldi ama sagligi yerinde cok sukur...insallah seninkide saglikla gelsin...
el_muallimcim gaz icin ilk yazdigin ilaci verdi doktorumuz+multitab...
cok minik diye ilac vermeye korkuyorum..gerci senin kizlarinda minikti sen kullanmaya ne zaman basladin...vitamini vermeye basladim ama gaz ilaci cok cok zorda kalirsam vereyim dimi..gunduzleri uyuyor geceleri oturuyoruz:))doktor 3.aydan sonra duzene girer dedi insallah bakalim...en gec 3 saatte 1 emziriyorum sure uzunmu? uyandiramiyorum gidiklaya gidiklaya uyandirip emzirmeye calisiyorum garibime iskence yapiyorum sanki..yeni yeni kendi aglayip uyanmaya acikmaya basladi..zamanla duzene gircek insallah...
sen nasilsin?minik oglumun ablalari nasillar?iyi bakin kendinize...
hepinizi opuyorum.
kız toprak nerdesın aaaaaaaaaaaaaa .......yorucumu gunler masallah kızına yok ya benmkıler cadıu yaaaaaaaaa napalım kısmet saglık ols ............sena da gelmıyo daha ıyı bak kendıne canım senınkı napıoyoo donuyodur otutruyomu artık daha keyıflı oluyyooolar yaa
canım çok sagol benim dogum ekim 15 te normal olursa eger sezeryan olursa ekim 1 yada 5 gibi olucak dogum hazırlıkları bitmedi çogu şeyi aldımda bakım ürünleri kaldı sadece yatagı kıyafetleri zıbını vs aldım bakım ürününüde halledersem inş bişey kalmamı olcak :)gokce canım ıyı gezmeler sana dogum ne zaman olucak hazırlıklar tamama mı...........
denızcım ınş canım denıcem kendımı bakalım........bebegın asıl otuzuncu haftadan sonra cok oynıcak endıse etme tatlı seyler yıyınce sag tarafına yat oynıcaktır kımı bebek tembel oluyooo
aret canım ınşşş gorucen keeseyı veya keselerı ........ama bılırım gunler degoıl saatler gecmez sana sımdı her haftayı ınternetten bakarsın her sanıyee ...........ınşş guzel gunler gelıcekk canım
canım iyi olmana sevindim bebişinde inş daha ii olcak annesi hayırlı olsun tekrardancanlarim cok sagolun...darisi isteyen herkese...aretcim gozunaydin saglikla kucagina alman dilegiyle...toprakcim gecmis olsun simdi nasil ece...muallim senin kizlar nasil..deniz,gokce sizin kuzularda iyidir insallah zamaninda saglikla gelsinler...
biz cok sukur iyiyiz...minik oglum 2 kg oldu...gaz sorunumuz basladi,uykusuz geceler..herseyine raziyim saglikla buyusun insallah...
9 senedir yasadiklarim,denemeler,ameliyatlar oglumu kucagima alinca hepsini unuttum..sanki oglumla yeniden dunyaya geldim...cok ayri duygu..uyuyunca bile ozluyorum..mamayi birakali 10 gun oldu sadece anne sutuyle besleniyor..cok sukur emme sut sorunumuz yok..insallah boyle devam eder..
fazla giremiyorum..herkes iyi baksin kendine..
canım çok geçmiş olsun sanada inş saglıkla kucagına alırsın minigini canım inşSelam arkadaslar ben geldim.
Uzun zamandir giremedim nete dr um tarafindan yasaklandi malum biliyorsunuz rizokolu bir gebelik yasadim.
Surekli yatak istirehati birde ustune bobrekler birde seker cikinca vucudum kaldiramadi inzulin yapiyorum.
Allahima binlerce sukurler olsunki simdi coook iyiyim.
Artik gunlerim sayili melegimle kavusmama az kaldi. Hepinizi öyle cok özledimki inanin bebek _istiyoruz canim benim seninle basladigimiz tedavimiz heyecanimiz offffffff canimsin yaaaaaa
Rabbim yavrunu uzun ömürlu hayirli salih eylesin insellahhh darisi bizim basimiza inseallah
Benimde ayin 9 da terminim var. inmseallah yavrumu hayirlisiyla kucagima alirim.
Hepinizi öpüyorum.
Gökçerena23 eminim köy havası çok güzel gelir sana.Hastaneye karar verdin mi? İyi Tatiller...
Kuka sen nasılsın???????? İnşallah çooooooooooooook iyisindir:)
bebekistiyoruz rabbim saglıkla büyütmeni nasip etsin darısıda ben ve isteeyen herekse olsun inş
muallimcim az kaldı ama zor zamanlara geldik rabbim banada kolaylık versin inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?