Tp Bebek ve Akupunktur

sakunya anadolu yakasındaysan umranıye de umran polıklınıgıne gıdebılırsıon arstır var cogu yerde gercekten bız faydasını gormuşlerdenız

Muallimcim şimdi onların topiğe bir gözattım. Bire terslik yok Deniz'de. Ama Deniz'cim bunu senden duyalım bir. Hem bak tedaviye başladım. Morale ihtiyacım var. Sen de katıl.

Selam arkadaslar
Herkese hayirli cumalar giremesemde sizleri yakindan takip ediyorum.Dogumdan sonra basimda agri olustu basimin sirf bir tarafi agriyor.Baya bir sikintili lohusalik gecirdim.Sukrolsun simdi iyiyim
Kirkimizda cikti ton ton oglanla ugrasip duruyorum.Rabbim bu duyguyu bu mutlulugu tez gunlerde anne olmak isteyen herkese yasatsin aminnn

Muallimcim şimdi onların topiğe bir gözattım. Bire terslik yok Deniz'de. Ama Deniz'cim bunu senden duyalım bir. Hem bak tedaviye başladım. Morale ihtiyacım var. Sen de katıl.

canım arada ben de sizi okuyorum ama yazarken yorulduğum için hep yarın yazarım diye öteliyorum kalıyor. kasım annalerini de hep okuyorum ama 1 kere bile yazmadım. bir 38 yaş üstüne düzenli yazıyorum. merak etmişsiniz sağolun iyiyim. 2 hafta önce akşam duştan çıkarken ev ve cep telefonu aralıksız peşpeşe çalınca acele ettim. halam mı acaba yine merak etti dedim. girip çıkarken hep 2 yandan sıkı sıkı tutunuyorum ama bornozu da giymemiştim elimdeydi öyle ıslak ıslak kaydım. tutunarak yavaşça oturdum. hatta hemen şükür bebeğe birşey olmadı dedim çünkü popo üstü ve yavaş oturdm. ama işte ayağım altımda kaldı. nasıl bir burkulma acısı. sonra baktım basamıyorum bir arkadaşı çağırdım buz torbasıyla. baktım basamıyorum doktorumdan rontgen çektirebilir miyim diye izin alıp acile gittim. o hafta yakınımda kimse yoktu. ailem hala ayvalıkta yazlıkta. eşim o gün yurtdışına fuara gitmiş vs. hastanede tarak kemiği kırık dendi. alçıya alındı. o akşam herkesi arayıp acil yatılı kadın arayışına girdim çünkü kimse yok dr basmayacaksın diyor ve benim 2 koltuk değneğiyle karın üstü çakılma olasılığım vat tuvalete zor gidiyorum. neyse ki birini bulduk. özel hastane raporunu devletten onaylatıncaya kadar da burnumdan geldi ama o da bitti şimdilik. evde oturmaktayım. bugün de bebek kontrolüm var ona gideceğim. bir aksilik oldu ama şükür bebek iyi bununla biter inşallah. 2 hafta daha alçıda kalacak ayak.
eylül sen de tedaviye başlamışsın. bu son olur inşallah. sen daha önce hamile kaldığın için tekrar başarman büyük olasılık. inşallah bu sefer dikkatli bir takip ile kucağına da alacaksın. sen 30. hafta kaybetmiştin sanırım. 39 ve 40. haftalar kaybedenleri okudum ağlaya zırlaya. allah korusuneyvahedigeldismileinşallah tüm isteyenler biran önce hamile kalsın ve tüm hamileler sağlıkla kucağına alsın :Saruboceq:

Bensucum eylulcum sizler icin cooooooooooooooook dua ediyorum.Tabiki duamiz bu yolda ugrasan herkese ama sizler simdi hem heyecanli hemde streslisinizdir Rabbim yardimciniz olsun inseallah Allahim su cumanin hurmetine kimsenin emeklerini bosa cikarmasin

Canım işte böyle azıcık kendini göster. İyi olduğunu bilelim yeter. Valla büyük geçmiş olsun. Bebeğin sağlıklı ya önemli olan o. Çok zor buldun onu. Ayağın iyileşir nasılsa. Tabii olmasa daha iyiydi ama , beteri de var.
Öyle kötü konuları okuma ama. Moralin bozulur. Sen hazırlıklarla, doğumla ilgilen. Ben 30+6'da kaybetmiştim canım. Çok ama çok zordu. Uzun süre de tedaviyi erteledim biliyorsun. Kendime gelemedim. Hele geçn yılki negatiften sonra iyice bunalım olmuştum. Ama psikoloğun etkisi çok oldu. İyi geldi. Atlattım artık. Muallim bana tedaviye başlarken geriye bakma dedi. Bakmıyorum ben de. O farklı olaydı, yaşandı ve bitti diyorum.
Tedaviye 300lük Gonal-f'le başladık. E2 değeri 5. gün 172 çıktı. İyi dediler, bu yaş grubunda normal bulundu. 9 yumurta varmış. 9,5-7,5 mm arası değişiyor. Gonal-f 375'e çıktı. Ama niye sadece tek ilaç kullanıyorum kısmına takıdım ki bırakamıyorum :) Ha bir de çatlamasınlar diye cetrotide verdiler.
Yarın tekrar kontrol var.
Bizi habersiz bırakma. Ben seni hep diğer topikten takip ediyorum ama burada da görmek istiyoruz.

Nil'cim Allah razı olsun. Dualara çok ihtiyacımız var. Bensunun sonuç, bizlerin tedavisi. İnşallah canım.
Zor bir süreç geçirdin başından sonuna kadar ama yavrun kollarında. Bu herşeye değer işte.

Denizcim yaa cok gecmis olsun canim kendine co dikkat et bende yasamistim oyle bir korku nasil korkmustum seninde az kakmis hayirlisiyla kucagina alisin inseallahhh hamilelikte endiseler bitmiyor ALLAHIM HERKESIN YARDIMCISI OLSUN

Sakunya Avrupa yakasında, o civarlarda akupukturcu vardı ben araştırırken karşılaşmıştım. O yüzden bir internetten girip bak istersen.

Bu arada arkadaşlar az önce yılın aptalı ödülüne kendimi layık gördüm: ) Paylaşmak istedim.
İki gündür tutturmuştum ya, bana neden tek ilaç verildi diye. Dün cetrotide verilmişti. Daha doğrusu ben öyle sanmışım. İki gündür iğneyi yapıyorum. Adına bakmıyorum. Öyle hazırlamışım ki kendimi bu cetrotide diye. Sonra aklıma geldi. Bu iğne için daha çok erken diye. Dönüp çöpten çıkarıp baktım iğne şişesini.
Luveris diye bir ilaçmış. Gülsem mi, kendime sinir mi olsam bilemedim. İlk tedavimde tek ilaç ve çok iyi olmayan kalite çıktığı için tek ilaç olmamalı diye nasıl şartlamışsam kendimi, verilen ilaca bile bakmamışım moral bozukluğundan. Neyse şimdi düzeldim.
Yani 5. tedaviye giriyoum. Ve bu hatayı yapabiliyorum.
Bir alkış da kendine iki gündür iğneler saplayıp da adını bile bilmeyen bana rica ediyorum :))

Denizciğim çoooooooooooooooooooook üzüldüm gerçekten.Geçmiş olsun.Nazaramı geldin
Şükürler olsun bebek iyi Allaha şükür.Bebek doğana kadar çıkar inşallah alçı.Çooook Geçmiş olsun.Aman dikkatli yürü düşme yine.iyi bak kendine.

Benimde tek ilacım vardı Bende Gonal F kullandım.Yumurta rezervine ve kişiye göre değişiyor.Bence bunlara takılma doktoruna güven.Zaten gerekseydi daha farklı ilaçlarda verirdi.

Doğru söylüyorsun Aretcim. Doktoruma da güveniyorum. Ama işte niyeyse takıntı yaptım bunu. Hamilelik nasıl gidiyor? Çok şükür kanama falan geçirmeden atlattın ilk 12 haftayı. Hep böyle sorunsuz devam eder inşallah.
Bensucum sen ne yapıyorsun. Kaldı 2 gün. Hadi bekliyoruz Pazar günü haberlerini. İnşallah olacak canım.
Muallimcim sesin çıkmıyor. Kızlarla günler iyice yoğunlaştı galiba.

nilciimm allah razı olsun canımm.çook sagolasın.rabbim inşalllaaahh cumalar hürmetine emeklerimizi boşa çıkarmaz..sela verilmeden hep tesbih çektim vede okudum....sona yaklaştıkya eylülcüm benide bir heyacan sardıki sorma...........denizcim rabbim korumuş miniğini.canım boşver tel çalsın arayan yine arar.kapansın yetişeme boşver canım...denizcim sonada yaklasmıssın.rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin....kıslar hepinize hayırlı geceler ..dualarımızın makbul olması dileğiyle..:Saruboceq:

gunaydım kızlar ........yıne erken uyandık........sımdı yumurcak tv ızlıyolar oohh ıyıkı var seslerı azcık cıkmıyooo........az sontrra kahvaltı yıcekler..........
sızler naptınız bensu canım ınş cok guzel bı sonuç cıkar ınşş rabbım sevındırsın canım ınşş.
eylul basladın artık rabbım sonunu guzel eylesın ınş senınde sonucun cok guzel cıkar bakalım kac amr verecekler yum cok ıyı benımde son denememede dokuz cıktı besıncı gun transferı yapılduı bana cok bekledım o yuzden.........ve uç cok ıyı emr verdı aslında ben memnun olmadıım bundan ya dedım esıme uçu tutarsa naparım benm ......esım yok ya tutsa ıyı ya tutmazsa yasın ılerı 39 kırk dolucak sanmam dedı ...........aslında ıkı versenız bırını saklasanız dedım omer beye o bırıne yazık olur kaloıtelı cozulmez dedı ..........ıyı dedım gecen seferkınde dort emr vermıstıde sanlkkı tuttumu bakalım bu kez nolcak dedım.........sonuç 472 kıusur...................sonucumu almaya gıderkenkı heyecanımı umut ols kısmında yazmıstım...........bacaklarım nasıl tıtrıyodu anlatama son denemedı ya var ya yok dedmıstım........sen al dedımesıme o yok sen al bendende heyecanlıydı ...............ınanamadım saka yapıyo sandım aldım ben baktım kagıda dogruu..........dr ıkız ıht var dedı onbes gun sonra gel dedı ..........ben burda ıkız üçüz topuıklerıne takılıyodum nedense bazen yıne gırdıum baktım bı üçüz annesı sonucum 389 dedı aman ya rabbım dedım bı an ya üçüz se................cok korktummmmmm oncesınde ıkız kaybetmış erken dıogum yapmıs bırı olarak cok kotrktum ama ne fayda ...........onbes gun sonra omer bey alttan bakıyo cok kıbar cok ınce bı dr hıç ıncınmıyorum.............ekrann karsımızda ıste bırıncı kese dedı sonra ıkıncı kese ve altta uçuncu dıyınce ben yapmayın ya demısım bıan ........evet dedı malesef.........uzgun bı halde hepsı tutmus..........nolcak deduım ben asla redukte yaptırmıcam dedım........bekleyelım dedı üçüncıu kese cok mınık ..........gercektende cok mınıktı her an gıdebılır dedı ben cok gordum bı hafta sonra kaybolabılır dedı..........bekledık yıne bı onbesgun gectı yıne ekran karsımda ......bebeguım yıne orda gıtmemıs dedı ve artık gıtmez cıok ıyı buyumus dedı...........korkum arttı eve geldım ........herkes cetvel yapıyodu bende cetvel yapayım dedım ama ıçım kararsız.......nolcak............ıkız topıgınde hymary dennen arkadas kararsız olma o bebgını uzme ıo senınleee dedı evet dedım benımle yola devam etmelıyım rabbım yardımcım ols evet ve cetvelımı üçüz yaptımm korksamda kararlı oldum...............redukteyıde onıkıncı hafta kabul etmedım herseylerı cok guzeldı cok ıyıydı hayır dedım omer bey ben hepsını ıstıyorum rabbım ne dedııse o olucak reduktenın acısını yasadım bı daha aslaaaaaaaaa dedım .........ve bebeklerıuım benımle...........rabbım yardımcımız ols daıma....................guzel sonuçlar versın.........en hayırlısını en guzelını versın...............yolıunıuuz açık ols yuregınız ferah ols .......o ne derse o olur gerısı boş........gersıı bızım gucumuzuze moralımıze kalıyo..........çok opt sızı ayy cok yazmısım ..........elım geveze oldu bu sabah opt sızı.............

denız allah korumus canım ya neyse ıyısınız ya onemlı olan bu ...........uzucu topıklere pek gırme bende gırmıstım ama cok moral bozucu oluyoo .....erken dogumm yapanları okuyup eskıyı haturlkayıp aglardım sonra yıne erken dogum oldu bu kısmet ayrıu mesele ama moral onemlı.

Allaha şükür ilk üç ayo atlattım.Allah inşallah benim ve isteyen herkezin kucağına almayı nasip etsin.Seninde güzel haberini sabırsızlıkla bekliyoruz..

ben 1 ay öncesine kadr hiç girmemiştim. derken kasım hamilelerini okurken birinin aynı kendisinin ilk bbeğinde olduğu gibi 39. haftada doğuma gün alınmışken kendisiyle aynı nedenden bebeğini kaybettiğini okuduğunu kötü olduğunu yazdığını gördüm. ben de neden olur böyle birşey diye meraktan girdim okudum. hadi onda dayandım ama bir de 40. haftada kaybeden vardı ki dayanamadım bitiremedim de. hayatın garantisi yok allah korusun her an herşey olabilir tabii ama girip okumamak lazım. hele şimdi hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…