Selaaaaammm herkese,
Bugün epey muhabbet dönmüş buralarda.
Deniz'cim valla seni güldürdüm ama inan ben kendime öyle bir gülüp dalga geçtim ki sorma... Neyse ki bugün cetrotide başladı da aptallık sürem çok sümredi :)
Muallimcim öyle güze anlatmışsın ki, çok güldüm ve duygulandım. Çok sıkıntılı bir süreç yaşadn ama şimdi mutluluk senin. Allahım hep daim etsin.
Eveet ben bugün sabah 8'de evden çıktım ve gece 11'de eve dönebildim. Bir ara doktor doktor dolaşmaktan bıkkınlık geldi.Malum rutin kontrol, akupunktur ve psikolog. En son psikoloğa giderken eşime benim birşey anlatacak halim kalmadı dedim.
Bugünkü kontrolde yumurtalar iyi büyümüş görüldü. Arkadan gelen ve umutlu olmadığım küçüklerle birlikte toplam folikül sayım 12 oldu. Ama 14-12 arası boyutlarında 9 tane kalan 3 adet 7-8 mm boyutlarda. Yine de hemşireden maşallah kazandım. Bu yaşta 12 çok iyi dedi.
Psikolog da kafamı iyice boşalttı. Akupunktur deseniz bir yıldır artık doktorla her konuda vücuduma iğne saplayan bir doktorum var. O kendi tüm rahatsızlıklarımı biliyor ve artık şikayetleri konuşmadan iğneleri yapıyor.
Yumurta toplama 30 eylül perşembe olacak büyük ihtimal. belki 1 gün atabilirmiş. Transfer de inşallah 5. gün olur. Şu an gonal-f 300'e düştü. Luveris ve nihayet cetrotide başladık :) İnşallah herşey yi olur.
Hamilelerimiz gün sayıyor artık. Sağlıkla inşallah.
Ve bugün en çok dua Bensunaz'a. Bensucum inşallah canım yarın güzel sonucu alacaksın. Tüm kalbimle diliyorum. Senin bu 12 gün bana bile geçmedi. Kimbilir sen ne sabrettin. Allahım inşallah seni sevindirsin canım. Emeklerini boşa çıkarmasın.
Sevgiler herkese.