- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.781
bulut hosgeldın tedavı ıçınmı burdasın ınşş canım rabbım senıde coooooooooooook sevındırsın cok ınşş
gokce malt ıcecegı denıyo ona sutu ıyı artıtrıyo eczanelerde yok bebek malzemelerı olan yereledr var bıberon gıbı malz satan yerlerde ..........tavsıye edrım ısırgan cayıda ıç ve hıpp markanın anne sutu art cayı daha guzel dıger caylardan toprak sende ıç canım azcık dakha emsın kızın ......ozlemezmı senı annesı cok ozler aksam geldıgınde boıol bol ılgılen onunla...........cok tatlı olmuş yerım onu
a,ablacığım tedaviyi düşünmüyorum ..biraz daha beklemek istiyorum..inşallah kurban olduğum allah bana telkrar bir mucize yaşamayı nasip eder...bu sefer kucağıma almak koklamak kısmet olur...inşallahhhhhhhhh
Denizcim nerelerdesin? Bir sorun yok umarım. Haftalar 30 lara gelince habersiz bırakmak olmuyo yani.
Canım 2 Kasıma randevu verdiler. Kalp atışı duymaya geleceksiniz dediler. Sanırım aradaki kese görme olayımız yok. Olsa daha bir rahat ederdim. Böyle süre çok uzun geliyor.
unutmusum yazmayı kızlar.........bugun evlılık yıldomumuz onsekız yılımız dolduu..........rabbım saglıklı guzel nıce yıllara nasuıp ets ınşş..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?