- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.341
Muallimcim şimdi onların topiğe bir gözattım. Bire terslik yok Deniz'de. Ama Deniz'cim bunu senden duyalım bir. Hem bak tedaviye başladım. Morale ihtiyacım var. Sen de katıl.
canım arada ben de sizi okuyorum ama yazarken yorulduğum için hep yarın yazarım diye öteliyorum kalıyor. kasım annalerini de hep okuyorum ama 1 kere bile yazmadım. bir 38 yaş üstüne düzenli yazıyorum. merak etmişsiniz sağolun iyiyim. 2 hafta önce akşam duştan çıkarken ev ve cep telefonu aralıksız peşpeşe çalınca acele ettim. halam mı acaba yine merak etti dedim. girip çıkarken hep 2 yandan sıkı sıkı tutunuyorum ama bornozu da giymemiştim elimdeydi öyle ıslak ıslak kaydım. tutunarak yavaşça oturdum. hatta hemen şükür bebeğe birşey olmadı dedim çünkü popo üstü ve yavaş oturdm. ama işte ayağım altımda kaldı. nasıl bir burkulma acısı. sonra baktım basamıyorum bir arkadaşı çağırdım buz torbasıyla. baktım basamıyorum doktorumdan rontgen çektirebilir miyim diye izin alıp acile gittim. o hafta yakınımda kimse yoktu. ailem hala ayvalıkta yazlıkta. eşim o gün yurtdışına fuara gitmiş vs. hastanede tarak kemiği kırık dendi. alçıya alındı. o akşam herkesi arayıp acil yatılı kadın arayışına girdim çünkü kimse yok dr basmayacaksın diyor ve benim 2 koltuk değneğiyle karın üstü çakılma olasılığım vat tuvalete zor gidiyorum. neyse ki birini bulduk. özel hastane raporunu devletten onaylatıncaya kadar da burnumdan geldi ama o da bitti şimdilik. evde oturmaktayım. bugün de bebek kontrolüm var ona gideceğim. bir aksilik oldu ama şükür bebek iyi bununla biter inşallah. 2 hafta daha alçıda kalacak ayak.
eylül sen de tedaviye başlamışsın. bu son olur inşallah. sen daha önce hamile kaldığın için tekrar başarman büyük olasılık. inşallah bu sefer dikkatli bir takip ile kucağına da alacaksın. sen 30. hafta kaybetmiştin sanırım. 39 ve 40. haftalar kaybedenleri okudum ağlaya zırlaya. allah korusuneyvahedigeldismileinşallah tüm isteyenler biran önce hamile kalsın ve tüm hamileler sağlıkla kucağına alsın :Saruboceq:
sakunya anadolu yakasındaysan umranıye de umran polıklınıgıne gıdebılırsıon arstır var cogu yerde gercekten bız faydasını gormuşlerdenız
canım arada ben de sizi okuyorum ama yazarken yorulduğum için hep yarın yazarım diye öteliyorum kalıyor. kasım annalerini de hep okuyorum ama 1 kere bile yazmadım. bir 38 yaş üstüne düzenli yazıyorum. merak etmişsiniz sağolun iyiyim. 2 hafta önce akşam duştan çıkarken ev ve cep telefonu aralıksız peşpeşe çalınca acele ettim. halam mı acaba yine merak etti dedim. girip çıkarken hep 2 yandan sıkı sıkı tutunuyorum ama bornozu da giymemiştim elimdeydi öyle ıslak ıslak kaydım. tutunarak yavaşça oturdum. hatta hemen şükür bebeğe birşey olmadı dedim çünkü popo üstü ve yavaş oturdm. ama işte ayağım altımda kaldı. nasıl bir burkulma acısı. sonra baktım basamıyorum bir arkadaşı çağırdım buz torbasıyla. baktım basamıyorum doktorumdan rontgen çektirebilir miyim diye izin alıp acile gittim. o hafta yakınımda kimse yoktu. ailem hala ayvalıkta yazlıkta. eşim o gün yurtdışına fuara gitmiş vs. hastanede tarak kemiği kırık dendi. alçıya alındı. o akşam herkesi arayıp acil yatılı kadın arayışına girdim çünkü kimse yok dr basmayacaksın diyor ve benim 2 koltuk değneğiyle karın üstü çakılma olasılığım vat tuvalete zor gidiyorum. neyse ki birini bulduk. özel hastane raporunu devletten onaylatıncaya kadar da burnumdan geldi ama o da bitti şimdilik. evde oturmaktayım. bugün de bebek kontrolüm var ona gideceğim. bir aksilik oldu ama şükür bebek iyi bununla biter inşallah. 2 hafta daha alçıda kalacak ayak.
eylül sen de tedaviye başlamışsın. bu son olur inşallah. sen daha önce hamile kaldığın için tekrar başarman büyük olasılık. inşallah bu sefer dikkatli bir takip ile kucağına da alacaksın. sen 30. hafta kaybetmiştin sanırım. 39 ve 40. haftalar kaybedenleri okudum ağlaya zırlaya. allah korusuneyvahedigeldismileinşallah tüm isteyenler biran önce hamile kalsın ve tüm hamileler sağlıkla kucağına alsın :Saruboceq:
Bu arada arkadaşlar az önce yılın aptalı ödülüne kendimi layık gördüm: ) Paylaşmak istedim.
İki gündür tutturmuştum ya, bana neden tek ilaç verildi diye. Dün cetrotide verilmişti. Daha doğrusu ben öyle sanmışım. İki gündür iğneyi yapıyorum. Adına bakmıyorum. Öyle hazırlamışım ki kendimi bu cetrotide diye. Sonra aklıma geldi. Bu iğne için daha çok erken diye. Dönüp çöpten çıkarıp baktım iğne şişesini.
Luveris diye bir ilaçmış. Gülsem mi, kendime sinir mi olsam bilemedim. İlk tedavimde tek ilaç ve çok iyi olmayan kalite çıktığı için tek ilaç olmamalı diye nasıl şartlamışsam kendimi, verilen ilaca bile bakmamışım moral bozukluğundan. Neyse şimdi düzeldim.
Yani 5. tedaviye giriyoum. Ve bu hatayı yapabiliyorum.
Bir alkış da kendine iki gündür iğneler saplayıp da adını bile bilmeyen bana rica ediyorum :))[/QUOT
çok güldürdün beni. işte devamlı kötüyü beklediğinden olumsuz olduğundan olanı da görmek istemiyorsun. insan beyni ne tuhaf inanmak istediğine inanıyor görmek istediğini görüyor. inşallah senin tüm bu korkularına olumsuz düşüncelerine karşın gelecektir bebeğin. ayrıca tek ilaç olsun üç ilaç olsun olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor. takımla hç bunlara.
sağol canım. sen de dikkat et kendine. o kadar zaman özenip herşeyden korkup böyle salakça kaybetmekte vardı. inşallah kalan süreyi sağ sağlıkla tamamlarız.Denizciğim çoooooooooooooooooooook üzüldüm gerçekten.Geçmiş olsun.Nazaramı geldin
Şükürler olsun bebek iyi Allaha şükür.Bebek doğana kadar çıkar inşallah alçı.Çooook Geçmiş olsun.Aman dikkatli yürü düşme yine.iyi bak kendine.
nilciimm allah razı olsun canımm.çook sagolasın.rabbim inşalllaaahh cumalar hürmetine emeklerimizi boşa çıkarmaz..sela verilmeden hep tesbih çektim vede okudum....sona yaklaştıkya eylülcüm benide bir heyacan sardıki sorma...........denizcim rabbim korumuş miniğini.canım boşver tel çalsın arayan yine arar.kapansın yetişeme boşver canım...denizcim sonada yaklasmıssın.rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin....kıslar hepinize hayırlı geceler ..dualarımızın makbul olması dileğiyle..:Saruboceq:
biliyorm da aralıksız çalınca biri çok merak etti diye acele ettim işte. senin de testin yarınmış. inşallah sevinçli haberini buradan okuyacağız diğer arkadaşlara da ümit olacaksın.
sağol canım. endişeler bitmiyor ama az kalsın kendi başıma iş açıyordum durduk yere. rabbim korudu. inşalah sağlıkla tamamlarız. senin miniğini de öpüyorum opuyorumnanaktanDenizcim yaa cok gecmis olsun canim kendine co dikkat et bende yasamistim oyle bir korku nasil korkmustum seninde az kakmis hayirlisiyla kucagina alisin inseallahhh hamilelikte endiseler bitmiyor ALLAHIM HERKESIN YARDIMCISI OLSUN
Doğru söylüyorsun Aretcim. Doktoruma da güveniyorum. Ama işte niyeyse takıntı yaptım bunu. Hamilelik nasıl gidiyor? Çok şükür kanama falan geçirmeden atlattın ilk 12 haftayı. Hep böyle sorunsuz devam eder inşallah.
Bensucum sen ne yapıyorsun. Kaldı 2 gün. Hadi bekliyoruz Pazar günü haberlerini. İnşallah olacak canım.
Muallimcim sesin çıkmıyor. Kızlarla günler iyice yoğunlaştı galiba.
denız allah korumus canım ya neyse ıyısınız ya onemlı olan bu ...........uzucu topıklere pek gırme bende gırmıstım ama cok moral bozucu oluyoo .....erken dogumm yapanları okuyup eskıyı haturlkayıp aglardım sonra yıne erken dogum oldu bu kısmet ayrıu mesele ama moral onemlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?