- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.801
unutmusum yazmayı kızlar.........bugun evlılık yıldomumuz onsekız yılımız dolduu..........rabbım saglıklı guzel nıce yıllara nasuıp ets ınşş..........
Muallimcim evet çok zor.
Ya niye doktor direk kalp atımına çağırıyor. Bende hala tık yok. Çok az ve seyrek kasık ağrısı ve bel ağrısı.
Sen o iki haftada değişiklikler yaşadın mı, ne biliyim belirtiler falan.
Aretcim evet yaa niye beni öyle geç çağırdılar. Daha öncekinde 5. haftada kese görmeye çağırmışlardı. Yolk sac var , endişe edilecek birşey yok demişlerdi. Ben de rahatlamıştım. Böyle 2 hafta bekleme çok zor oluyor. Zaten 2 hafta da öncesinde bekledim.
unutmusum yazmayı kızlar.........bugun evlılık yıldomumuz onsekız yılımız dolduu..........rabbım saglıklı guzel nıce yıllara nasuıp ets ınşş..........
Muallimcim evet çok zor.
Ya niye doktor direk kalp atımına çağırıyor. Bende hala tık yok. Çok az ve seyrek kasık ağrısı ve bel ağrısı.
Sen o iki haftada değişiklikler yaşadın mı, ne biliyim belirtiler falan.
ınıben yine cepten goriyorum. tesekkurler hepinize. nasil birseyse bu olay. transferden teste kadar belirti arama diyor insan kendine.sonra habire biseyler aeiyor. sonra test pozitif cikinca haydiiii bu sefer iki hafta yine ayni seyler. bu surec galiba hep boyle devam ediyor. anlasilan zor hamilelik yakalayanlar bu isin tadini cikaramiyor
Denizcim nerelerdesin? Bir sorun yok umarım. Haftalar 30 lara gelince habersiz bırakmak olmuyo yani.
Canım 2 Kasıma randevu verdiler. Kalp atışı duymaya geleceksiniz dediler. Sanırım aradaki kese görme olayımız yok. Olsa daha bir rahat ederdim. Böyle süre çok uzun geliyor.
Aretcim evet yaa niye beni öyle geç çağırdılar. Daha öncekinde 5. haftada kese görmeye çağırmışlardı. Yolk sac var , endişe edilecek birşey yok demişlerdi. Ben de rahatlamıştım. Böyle 2 hafta bekleme çok zor oluyor. Zaten 2 hafta da öncesinde bekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?