Tp Bebek ve Akupunktur

Arkadaşlar selam.
Ağzından bal damlıyor bebek istiyoruz. İnşallah bu sefer hepimiz sırayla bebeklerimize kavuşuruz.
Gökçecim maşallah çok şirin şeyler. Nasıl sabırsızlanıyorsundur haklı olarak. Az kaldı.
Muallim hepsi ayaklanınca nasıl bir görüntü olacak acana? Gözümde canlanınca gülümsüyorum.
Bensucum hadi az kaldı. Nasıl gidiyor? Allahım inşallah pozitif haberini vereceksin bize. İnşallah

Bluesuu sormuşsun canım doktor kontrolünü. Sağol.
Evet az önce döndüm işyerine. E2 değeri 172 çıktı. Ben tutturdum çok düşük diye ama bu yaş için normal değer dediler. 20'li yaşlarda olsam 300lerde çıkarmış ama bu yaşlarda normal değermiş. İlaç ayarlaması yapıldı. Gonal-f 300'den 375'e çıktı. Bir de cetrotide verildi. Cumartesi tekrar kontrol var.
9 tane folikül görüldü. Büyüklükleri 7,5 ile 9,5 arası değişiyor. İnşallah Allahım bu sefer sağlıkla kavuşurum, bu yolda çok yorulduk heğimiz. Bir de kayıplar yaşanınca engellerin aşılması daha bir zor. Ama Muallim'in dediğini yapıyorum. Dönüp arkama bakmıyorum. Bazen hamilelik hayal gibi geliyor, bazen umutlanıyorum.
Bugün Mevlana'nın bir sözünü gördüm. Çok hoşuma gitti. Sizinle de paylaşmak istedim.
Bana çok anlamlı geldi. Korku ve umut .....
Sevgiler.

"Üzülme" der Mevlana

"Bir yandan korku, bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun, Tek kanatla uçulmaz zaten.

Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, Kilimin tozunu almaktır.

Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır.
Niye kederlenirsin?

Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz.
Yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır."

MEVLANA

eylülcüm...çok anlamlı bir söz......dr. kontrolününde iyi geçmesine sevindim cnm...maaşallah 9 folikül çok iyi....benim de 3 denemedede 8 folikiül görüldü...opudada 8 i toplandı......inşallah iyi,güzel sonuçlar diliyorum Allahtan senin için ve hepimiz için....

Merhaba kizlar nasilsiniz? bluesuu canim 2-ayligini doldurayim yazisini okuyunca sevindim hamis diye hatta esime aramizda bir arkadas hamis .Allahim sukur dedim.... Canim Insallah bu sefer olacak..Allah bosuna soyletmemistir diyorum...

el-mualim canim nasilsin? Bizim kizlar nasil? Buyuyorlar mi? Allaha emanet ol! Bu blog kapanmas moralim bozuk olunca sevinince hemen kk acmaya calisiyorum....

aretcim Allaha sukur sevindim .Allahim saaglikli bir sekilde eline almayi nasip etsin bebeisleri...

eylulcum tedavi nasil gidiyor? Yumurtalarin olgunlasmasi nasil?transfer ne zaman? Duacigiz canim Allaha emanet ol!Insall bu sefer olur.Moralini yuksek tut.Insallah diyorum.

Gokcecim hamilelik nasil gidiyor? bebek esyasi cok guzel masallah iyi gunlerde kulllanin.Bayildim.

bebek istiyoruz canim nasilsin ? Insallah canim butun anne adaylari gibi Allahim cocuk isteyen herkeze hamile kalip bebeislerini eline alarak ciciler almayi nasip etsin!

nisamcim nasilsin canim?

Bensu nasil gidiyor? Allahim senden hamisim haberini vermeyi bizi sevindirmeyi nasip etsin! Allaha emanet ol!

Kizlar optum

kızlarrr, ben sanırım bahçeci de karar kıldım.
Bana acil olarak Bahçeci civarında tüp bebek için akapunktur yapan uygun yerler varsa paylaşabilir misiniz?
Nişantaşı, şişli, mecidiyeköy ve çevreleri.kaydirigubbakcemile2

kıslaar son 3gün..raabbbim hakkımda her ne hayırlısıyla onu nassip etsin..arkadaşlar dualarınız için rabbim sizlerden razı olsun..rabbim sizleride sevindirsin....muaalimin verdiği dualrı okuyorum..her sıkılmamda okuyorum.......bebekistyoruz amiinn inşaalllahhhh.....gökçecimm hepsi bir ayrı güzell rabbim kucagına saglıcakla almayı nasip eder...eylülcüm haberler çok güzel rabbbim devamını getirsin......aret hamiş haa ..ayy ne güzeeell darısı başıma inşalllaaahhh......blesu,kuka,nisam sizlerde hayırlısıyla başlarsınız inşalllaahhh.....

Canımmmm vakit çabuk geçiyor değil mi?Geçen gün biz de onu konuştuk tedavimi erken erken test yapmalarımı hamile olduğumu öoğrenmemi ve şimdide kızımın 7 aylık oluşunu konuşuyoruz.Allaha şükürler olsun.İnşallah sırayla sizin güzel haberlerinizi de alacağız...

Kukacım, sen nasılsın? Toparlandın artık. Nasıl hissediyorsun?
Benim haberler dediğim gibi işte. 9 folikülümle ben toplanıp transfer edilmeyi bekliyoruz. Ne zaman toplanacak belli değil. 5. güne gelir inşallah embriyolar.
Endometriumu da iyi buldu doktor. 6,7 çıktı. Umarım iyidir.
Bensucum inşallah canım güzel haberler veririrz burada ardarda.Nasılsın, nasıl gidiyor?

eylul cok guzel benım gıbı ya ınşşşş hersey cok ıyı olur ınşşşşşşşkısmetınız bu yıldır ınşşşşşşşşsonrea ısım dusunuruz ınş
buluesu moralın ıyı ols...........gokce hersey cıook guzel gelsın melegın saglıkla aret nasılsın.........denız nerde acaba
bensu ayy az kaldı ya ınşşş
nısam sen naılsın ve tıum anneler ıyı bakın kendınıze evet toprak zaman cabuk gecıyoo dımı

amiiin amiinn eylülcümm inşalllllllllaaaaaahhhhh...rabbimm nasip eder inşaalllllaaahhhh hayırlı haber vermeyi hepimizeeee............canım işte bende evde dinlenmeyle geçiriyorum zamanımı .eylülcüm sanırım 5-6 güne toplanır yumoşlanır.inşallaahhh hayırlısı olur canım bol duaaa........toprakcım bende istiyorumda bazen erkenden test yapmayı ama cesaretim yok..toprakcım sende çıkmıştı dimi teste erken yapmanda...yok ben yine gününü bekleyim...allahım inşallllaahhh bebişimm bana tutunmuştur...amiiinnn.......kıslarr hepinizi öpüyorum...

Muallim amin anım. İnşallah. Öyle güzel şeyler söylemişsin ki. inşallah olur canım.
Ben kafaya tek ilaç verilmesi konusunu niyeyse çok taktım. Demiştim ya daha önceki tedavilerimde e2 falan ölçülmedi hiç. Hep startı gonal-f, menogon, femara ve estrofemle verdik. Öylece devam etti. Mutlaka doktorum en iyisini biliyor. Ona güveniyorum. Ama taktım işte tek ilaç konusuna. Psikoloğum da aynı şeyi söylüyor. Sen unut ilaç konusunu diye. Umarım iyi olur. Senin de 9 yumurta vardı değil mi? İnşallah ben de anne olma duygusunu yaşarım. Eşime babalık duygusunu yaşatabilirim.

Muallimcim Deniz, diğer forumdan öğrendiğim kadarıyla banyoda düşmüş. Bebek ve Deniz iyilermiş. Ben de tedavi, psikolog, akupunktur, iş, ev ve forum derken o topiğe giremedim. Ona buradan geçmiş olsun dedim ama giremiyrdur belki internete. Ama Deniz'in raporlu ve iyi olduğunu en son biliyordum. Denizcim iki kelam yaz da endişelerimiz bitsin gerçekten.

eylul canım ınş o guzel duyguyu rabıbım yasatsın sana ve esınee.........ınşşşşşşşşşşşşşşş
ay uzuldum ya denıze ınş ıyıdırler

sakunya bahcecıye sor umutta var galıba ama orada var bılıyorum ınş bulursun ve baslarsın ıyı oluyoo aku

Sakunya selam,
Bahçeci kliniğine mi gideceksin? Orada tedavi olan arkadaşlar vardı. Kendi akupunkturcusu yok mu?

Kızlar Umut a da Bahçeci ye de sordum, artık yokmuş. Uzun süre olmuş fakat gebelik oranında anlamlı bir çoğalma göremedik diyorlar. Önerebilecekleri yerleri sordum o da yokmuş.

Ama ben istiyorum yine de, sadece stres için bile gitmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…