Tp Bebek ve Akupunktur

Merhaba kizlar! cocuk isteyen herkeze Allahim nasip etsin!

bensu iyi haberleri bekliyoruz insallah.Seninle birlikte herkez gun sayiyoruz umit isigi ol bizlere!insalah.

eylulcum 9 olgunlasmis mi? Isallah canim insallah bu sefer basarirsin.bu sefer Allahim hamile kalip bebeislerini eline almayi nasip eder! Dedigin gibi Allahim bizlere annelik ve eslerimize babalik duygusunu yasamayi nasip eder insallah.. Ilac hakkinda okudum Allahim hicbirseyi basuna yaptirmas diye dusunuyorum hayilisi budur belki. Moralini yuksek tut

Mualimcim Iyiki ucuz.Kolay olmuyor ama bu gunlerde cabuk gecer...Uc kiz bu harika birsey Allahim yardimci olur..

denizcm insan 1 dk sonra ne olacagini bilmiyor.Allah korumus.gecmis olsun kendine dikkat et! Allaha sukur bebeisler iyi oldugunu okuyunca sevindim....Allah yardimcin olsun!

Nisam blesu nerdesiniz nasilsiniz?

Kizlar allaha emanet olun!

Hamis arkadaslar bebislerini eline alip sevindirici haberi varmelerini ve eylulun bens tedavisi sonucu hamisim haberlerini belkiyorum 4 gozle.... Allahaemanet olun!

Kizlar 17 agustos kanama baslamisti 22-sinde regl oldum belirtilere bakarak oyle sandim snra kanama devam etti 16eylule kadar.16 baslayarak 19 eylul arasinda baya su gibi kahve renginde akintiyla devam etti. Ayin 21-22 regl olmaliydim hala yok ne dusunecegimi bilmiyorum. 5-gun oldu. Hamilelik mumkun degil baya igne ve ilaclar aldim. tup bebekten sonra boyle durumla karsilasmis miydiniz?

Dr agustos sonunda gitmistim. surekli gitmek istemiyorum...

Gorusmek uzere!

Bende ilk başlarda hep okuyordum ama bu sadece kötü etki yaratıyor.Ne kadar çok şey bilirsek o kadar kötü.Mesela boş gebeliği okumuştum.Bebeği görene kadar kendimi yedim bitirdim.Sonra missing abortus u okudum bu sefer bebeğin kalbi atıyormudur diye öldürdüm kendimi şimdi üçlü test olucam acaba down sendromu olabilirmi diye zehirliyorum kendimi.Down sendromu belirtilerini okudum.Ya kordon dolanırmı diye bitiriyorum.Bence hiç okumamak gerek.Zaten olacağı varsa Allah korusun olacaktır.Şimdi artık hiç okumuyorum daha rahatım.Allah kimseye yaşatmasın.Yaşayanlarada güç sabır versin ne diyim.

aret ınş sıkıntısız gelecek bebegın..........
bensu canım yarın ınşşşşşşşş bırlıkte cok sevınırız rabbım mutlu ets ınşşşşşşşşşşşşşşşş ne zaman olucan testı sabah mı ay ne zor beklemesıı yaaaaaaaaaaaaaaaa ufff tup bebek tedavısının yum toplama ve transferını bıde bu test gunun beklemeyı hıç sevmıyorummmmmmmm..........cok zor ya .hanı fılmlerlde olur ya ay kadın mıdemnm b ulanıyo ders bı ıkı lavaboya kosar veya bası doner yada bayılır dıuser hamıledır hemencecık................olmadı ya olmuyoo olmayınca tedavısız dr suz olmuyooooooooo cok zor bu bızım ımtıhan ama yetrkı tedavıyle de olsun dımı razıyız rabbım bu kadar sıkıntıdan sonra guldursun ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş ınşşşşşşşşş ınşş.............aratmasın kımseyı ..........hayırlı guzel evlatlar nasuıp ets ......peygamberler bılle bu ımtıhan karsısında zorlanmıslar evlat dıye aglamıslar sabır sabır sabır ......

kızlar merhaba.....şimdi biraz müşterilerden fırsat bulmuşken bir bakayım ne var ne yok diye dedim......denizcim geçmiş olsun...38 yaş topiğinde dün biraz son sayfalara baktım sana birşey olduğunu anladım ama geriye dönüp bakamadım sayfalara.....Allah korumuş canım....çok dikkat et bundan sonra.......bensu ......canım inşşş.. yarın güzel haberler verirsin bizlere......testi saat kaçta yapıcan.....eylülcüm......bugünkü kontrol nasıl geçti ....opu ne zaman....aret .....maşallah sende iyisin..hamilelikte iyi çok şükür ....kukacım.....benim arkadaşımda son tedavisinden sonra böyle kanamalar geçirdi senin anlattığın gibi....3.cü tedavisiydi..sonra düzene girdi 3 ay içinde ...4.cü tedavisine başlayacağı ay kendilğinden hamile kaldı.başlamak için reglisini bekliyordu,günü geçti..birde baksa hamile..çok şaşırdık.....dicem oki 3 ayda düzene giriyor canım.....elmuallim....senin cadılar ne alemde.....bak nerden nereye...RABBİM kısmet ettimi herşeyi görücez.. toprak... nisam... gökçe ....nil....sizler nasılsınız?...kendinize iyi bakın...öpüyorum sizleri...

muallim ilk hamislik pozitif sonucunu almanı gözyaşıyla okudum canım..rabbim inşalllaahhh bizlere nasip eeder..inannki bende umutsuzca gidecem ama takdir allahın..............kukacım eşim sabah işde olduğu için öglen sonuna kaldı 1-2 gibi gideriz hastaneye...rabbim inşalllaahh pozitif sonuç alanlardan nasip eder....eylülcüm aretcim blesucum kukacım denizcim gökçecim muallimcim nilcim nisamcım allahım binlerce kez razı olsun canlarım...dualarınzı eksik etmeyin canım arkadaşlarım kardeşlerim..inşalllaahh yarın pozitif sonuç verenlerden olurum....amin..:Saruboceq:

kızlar mrb herkes ii inşş
bensucum güzel haberler al inşşş canım inşşşşşşşşşş
bende dün dra gittim bi hafta sonra tekrar gitcem dogum şeklini belirleyecek alttan bakıp hakkımızda hayırlısı inşşş

inşallllaaahhh gökçecimm amiiiiiiiinn canımm binlerce kezz amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn..............gökçecim rabbim en uygunu hangisiyse onu nasip etsin canımm....hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.................kıslarrr beniii bir heyacan sardıki sormayın .hatta gece gidecektik kan testi yaptırmaya ama cesaret edemedim......idrar testi zaten yapmadım....allllahım yaa hergünüm geçti bu son gün inanın geçmiyor....geç olsunda güç olmasın diyorum kıslarrr...kıslar bu son 3-4 gündür inanırmısınız 3-4 lt su içiyorum yaa habirede lavobaya gidiyorum....sanki canım su diye ölüyor...hayırdır diyorum bazen....öncekinde hiç böyle olmamıştı....ya su içmek birşey değilde zırt pırt wc gitmek iskence walaaa.......neyse kıslar hepiniizi öpüyorum..ne olur duanızı eksik etmeyin benden..

Selaaaaammm herkese,
Bugün epey muhabbet dönmüş buralarda.
Deniz'cim valla seni güldürdüm ama inan ben kendime öyle bir gülüp dalga geçtim ki sorma... Neyse ki bugün cetrotide başladı da aptallık sürem çok sümredi :)
Muallimcim öyle güze anlatmışsın ki, çok güldüm ve duygulandım. Çok sıkıntılı bir süreç yaşadn ama şimdi mutluluk senin. Allahım hep daim etsin.
Eveet ben bugün sabah 8'de evden çıktım ve gece 11'de eve dönebildim. Bir ara doktor doktor dolaşmaktan bıkkınlık geldi.Malum rutin kontrol, akupunktur ve psikolog. En son psikoloğa giderken eşime benim birşey anlatacak halim kalmadı dedim.
Bugünkü kontrolde yumurtalar iyi büyümüş görüldü. Arkadan gelen ve umutlu olmadığım küçüklerle birlikte toplam folikül sayım 12 oldu. Ama 14-12 arası boyutlarında 9 tane kalan 3 adet 7-8 mm boyutlarda. Yine de hemşireden maşallah kazandım. Bu yaşta 12 çok iyi dedi.
Psikolog da kafamı iyice boşalttı. Akupunktur deseniz bir yıldır artık doktorla her konuda vücuduma iğne saplayan bir doktorum var. O kendi tüm rahatsızlıklarımı biliyor ve artık şikayetleri konuşmadan iğneleri yapıyor.
Yumurta toplama 30 eylül perşembe olacak büyük ihtimal. belki 1 gün atabilirmiş. Transfer de inşallah 5. gün olur. Şu an gonal-f 300'e düştü. Luveris ve nihayet cetrotide başladık :) İnşallah herşey yi olur.
Hamilelerimiz gün sayıyor artık. Sağlıkla inşallah.
Ve bugün en çok dua Bensunaz'a. Bensucum inşallah canım yarın güzel sonucu alacaksın. Tüm kalbimle diliyorum. Senin bu 12 gün bana bile geçmedi. Kimbilir sen ne sabrettin. Allahım inşallah seni sevindirsin canım. Emeklerini boşa çıkarmasın.
Sevgiler herkese.

GUNAYDIN HERKESEEEEEEEEEEEEEE............................
benım üç daltoon sabah yedıde uyandıı seda ayaga kalkmıs koltugun kenarında basbas bagırıyoo cıkamıyoo dıye koltugaaa ya daha boyun ne posun ne kızım dıye bende ona kızıyorum dıger tarafta ela dılanın elındekını cekıp alıyooo dıla aglıyoo bırbırlerıne vuruyolar ya azcık daha uyusaydımmmmmmmmm nolur alt komsu gelecek zavallım sonunda bugun pazar dıyeeeee napımm ya..........ıste bızım evın hallerıııııı..............

bensuuuuuuuuuuu saatler gecmez hele bugun hıc gecmez kalbının sesını duyabılıyorum gum gum dıye atıyoo ıçınde degısık duygular acabalar bı yanın sevınç bı yanın huzun dolu ..........ınşşşşşşş rabbım sevıncı nasıp etsın bugun kayınvalıdeye gıdıcemm arabaya koyup bu cadıları ...........aksam gelıp acınca pc yı nolur cooooooooooooooook sevıneyımmmmmmmmmmmmmmmm hemen yaz haberı.........................
eylul cok guzel masallah benımde aynıydı yumm sayım ama toplamada dokuz elde edıldı sanırım dıgerlerı olgunlasamadı.........tutsunda ınşşşşşşşşş ıkı tutsun ınşşşşşşşşşşşşş ya hepınızıun ıkız olsssssssssss kukanın senın bensunu buluesuyun nısamın...................bı daha aramayın kardes derdı olmasın...............ben çok korksamda zor olsada en cok bu yonden sevınıyorum arkadas aramıcaklar ınş bırbırlerıyle oynasınlar oğlumda cok sıkıntı oldu cook zor tek .............nıl kız bebıs ıst sende toprak sende elnınızı hızlı tutun .........kardes yapın hemen..........oğlum bıle anne ben senın gıbı yapmıcanm ıkı cıocugunm olucak ama yasları uzun olmuıcak dedı gecen gun ooo dedım senın elındeyse ınşşşşşşşşş oğlum ama bıu işler bızım elşlımızde dgıl kısmet onbes yas olunca zavallım napsın..............ona gore elın ızı cabuık tutunnn ama olsunda bı tane olsun rabbım tatdırsın ınşşşşşşşş hepınızeeeeeee bu yıl sevınç yılımız olsssssssssss
opt sızı

Herkze selam! Bensunu dua ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum.Insallah....

bluesu sen nasilsin canim? Biraz bekliyim dedim.Esim ise hamilesin diyor.Nerdeeeeee??????? Mucize olurdu.Herseye sinirleniyorum.Elimden birsey dusse evde yerine koydugun birsey bulamasam etrafimdaki herseye sinirleniyorum. SINIR topu oldum. Benim tup bebek ve butun olaylardan sonra yasadigim stres simdi cikiyor galiba...... sakinlesiyorum gibi geliyor ama bir kucucuk sey olursa hemen firliyorum kafam gitmis bitmisim normal seyleri bile hatirlayamayacak duruma gelmisim.....

eylulcum insallah bu tedavi sonucunda Allahim sevinmeyi nasip etsin! Duaciyim canim.. Dr degistire degistire maf oldum.Yeni aramaya basladim...

el-mualim canim nasilsin? Guzeller nasillar? Haftaya carsamba insallah 1-hafta yada 4-5 gune esimin ailesine gidiyoruz....Belki iyi gelir..Buralardan evden biraz uzaklasmak istiyorum....

Allaha emaet olun! gorusmek uzere!

canım kuka gayet normal bunlar yasadıgın kolay seyler degıl yasamayan bılemez ne varkı der......evet farklı ortam ıyı gelebılır cık gez dıolas canım...........dr ara sonrada................alınan hormon ılaçları yapar böle gecıkme ve sınır ama yınede ıçın rajhat etsın al bı ıdrar testı .........olurmu mucıze olur yetrkı o dılesın ............cok ıyı bak kendıne opt senı

Günaydıııınnnn
Muallimcim iki gündür yazdıklarını okurken gülüyorum, duygulanıyorum. Canım inşallah olur. İkiz olursa bonus olur tabi. İnşallah canım. Bir yıldır hazır değilim diyordum. Gerçekten de olamadım amaşimdi evet diyorum. Umarım gerçekten doğru zamandır.
Senin kızlar iyice ayaklanınca bakalım neler olacak. Çok tatlılar maşallah. Eviniz de çocuk bahçesi gibi. İyi başa çıkıyorsun valla.
Canım, ben de 9 yumurta sağlam çıksa ne güzel olur diye düşünüyorum. Tabi en çok sağlıklı embriyo olmaları ve tutunmaları önemli.
Gidişatımız seninle aynı görünüyor. Umarım sonumuz da benzer :) Tabii bende 2 embriyo transferi olacak yasa gereği.
Kukacım gittiğin her doktor yaşadığına normal diyorsa çok da endişelenme. Normal sürecine dönecektir. Gittiğin doktorları bilmiyorum ama her kadın doğumcu her alanda uzman göze sahip olamayabiliyor. Biraz zaman tanı vücuduna. Olmadı tekrar araştır bence doktor.

Bensunaz canım. Bugün inşallah senin günün olacak. Muallim çok güzel anlatmış. Ekleyecek birşey kalmamış. Senin yanındayım canım. Dualarım seninle. İnşallah canım vereceğin güzel haberle hepbirlikte sevineceğiz burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…