- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.121
El Muallim,
Saat 2:00 de bile hiç üşenmemiş bilgisayarı açmışsın:)demek ki dördüz dahi olsa başa çıkabilirmişsin sen:)
Yarın doktor kontrolüm var tam on haftalık yarın bakalım doktor ne diycek sabırsızlıkla bekliyorum:)
Bensunaz tedavin hayırlı olsun Allah ın izniyle inşallah bu sefer olacak:)
Sevgiler....:CüvCüv:
slm kıslarr...eylülcüm başladık tedaviye..bende önceden kisk vardı .bu muane olmamda kisktin hiç olmadığını söledi doktor..klomen ,zikrotek.folbil ve marincab içtim...vede bazı tahililer istendi .kan degerleri homan tahlili bugünde onları yaptırdık...yarın kontrolüm var...inşşşş herlşey yolunda gider.....eylülcüm inşş sende biran önce başlarsın hayırlısıyla....kukacım bundan 6 ay evvel benim regl görmem 1ay sürmüştü....ama misafirim olduğu için bende doktora gidemedim...ondan sonrakiler artık yoluna girdi...doktora ilk gitmem kisktin engelmesiydi.çok ilaç kullandım ama her adet görüpte gitmemde kistin tekrar çıktığını sölüyordu doktorum..tatile gitmeden evvelde dogum kontrol hapı vermişti...şuandada kiskten eser yok...allahıma binlerce kez şükürler olsun.....kukacım bence hjiç erteleme biran önce doktora git derim..vede tahlilleride yaptır ..bak seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz...rabbim tez yakında eylül,kuka ,nisam ,aret ismini hatırlayamadığım herkezi hamile olanlardan nasip eder inşşş.....mualimcim seni ve bebeişleri çok çok öpüyorum.....................gökçecim sen neler yaptın.nasılsın ..son zamanlar nasıl gidiyor....gökçecim yüzündemi kırmızı ben çıktı anlamadım..belkim doğumdan sonra kaybolur......neyse kıslar ne olur bana dua edin ..çok ihtiyacım var buna..rabbim inşalllaahh emeklerimiz boşa çıkarmaz...hepiniz çok çok öptüm..k.i.b..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?