Tp Bebek ve Akupunktur

slmm dogurmadım daha:)

bugün doğurmuşsundur herhalde. perş alacaktı galiba doktorun. hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan

inşallah sana da faydası dokunur ve uğur getirir akupunktur. ilk denemede kavuşursun bebişine.

Nilcim Allah razı olsun duaların için. Çok ihtiyacım var.
Denizcim yapsaydın keşke azar azar diyosun ya öyle bişeydi ki, habire 10 dk sonra alacağız diyorlardı. Sonra anlaşıldı işin içyüzü. Ben ve eşim toplam 4 kere aradık. Meğer Amerikalı sanırım ortaklar olsa gerek hastaneyi teftişe gelmişler. Millet panik vaziyette. Beni mi düşünüyorlar orada çişten çatlıyor muyum acaba? En son eşim gidip ufak yollu olay çıkarmış. Koordinatör hemşire benim bekletildiğimden habersizmiş.Bilsem yap derdim diyor. Yani herkes birbirinden habersiz, Başka hemşire yapma şimdi alcaz diyor. Böyle 1,5 saat geçti. Doktor beni görünce mesane çok fazla dolu zaten, boşaltın rahat rahat dedi ya. O kadar tutmuşum, çiş kıymetli rahat yapamıyorum. Allaha şükür ki o şekilde girmedim transfere. Sadece gerilmek beni çok rahatsız etti.
Doktorum gerçekten çok çok iyi. Bu 5. transferim oluyor. Ve daha önceki 4 tanede de ya ultrason çok bastırıldı, ya ön hazırlık işlemi canımı yaktı. Ama bu sefer hiçbirşey olmadı.

Ya Rab… Ya Rab…

Huzuruna alnı ak geleceğimiz yolları kaybettirme dar eyleme;
korkularımız da bir başımıza yalnız bırakma.

Sevginden,
Sevdiklerini sevmekten,
Sevdiklerinin Sevmelerinden Mahrum Etme.

Sevdiklerimizin sevmelerini,
Sevdiklerimizi hakkı ile
zarar vermeden koruyarak mutlu edebilmeyi nasibimiz eyle.

Herkesin kendi Ceylin kapısına giden yollarını
O kapıdan girebilmeyi kolay eyle;

O Cennetindir ki,
Oraya Sevdiklerimizin elleri ellerimizde,
Sevdiklerimizle el-ele gelebilmeyi nasip eyle.

Doğru bildiğimiz yanlışlarımızdan men,
yanlış zannettiğim doğruları nasibimiz eyle.

Seni unutturmayacak sevgili yürekleri nefes kadar yakın
bizi senden uzaklaştıracak her şeyden de arşın arşın uzak eyle.

“Biz” olmalıları, en güzel renk, tat ve kokular ile “Biz”
o güzellikler bahçesine sürgün - ayrık otları ise
yetişemeyecekleri kadar uzak eyle.

Kul kulun yardımcısıdır,
kötü kulun kötülüğüne bilerek bilmeyerek yardıma,
hayırlarımızın bir başkaya şer ve zarar olmasına müsade etme,
İyi kullarının ve iyiliklerinin yareni eyle Ya Rab.

Şükür ve Sabır ile
hastalıklarımızın, zorluklarımızın, yokluklarımızın, hasretlerimizin,
hürriyetlerimizin haksız esirgenmişliğinin en yakın zaman da sona ermesini,
huzur ile mutlu olmayı nasip eyle.

İçimizde ki yangınların cennetinden serin sularla sönmesini
Cehennemin o çetin alazından muhafazamızı yazdığın kader eyle.

Yaşayanlarımıza ve bize;senin yolunda yürüyen kullardan olmamızı,
sıhhati, huzuru ve yeterince bolluğu, o bolluğa muvafık olmayı ihsan eyle.

Ya Rabbim,
Ebedi dünyaya göçüp gidenlerimize de günahlarını af ile
O dünyanın saadetini rahmetinle nasip eyle.

Başta İblis in ve nefsimin olmak üzere
her türlü bilinen bilinmeyen görünen görünmeyenin
kaza, bela ve şerrinden de emin eyle.

Sana asi olanlara,
senin sevdiğin kullarına ve diğer her şeye,
insanlığın iyiliklerine ve dünya ya zararlı olanlara
nedametle ıslahı nasip,
zalimlere insaf ile vicdan nasip eyle.

Ya Rabbim,
Bizleri her türlü gizli şirk - şirk ve şirk yollarına taşıyacak
Kibir, Küfür ve Gıybet başta olmak üzere
her türlü fitneden muhafaza eyle.

Yoklukla terbiyeye layık gördüğün kullarından eyleme.
Varlıkla azgınlığa gidenlerin gideceklerin yollarını
bizim yürüyemeyeceğimiz kadar dar eyle.

Sevgi ve aşkta bile ben duygusunu aşabilmiş
sana şükürler eden sevgili kullarının yaşadığı
içinde mutluluk dolu bir dünyada yaşamayı nasip eyle.

Bizi iftira ve desiselerin,kötü niyetlilerin zulmunden,
edecekleri de bu günahlardan muhafaza eyle Ya Rab.

Bu Vatana, Türkiye’mize,
Yurdunda ya da yurt ettiği gurbette ki Milletine
Şerefli Ordusu ile zevâl verme Ya Rab.

Nefsimizi terbiye ile tok olduğumuz yerin,
açlarımızın da doyduğu yer olmasını nasip eyle.

Varlıklarımızı hakkı ile hak edenle gönülden
ihtiyaç sahipleri ile paylaşabilecek kadar nefsi ile yücelen kullardan eyle.

Başkalarına ait bizler vesilesi ile gönderdiğin rızkları
hakkı ile sahiplerine tevdi etmemizi rızk eyle Ya Rab.

İnsanların değer ölçülerinin maddeden arınmış,
maneviyatındaki, kulluk ve insanlık olduğu bir dünyayı hediye eyle.

Kavuşma hayali içindekilere vuslatı nasip,
kavuşmuşları ayrılık ateşinden emin eyle YA Rab.

Hayırlı nesiller yetiştirenlerden olmamızı
ve sevincini yaşamayı nasip eyle.
Hayra münasip tüm dünya ve ahiret işlerimizde başarı ile
bizi tüm güzelliklerden payidar eyle.

Bu Niyazlara kalbi samimiyetle âmin diyen kullarını
Mağfiretin ile hediyelendirip
bu dünyasını da, ebedi dünyasını da Cennet Cemalin eyle.
Cumanız mübarek olsun dostlar..
selam ve dua ile..

kızlar mb yarın sezeryan olucam allah kısmet ederse medical parkta olucak görüşürüz dualarınızı eksik etmeyin

gökçeciiimmm canıımmm hadi hayırlısssıı ..bekliyoruzz mutlu güzell haberini... rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin canımm...........amiinn denizciimm inşalllahhh akunun faydasını görürürm...........rabbimm eylülü hamiş bıraksınn arkasındanda beni inşalllaahhhhh...peşpeşe müjdeli pozitif haberleri veririz inşalllaahhhhhhh.....blesuu vede kukayıda inşşşşş.........

Inseallah canim Inseallah dualarimiz sizinle:Saruboceq:

El-muallim cim, sen hangi doktora gittin? Avrupa yakasında değil mi? Memnun kalmışsın bak işe yaramış, ben de gitmek istiyorum ama eski sayfaları okudum hiç nereye gittiğini öğrenemedim. Bir de seninki uygunmuş.
Ben de nişantaşı bahçeci de başlıyorum 21 inden sonra. Bahçecide Dr. emel hanımı sordum, oradan ayrılmış. Dr. diyor, akupunktur olanlarda anlamlı bir başarı gözlenmedi diye. Ama ben yine de istiyorum. Seninki inşaallah nişantaşına yakındır. Haberini bekliyorum canım.

gokceeeeeeeeee hayırlı dogumlar canımmmmmmmmmmmmmm.........
sakıunya canım malesf ben anadolu yakasındayım ve umranıyede gıttım akuya ama arastır ınş oradada bulursun canım ınşşşşşşş tavsıye edr .....

Gökçecim canım, doğum gerçekleşti herhalde. Hadi hayırlısı olsun canım. Allah analı babalı sağlıklı uzun ömür versin inşallah.

Bu arada arkadaşalr çok kötü birşey oldu. Daha önce de yazmıştım. FMF hastasıyım diye. Genetik bir hastalık bu ve vücutta iltihap yapıypr. İkinci tedavimde de bunun atağını yaşamıştım ve çok düşük pozitif değer almıştım. Doktorum bana tutunmaya çalışmış ama olmamış demişti. 3 gün ateşim 39-40 olmuştu. Dün gece de malesef sabaha karşı ateşim yükseldi. Faruk bey FMF ilacını bıraktırmıştı bana. İlacı bırakınca vücutta iltihap artmış. Lökosit normalin 5 katı. Ama ateş 38'i geçmedi neyseki. Şimdi hastanede yatıyorum. Standart tüm tedavileri reddettim ve basit bir srum takıldı. Bir de ılık su kompres yapılıyor. Neyse ki ateş çok uzun sürmedi. Birkaç saat sürdü. Allahım inşallah kötü birşey olmaz. Daha önce gittiğim merkez bana ateş 38,5 üstüne çıkmasın demişti. Burada da 38 üstü diyorlar. Ama ateş yok çok şükür. Dua edin arkadaşlar. Çok hazırdım ve pozitiftim. Olacağına bu kadar inanmıştım hatta bekleyişim bile stresli değildi. ama şimdi moral çok çöktü. umarım düzelir ve kötü birşey olmaz.

Bugün hüngür hüngür ağladım buralarda. Şimdi eşimin telkinleriyle daha iyiyim .Alt tarafı bir-iki saat 37-38 oldu dedi. Doğru söyledi aslında ama insan tedirgin oluyor işte. Sizce çok kötü etkisi olur mu arkadaşlar birkaç saatlik ateşin?

Canım iyiakşamlar.Geçmiş olsun bu hastalığı bilmiyorum ama 38 derece ateşin etkileyeceğini düşünmüyorum.İnan olacaksa ateşin 40 bile olsa olur Allh ın izni ile sakın üzme kendini üzüntü moral düşüklüğü daha çok etkiler.Bozma moralini pozitif ol güzel haberlerini bekliyoruz canım.

gokceeeeeeeee kızımız geldımı canımmmmmmmmm ınşşşşşşşşş kucagındadır
eylul canım ya ınşşş etkılemez tutunmayı ınşşşşşşşşşşş rabbım onu sana nasıp etmısse bılkı hıcbır sey etkıleyemez ınşşşşşşşş rabbım onu veya onları sana yazmıstır ınşşşşşşşşşş canım duam senınleeeeeeeee ıçını ferah tut
heoınızı cok optt

Aretcim Muallimcim çok sağolun.
Hala hastanedeyiz. Eşim sizlerle birlikteliğimi bilddiğinden bilgisayarı getirmişti dün gece. İyi de oldu.
Güzel bir şey: ateşim bir daha çıkmadı. Kötü birşey tahliller berbat. Ama bu kötü birşeyin iyi yanı bu kan değerleri embriyoları etkilemezmiş. Ben bir an o yüzden de kötü oldum ama Faruk bey embriyoları kan değerleri etkilemez deyince rahatladım. Bugün hastaneden çıkmak istiyorum. Doktorlar daha kalsan iyi olur modundalar ama psikolojim bozuluyor hastanede. E ilaç tedavsini de reddettim. O zaman yapacak birşey yok. İnşallah o 3-4 saatlik ateş birşey yapmamıştır embriyolarıma.

eylülcüm....geçmiş olsun.....işte bir şey olacak oldumu oluyor.önüne geçilmiyor.... Ama Allah sana pozitif sonucu gösterecekse bunu hiç birşey engelleyemez.....rahat olmaya çalış ve bol dua et canım.....

eylül çok geçmiş olsun. eğer kötü kan değerlerinin etkisi olmazsa embiyolara , birkaç saatlik ateşin birşey yapacağını sanmıyorum. tutunacaklarsa 40 derece ateşle de olur. fmf ilaçları zararlı mıydı ki faruk bey bıraktırdı? kaç gün kaldı teste?

denizcim fmf ilacı konusunda tıp henüz kesin kararda değil. bir kısım hamilelikte kesin kullanılmamalı derken, bir kısım da kesinlikle kullanılmalı diyor. Ben bu tedaviye kadar kullanmıştım hep. Ama Faruk bey kullanılmaması görüşünde. Dolayısıyla bıraktırmıştı. Ama tedaviye başlamayla birlikte bıraktık. O biraz erken oldu belki de. Transferden sonra bıraksam bu kadar çabuk atak gelmezdi. Tabii mutlaka Faruk beyin de bir bildiği var. Belki tutunmayı engelleyen ya da embriyo kalitesini etkileyen birşey olarak gördü bunu da bilemiyorum. Teste bir hafta var. Transfer yapılalı 4 gün oluyor.

canım eylülcüm rabbim verdikten sonra 40ateşte dahi verir...o yeterki ol desinn...canımmm sen için çok dua ediyorumm..rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşşşş........eylülcüm rahat ol canımm .moralinini bozma ..herşeyi oluruna bırak..gör bak pozitif sonuç alacaksın.......eylülcüm doktor egerki hastanede kal diiyorsa kal bence canımm..hem ignecinde yanında oluyor hastanede....kıs bak leptopunda varmış yanında .ne güzel vakit geçirirsin canımmm.....eylülcümm dualarım hep sana canımm pozitif sonuç vereceksin...........................................................gökçemmm girmediğine göre doğurdu ..rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip eder inşalllaahhhhhh......

Selam,
Bensucum hastane kasvetli ya. İnsan daha bir hasta hissediyor. Bütün tedavileri reddettim. 4-5 kağıt imzaladım, çıktım hastaneden. Üstüne vazife olmayan doktorun biri bir epikriz yazmış. O epikrize göre de sigorta parayı ödemedi. Canım sıkıldı. Şimdi evdeyiz. Artık ateş falan yok zaten. Geçti hastalığım. Bu böyle şiddetine göre 3-5 saat ile 3-5 gün arası değişiyor süresi. Bu sefer ucuz yırttık. Ateş çok yükselmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…