Tp Bebek ve Akupunktur

bulut hosgeldın tedavı ıçınmı burdasın ınşş canım rabbım senıde coooooooooooook sevındırsın cok ınşş
gokce malt ıcecegı denıyo ona sutu ıyı artıtrıyo eczanelerde yok bebek malzemelerı olan yereledr var bıberon gıbı malz satan yerlerde ..........tavsıye edrım ısırgan cayıda ıç ve hıpp markanın anne sutu art cayı daha guzel dıger caylardan toprak sende ıç canım azcık dakha emsın kızın ......ozlemezmı senı annesı cok ozler aksam geldıgınde boıol bol ılgılen onunla...........cok tatlı olmuş yerım onu

Toprakçım haklısın çalışan annelerin ortak sorunu bu. Çocuklarına daha iyi bir gelecek için, onlarla birlikte olmaktan mahrum kalmak. İnşallah benim de böyle bir sorunum olacak :))
Ama canım zaten 5 sene donduruyorlar. Önce kızını büyütür sonra 2'ye bakabilirsin belki.

ablacığım tedaviyi düşünmüyorum ..biraz daha beklemek istiyorum..inşallah kurban olduğum allah bana telkrar bir mucize yaşamayı nasip eder...bu sefer kucağıma almak koklamak kısmet olur...inşallahhhhhhhhh

Maşallah El-Muallim kızın çok tatlı.Allah bağışlasın.Çekmeceni karıştırıyor sanırımzemuszemus

ablacığım tedaviyi düşünmüyorum ..biraz daha beklemek istiyorum..inşallah kurban olduğum allah bana telkrar bir mucize yaşamayı nasip eder...bu sefer kucağıma almak koklamak kısmet olur...inşallahhhhhhhhh
a,

Bulut çuğum merhaba,

Tedaviye başlayacağın zaman haber ver bize.Allahın izni ile seninde meleğin gelecek:)

ınş canım bulut ınşş..........gerek kalmadan tedavıye gelır bebegın..
aret evet ya hepsı mutfakta yemek yedırmıyo cadılar opt sızı

Canım 2 Kasıma randevu verdiler. Kalp atışı duymaya geleceksiniz dediler. Sanırım aradaki kese görme olayımız yok. Olsa daha bir rahat ederdim. Böyle süre çok uzun geliyor.

Canım 2 Kasıma randevu verdiler. Kalp atışı duymaya geleceksiniz dediler. Sanırım aradaki kese görme olayımız yok. Olsa daha bir rahat ederdim. Böyle süre çok uzun geliyor.

Şu an sen dört haftalık hamilesin beni öğrendikten bir hafta sonra beş haftalık çağırmışlardı.Kese görmüştük 7. hafta kalbini duymuştuk.6 haftalıkken gideceksin o zaman bakalım tek mi ikizmi:) İnşallah ikizdir canım :)

unutmusum yazmayı kızlar.........bugun evlılık yıldomumuz onsekız yılımız dolduu..........rabbım saglıklı guzel nıce yıllara nasuıp ets ınşş..........

muallim ablacığım rabbim eşinle çocuklarınla ve tüm sevdiklerinle beraber daha nice seneler hep beraber yaşamayı nasip etsin..huzurlu mutlu ve sağlıklı...

Aretcim evet yaa niye beni öyle geç çağırdılar. Daha öncekinde 5. haftada kese görmeye çağırmışlardı. Yolk sac var , endişe edilecek birşey yok demişlerdi. Ben de rahatlamıştım. Böyle 2 hafta bekleme çok zor oluyor. Zaten 2 hafta da öncesinde bekledim.

amın canlarım ...rabbım mcumlemıze guzel mutluluklar vers..........eylul beklemek daha zor dımı kese ıçın .......ınşş hep dua et hersey cok guzel olucak ınşşş hep sev onları bence ınş ıkızz
bulut canım ınş senınde yuregıne gore olsun hersey

canım benı hatırlıyon dımı ben hısteroskopı yapılacaktım dun yaptırdım canım
rahımım seklı kalp seklındeymıs doktorum onu traslamıs ve duzlemıs
bırde en onemlısı rahımde kırmızı kırmızı benekler kan seklınde
varmıs
bunların olmaması gerektıgını dedı doktorum ve dusuge bunların sebep olabılecegı soyledı
sımdı 1 ay boyunca antıbıyotık ve 2 ılac daha kullanıcam
1 ay sonra kontrolum var ınsallah bu beneklerın ıltıhap oldugunu dedı doktor gecerde bende bebısıme kavusurum
kızlar bana dua edın lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…