- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.581
slmm dogurmadım daha:)
canımm arkadaşlarımm herkezee slmlarrrr....aminnn niliimm inşalllaaahh...teyzesi kurban olsun ona...az aglarmışda yirimm ben onuu..............gökçecimm bugün yarın nazlı kızın gelir inşallllaaahhh saglıcaklaa....sonrada deniz inşallllaaaahhhh.................eylülcüm muallimim dediği gibi ilk 3gün dinlen ara ara gez...ananas ye canımm ben ananası unutmuştum sonrada ileriki zamanlarda alıp yiyemedim...ama bu sefer başlamamızda inşalllaaahh ilk işimm ananas alıp yemek olacak.......eylülcümm inşalllaaaahhh sana tutunmuşlardır canımm..müjdelii haberinii bekliyoruz canımm..tüm dualarımız sana canımmm.................................blesucum ,kukacımm inşallllaaahhh yakın zamanda bende başlarımm....bugün eylülün dediği ümran tıp merkezine gittik eşimle..ayten hanımla görüşedik.çünkü paydos etmişti .bulamadık..ama telefonla görüşme yaptık......allah nasip ederse çarşamba günleri akupuntur olacak inşallllaaahhhh....aretcim senin hamişlik nasıl gidiyor..kıslaaarrrhepinizii öptt..
gökçeciiimmm canıımmm hadi hayırlısssıı ..bekliyoruzz mutlu güzell haberini... rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin canımm...........amiinn denizciimm inşalllahhh akunun faydasını görürürm...........rabbimm eylülü hamiş bıraksınn arkasındanda beni inşalllaahhhhh...peşpeşe müjdeli pozitif haberleri veririz inşalllaahhhhhhh.....blesuu vede kukayıda inşşşşş.........
Bugün hüngür hüngür ağladım buralarda. Şimdi eşimin telkinleriyle daha iyiyim .Alt tarafı bir-iki saat 37-38 oldu dedi. Doğru söyledi aslında ama insan tedirgin oluyor işte. Sizce çok kötü etkisi olur mu arkadaşlar birkaç saatlik ateşin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?