Tp Bebek ve Akupunktur

Denizcim endişelenme, sadece dikkat et. Ama bu sefer et hakkaten :) Bir iki gün sekersin sonra geçer.
Çok az kaldı sabır sabır. Kan sulandırıcı falan alıyordun değil mi?

ayy sonunda yazabiliyorum yaaa...netin azizliğine uğradım....eylülcüm 5.ci gün embriyosu olacağına çok sevindim canım....hadi hayırlısı .....

cnm cerrahpaşada akupunktur var mı ?bende çoook merak ediyorum dün geceden beri netten araştırıyorum bir sonuca ulaşamadım.bu konuda bilgissi olan varsa ne olur paylaşsın'!!!

starsuzie canım sende sorun neydi?? ilkmi tüp bebek yaptıracaksın...ben öncede estethica hastanesine gidiyordum akupuntur için...ama eylülül gittiği yer daha bir işinin ehli gibi geldi bana..bayagı uzak ama deger diye düşünüyorum...çarşamba inşalllaaahhh konuşmaya gideceğiz..bakalım hayırlısı...starsuzie inşallllaaahh hakkımızda hayırlısı olur canımm...peki sen nerelerde buldun canım..araştırdınmı??

eylülcüm canımm herşey için çok sagol canım....salı transferin oluyor öylemii???süperr bir haberr eylülcüm 5gün embiyosuu mükemmmmeeell..eylülcümm inşalllllaaaahhhh sıkı sıkı tutunurlarr canımm sanaaa..rabbimm çifter çifter nasip eder sana inşallllaaaahhhh....................gökçeciimmm az kaldı dimii sanadaaa ..inşalllaaaahhh saglıcakla kucagına alırsın bitanemmm.bekliyruuz o mutluu haberinii........................denizcimmm baak şimdii gökçeden okudum yazdıklarını ne zaman alçıya alındı canımm ..iyimisin şuandaa...bebişimiz nasıll..denizcimm çok geçmişş olsunn..rabbim şifasını versinn inşallllllllaaaaaahhhhh tez yakındaaa................aretcimm sen neler yaptınn..yaptırdınmı tahlill....inşallllaaahh herşey yolundadır........................mualllimciimm olacakk o kadar dimiii....onlarr tatlı belaa.....yirimm ben onları.................................blesuu ,kukaa nasılsınız canlarımm.............toprakcımm sen nasılsın canımmm.........nill nerelerdesinn.......??**

besunaz canım bende erken yumurta yetmezliği var.yani rezerv azalmış.ilk kez tüp bebek deneyeceğiz ama bir türlü başalayamadık nisandan beri her ay erteleniyor.en son kist sebebi ile ertelendi.bakalım bu ay bi aksilik çıkmazsa tedavi başlayacak.(artık başlayacak demekten korkar oldum çünkü hep başlayacak gibi gidiyoruz merkeze ve umutlarımızı bir daha ki aya erteliyoruz)
tabii hayırlısı,zamanı gelmemiş falan diye de avunuyoruz.
ben pek araştırmadım.KK da yazılanlara göre karar verdim.eylülün gittigi yer başarılıymış okuduğuma göre.senin gittiğin yeride araştırayım.ben avrupa yakasındayım.ümrabiye ters aslında ama işte bu yolda gözmüz bir şey görmüyor.
çarşamba görüştükten sonra yorumlarını paylaşırsan çook sevinirim cnm

selam guzel hatunlar .........bugun pazar ama benım ıçın farklı degıl valla gecn senelerde pazar gunlerı onbıre kadar uyurduum nerdeeeeeeeeeee altıda ayakta bunlar yaa..............
eylul kac tane koyucak acaba bana uç vermıstı sana belkı ıkı verır dıgerklerını dondurur ayy ınşş canım ınşşşşşşşşşş ıyı olur hersey.........buluesu gewrcekten zor benımde bı asılama ve dort denemem var hadı sende 4. ye ınşşş .......yola devam bende sorun yoktu ama .........ve arada ıkı dusuk.....ınş cabnım pesetmek yok ....bensu tamamm mı.........senıde gorelım aramızda nbende sızın cadıları yıııcemmmmmmmm .......ınşşşşşşşşşşşş ıyı bakın kendınıze.........

Günaydın,
Bluesuu, Bensu canlarım çok teşekkürler. İnşallah olur bu sefer. Allahım hepimizi sevindirsin inşallah.
Ben akupunktur ile ilgili araştırma yaparken Anadolu Avrupa farketmez, tabi çok uç mesafeler olmasın diye bir araştırma yapmıştım. Ayten hanımı internetten bulamıyorsunuz zaten, Muallim'in gittiği doktordu. Onu da koydum listeye. Toplam 10-12 doktor vardı isimlerini bir kağıda yazdım. Sonra hepsinin özgeçmişlerini araştırdım. Sonra herbirine telefon açtım. Birebir konuşmak için. Aklıma yatan Ayten hanım oldu. Size çok uzaksa böyle bir araştırma yapabilirsiniz. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur.

Muallimcim yeni yasa çıkmıştı Mart ayında. O yasaya göre 2 tane verebiliyorlar. Yaptırımı çok ciddiymiş, merkezi kaoatmaya kadar gidiyor. O yüzden insiyatif kullanamıyor doktorlar malesef Olsun iki olsun da tutunsun yeter ki. Bende tutunmada problem var çünkü. Hiçbir problem yok ama transferde tutunmuyor işte. İnşallah Allahım bu tedavide olumlu sonuç alır, sonuna kadar gidebiliriz. Olumsuzu asla düşünmüyorum. Kötü birşey olursa fena yıkılırım herhalde.
Ne güzel senin evin cıvıl cıvıl. Tadını çıkar. Biraz yoruluyorsundur ama olsun.

Merhaba Kızlar İnşallah hepiniz çok iyisinizdir.
Eylül cüğüm 2 den fazla kalırsa inşallah dondurulmuşlarında olur.Benimkilerde 5.gündü.İlk tüp bebek tutmamıştı ama yasa gereği sadece bir tane konmuştu.Sonra iki ay sonra 1 tane dondurulmuş transferde hamile kalmıştım.Ama inşallah seninki ilkinde tutacak.Dondurulmuş meleğini kardeş için kullanacaksın:)
Denizcim artık olan olmuş bundan sonra çook dikkat et lütfen zaten bir şeyde kalmamış.Hepimize ders olsun o kadar uğraşıyoruz telefonda çalsa ne olursa olsun dikkat edicez.
El muallim zordur ama olsun değer bence 3 üde birbirinden güzel maşallahhhhhhhhhhh:)

Bu arada tahlil yaptırdım sonuş fizikel inceleme ve kimyasal inceleme normal mikroskop incelemede çok hafif bir iltihap çıktı sanırım.Aret Kamar önemli olmadığını söyledi ama günde 3 buskopan verdi.

gunaydın................guzel anneler ve anne adayları............annelık için cabalayan guçlu yureklı anneler........gunaydın...............

gunduzler hafta içi gelen bı kadın vardı bebeklerle beraber ılgılenıyoduk gecen hafta cıkardım bın lırayı az budu yalnızım oynuyolar sımdı az sonra yogurtlarını yıyıp öğle uyk yatıcaklar ınşşşş..........bırını bulucam haftamın dort gunune gelıp temızlık yemek yapsın bebeklerle ben ılgılenıyorum ev ısı onemlı ama....ıyı bak kendıne buyuyooo bebıssss.............yavas yavas hazırlık yaparsın ınşş

Aretcim geçmiş olsun canım. Çok önemli değilmiş neyse ki.
Muallimcim herşeye yetişmen çok zor olur. İnşallah ilk fırsatta güvenilir birini bulursun.
Bir haftadır ilk kez işerinyedim. Bugün de 3'de ayrılıp Ayten hanıma akupunktura gideceğim.Heyecan başladı. Korku başladı.

aa deniz senne zaman ayagını kırdın yaa ben mi hatırlamıyom yoksa ?? ay çok geçmşi olsun canım ne zaman oldu nie oldu .. neyse inş tamamen düzelir canım allah yardımcın olsun inşallah canım
bu 4. haftası cumartesi çıkacak inşallah alçı. allahtan doğuma daha yakın zamanda olmadı.

Denizcim endişelenme, sadece dikkat et. Ama bu sefer et hakkaten :) Bir iki gün sekersin sonra geçer.
Çok az kaldı sabır sabır. Kan sulandırıcı falan alıyordun değil mi?
evet kırık olunca verdiler. kan sulandırıcıya doğuma kadar devam edersin dedi. hamilelikte tromboz riski 2-3 katına çıkıyormuş. bir de varis var. artık alçı çıksa da çok hareket olmayacak. en iyisi devam etmem.

evet ben de öyle diyordum ama aralıksız hem ev hem cep telefonu peşpeşe çalmaya başlayınca hem sinirlendim hem kim merak etti diye acele ettim böyle oldu. aman siz benim gibi acele etmeyin.
önemli iltihaplar bile antibiyotik ile geçiyor. seninki önemli de değimiş. ilaçlarını iç inşallah bir sonraki sefer geçer. hamilelerin büyük çoğunluğunda olan birşey. geçmiş olsun.

transferden sonra da akuya gidecek misin? belki o dönemdeki strese falan iyi gelir. gerçekten çok zor 10-12 gün beklemek. zaman geçmiyor.

kızlar mrb nasılsınız
bizde dr dan geldik kızım 3200 gr olmuş 51 cm boyu :) dr alttan baktı çok zor degilmiş ama korktum birazcık kemik yapım sınırdaymış normal dogumm yapmak için açılmamda 2 cm miş eger perşembeye kadar normal dogum olmazsa cuma günü sezeryan yaparım dedi .. ayy bi garip oldum yaaa

Ayyy Gökçecim ben de bir garip oldum. Hadi bakalım hayırlısı inşallah. Boyu kilosu da çok iyi. Sağlıkla gelsin kızın canım.
Haberleri bekliyoruz.

Denizcim diğer taraftan kullandığın kan sulandırıcı iğnenin de kemikleri zayıflattığını unutma canım.
Ona göre koş bundan sonraki telefonlara :) Transferden sonra gitmeyeceğim canım. Orama burama iğne batarken karın bölgesi kasılır falan ne gerek var.

gokce masalah guzel kızına benımkılere arkadas gelıyııoo demekk..........bekle bakalım hayırlısı hangısı ıse oo olss ınşşşşşşşşşşşş
had kızlar benım kızlarımaa cok ark lazımmmmmmm gırın sırayaaaaa ınşşşşşşşşşşş

kızlar merhaba.......gökçecim....canım yaaaa...evet benimde içim bir hoş oldu doğum tarihin belli olunca.....bende oğ lumu normal doğumla dünyaya getirmiştim.çatı muayenesi korkulucak birşey değil..zaten sende diyorsun...hakkında handgisi hayırlıysa o şekilde doğum yaparsın inşşş...hayırlısıyla hafta sonu bebişin kucağında inşşşşş......eylülcüm...seninde büyük gün yarın ha.....hayırlısıyla inşşş...sende 9 ayın sonunda bebişini yada bebişlerini kucağına alırsın ......elmuallim.....senin cadılar nasıllar...canım inşşş..senin dediğin gibi benimde 4.cü denememde evime cadılar gelir inşş......... aret,kuka,nil..sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…