Tp Bebek ve Akupunktur

nill canımmm gördümm ..rabbbim analı babalı büyütsün...maşallaaaaahhh bekir umutaa....çokk tatlıı..inanki gözümü alamadım ..kırkbin kere maşalllaaahhhh..nill acaba benimde böyle güzell bir bebişim olacakmı acaba...??.................muallllimciimm aglattınyaa yine beni canım yaaa...çok güzell yazmıssınnn...........................eylülcümm transferin oldu canım inşalllahhh hayırlı haberlerini bekliyorzu canımm.. tez yakında....rabbim inşalllahhh anne olmayı nasip eder sana eylülcümm....

Bensum tabiki olacak Allahin izniyle canim bebisin Rabbim yetrki dilesin inanki duamdasin yuce yaradanim sanada saglikli hayirli güzel evlatlar versin inseallahhh
Kuzumun 3 gunluk resmi hastanede cekmislerdi.
Simdi dahada buyudu teyzesi yavrumun bugun asisi vardi aklim gitti iki bacaginada igne yapildi.
Maasallah coook az agladi annesi gibi guclu sabirli dayanakli olur inseallahhhhh öptum canim opuyorumnanaktan

nilcim bende gördüm ogluşunu allah ım uzun ömürler nasip etsin saglıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşşşş ayy çok tatlı yaa
bensum inş rabbim sanada isteyen herkesede öle bi güzellik nasip eder inşş
ben halaaa dogurmadım :) bekliom bakalım

nıl yerım senın oğlıuşunı yaaaaaaaaaaa cok tatlı masallah rabbım guzel bı omur versın ınşşşşşşşşşşşşşşş........................umut ols herkese yılmadan yola devam ınşşşşşşşş v rabbım ol desın ınşşşşşşşşşş

Çok güzel bir yazı abla.

muallimcim...bu yazını bizde face te arkadaşlarla paylaşmıştık....ilk okuduğumda bende ağlamıştım...annelik aynen o yazıdaki gibi......

nil.....canım şimdi görebildim oğlunu....yaaaaa çok tatlı.....ALLAH bir ömür boyu sizlere bağışlasın.....evet çok zorlu yollaradan geldi bekir umut...seni takip etmiştim ve hep dua etmiş.....bak şimdi oğlun kollarında çok şükür....

Ben niye göremiyorum Nil in oğlunu ya.Merak ettim.

göremiyenler aşağıdaki gibi bakarlarsa görebilirler :

Onlarda Atatürk´ün deyimiyle `"Beni Türk hekimlerine teslim edin" söyleminden yola çıkarak... - Sizen Gelenler - - Tüp Bebek ve Genetik Merkezi

nil maşallah oğluna çok tatlı allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun

Selam Kizlar? nailsiniz? burasi baya canlanmis///sevindim Nil dogum mu yapti neyi karistirdim????? bluesuuu canim burdayim bu ay basimi kaldiramayacak sekilde islerim yogunlastiiiii/ Eylulu merk ediyorum. Sentedaviyi ne yaptin? mualimcim nasilsin? Guzeller nailar????
toprak deniz sizler nasilsiniz???? deniz bebisimiz ne zamagelecek????

bensuuu nailsin? gorusme uzere kizlar!!!!!!!

selam arkadaşlar.
şçylr bir girdim çıktım ne var ne yok diye. genelde yatıyorum. arada bir dolanıyorum. iğneden geldik az önce. 2 embriyo transfer ettiler. iyiyim. sadece hemşire transfere alırken her seferinde 5-10 dk sonra diye toplam 1,5 saat erteleyince, öyle sıkışmışım ki sinirlerim bozuldu. hatta yapmayın transfer falan istemiyorum diye yataktan kalktım. sonra eşim araya girince aldılar içeri. eh biraz gerilim oldu. doktı-orum çok tatlıydı, bu şekilde transfer olmaz. çok bekletmişsiniz, rahatlayana kadar tuvalete gidebilirsin diyince çok rahatladım gerçekten. sonrası iyiydi. 2 tane kaliteleri iyiymiş. kalan 2 belki 3 varmış. dün itibariyle gelişmelerine bakılıyordu. iyi giderse 6. gün dondurulabilir dediler. ama sonrasını bilmiyorum ne oldu ne bitti.
işte böyle. yatıyorum, dolanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…