- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.501
cnm cerrahpaşada akupunktur var mı ?bende çoook merak ediyorum dün geceden beri netten araştırıyorum bir sonuca ulaşamadım.bu konuda bilgissi olan varsa ne olur paylaşsın'!!!
starsuzie canım sende sorun neydi?? ilkmi tüp bebek yaptıracaksın...ben öncede estethica hastanesine gidiyordum akupuntur için...ama eylülül gittiği yer daha bir işinin ehli gibi geldi bana..bayagı uzak ama deger diye düşünüyorum...çarşamba inşalllaaahhh konuşmaya gideceğiz..bakalım hayırlısı...starsuzie inşallllaaahh hakkımızda hayırlısı olur canımm...peki sen nerelerde buldun canım..araştırdınmı??
bu 4. haftası cumartesi çıkacak inşallah alçı. allahtan doğuma daha yakın zamanda olmadı.aa deniz senne zaman ayagını kırdın yaa ben mi hatırlamıyom yoksa ?? ay çok geçmşi olsun canım ne zaman oldu nie oldu .. neyse inş tamamen düzelir canım allah yardımcın olsun inşallah canım
evet kırık olunca verdiler. kan sulandırıcıya doğuma kadar devam edersin dedi. hamilelikte tromboz riski 2-3 katına çıkıyormuş. bir de varis var. artık alçı çıksa da çok hareket olmayacak. en iyisi devam etmem.Denizcim endişelenme, sadece dikkat et. Ama bu sefer et hakkaten :) Bir iki gün sekersin sonra geçer.
Çok az kaldı sabır sabır. Kan sulandırıcı falan alıyordun değil mi?
evet ben de öyle diyordum ama aralıksız hem ev hem cep telefonu peşpeşe çalmaya başlayınca hem sinirlendim hem kim merak etti diye acele ettim böyle oldu. aman siz benim gibi acele etmeyin.Merhaba Kızlar İnşallah hepiniz çok iyisinizdir.
Eylül cüğüm 2 den fazla kalırsa inşallah dondurulmuşlarında olur.Benimkilerde 5.gündü.İlk tüp bebek tutmamıştı ama yasa gereği sadece bir tane konmuştu.Sonra iki ay sonra 1 tane dondurulmuş transferde hamile kalmıştım.Ama inşallah seninki ilkinde tutacak.Dondurulmuş meleğini kardeş için kullanacaksın:)
Denizcim artık olan olmuş bundan sonra çook dikkat et lütfen zaten bir şeyde kalmamış.Hepimize ders olsun o kadar uğraşıyoruz telefonda çalsa ne olursa olsun dikkat edicez.
El muallim zordur ama olsun değer bence 3 üde birbirinden güzel maşallahhhhhhhhhhh:)
Bu arada tahlil yaptırdım sonuş fizikel inceleme ve kimyasal inceleme normal mikroskop incelemede çok hafif bir iltihap çıktı sanırım.Aret Kamar önemli olmadığını söyledi ama günde 3 buskopan verdi.
Aretcim geçmiş olsun canım. Çok önemli değilmiş neyse ki.
Muallimcim herşeye yetişmen çok zor olur. İnşallah ilk fırsatta güvenilir birini bulursun.
Bir haftadır ilk kez işerinyedim. Bugün de 3'de ayrılıp Ayten hanıma akupunktura gideceğim.Heyecan başladı. Korku başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?