Tp Bebek ve Akupunktur

Muallimcim evet çok zor.
Ya niye doktor direk kalp atımına çağırıyor. Bende hala tık yok. Çok az ve seyrek kasık ağrısı ve bel ağrısı.
Sen o iki haftada değişiklikler yaşadın mı, ne biliyim belirtiler falan.

gunaydinlarr.
muallim cnm esinle evlatlarinla saglikli huzurlu daha nice senelere...
nisam hayirlisi..dusuklerin sebebi bulunmus olmasi cok iyi..insallah kisa zamanda gelir bebisin...benimde rahim seklinde bozukluk miyomlar varmisti histerokobide goruldu laporsk.. alindi rahime sekil verildi..sonrasinda gebe kalmistim..darisi sana insallah...
Eylul bebegin(oglun :)) icimden boyle gecti bian)seninle annesi.hamileligin tadini cikarmaya bak..gogus uclarina baktin mi?bi degisiklik var mi?gerci daha erken..benim ilk belirtim bu olmustu..

Bendeki tek belirti göğüslerim hafif ağrıyordu oda dokunuca ve uyku yorgunluk vardı.Bulantım 7.-8.hafta başladı.İştahım açıktı birde

Ama canım yolk sac 7.haftada görünüyor.5.hafta sadece küçük bir kese o kadar.Aslında 6.haftada biraz erken sanki yolk sac için?Aslında 5.hafta kese yedinci haftada kalp atımı ve yolk sac için çağırılıyor.

Eylül zaten hamilelik sürekli beklemekle geçiyor.Endişeler hiç bitmiyor:)
İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi.

Allah isteyen herkeze sağlıklı bir hamileliği sonrasındada sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.

nısam hıusteroskopı olman ıyı olmus.............ben cekılırken dr benı uyutmadı sadece orayı uyusturdı ızle dedı ay cook ışhınç rahım ıçı..............harıka bı yer valla bembeyaz ....bulut gıbı tertemız dedıgın gıbı benım hıçbısey yoktu kırmızılık gıbı cok guzel dedı dr ve oraya bı yere cızık attı kanattı ......sonra dedıkı orayı kanattım bebgın oraya yerlesmesını ıstırum dedı gercektenn bebekler o bolgeye yerleşmıstı............ınş canbnım saglıkla al kucana ınş gelır bı kez umutlu ol rabbım yardımcın ols kaç yıllık evlısın kaybın varmı ........yas kac

hepınızı cok opt.........eylul belırtı arama bende cok olmadı gogus uçlarım old bolge sıyahlasmıstı.....belım agrısı arttı....kasık agrımm............ınş gıoreceksın keselerı alttan bakacak zaten ...

muallim...bende 15 yıllık evliyim canım......yaşımda 38 e girdim.....ama sanırın nil 20 yıllık evli.....20 yıldan sonra oldu bebeğim diyordu......

eylül.....belirti ararken hal oldun canım ya.....gerçi bende aynen senin gibi olurumda...ama herşeyi oluruna bırakmak lazım sanırım...kendimizi ne kadar çok hırpalıyoruz şu tedavilerde.....zaten tüp bebek tedavisi yaptıran bizler biraz tırlatıyoruz galiba........(ben biraz değil,baya bi tırlattım)....

kızlar mrb nasılsınız
eylülcüm bak sana tavsiye canım günlerin tadıını çıkar belirti arama inan benim sıfır belirti vardı yaa nekasık ne bel ne gögüs ne bulantı ben dokuz ay oldu kızımı bile zor hissettim tekmeleri bile azdı inan bak abartmıyorum korkma eger rabbim sana o bebegi nasipettiyse hiçbişey olmaz inş saglıkla alıcaksın bebegini kucagına
kızlar bende dogum hikayesi yazdım okumak isterseniz linki veriyom http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15759576&posted=1#post15759576
kib öptm

nisam......histereskopi olmuşsun..geçmiş olsun.......sen anestezili oldun sanırım...benimde öyleydi......cd sini aldınmı histeres kopinin.......... muallim ne güzel görmüş bak....bende istedim cd yi dr.umdan..oda bana dediki bu hafta 10 hastama histerskopi yaptım.....9 u cd i istemedi ve onların cd leri kayıt olmuş...bir tek siz istediniz...sizin cd kayıt olmamış üzgünüm dedi...ama fotoğrafları varmış..telde dedi...gidince fotolarını verecek.......acı badem gibi bir hastanede histereskopi oluyorum.ama kayıta almayı unutuyorlar...oda bana denk geldi...zaten bütün olmadık şeylerde beni bulur...........

gökçecim...doğum hikayeni okudum canım........burda herkezin farklı bir hikayesi var......ama ortak noktamız......ÇOCUKLARIMIZ........ALLAH OLMAYAN HERKESE NASİP ETSİN.......

ben yine cepten goriyorum. tesekkurler hepinize. nasil birseyse bu olay. transferden teste kadar belirti arama diyor insan kendine.sonra habire biseyler aeiyor. sonra test pozitif cikinca haydiiii bu sefer iki hafta yine ayni seyler. bu surec galiba hep boyle devam ediyor. anlasilan zor hamilelik yakalayanlar bu isin tadini cikaramiyor

ını
Canım bak bede kendi kendimi yedim bitirdim hala inanmıyorum inanırmısın seni çok iyi anlıyorum.Bak sonucun çok güzel.Tadını çıkar canım:)

transfer oldum ohss baslangici da var..aceba bu sefer hamilemiyim..cok sukur hamileyim ama ohss de ilerlemisti...aceba ohss den kurtulabilecekmiyim,aceba bebegime zarari olacakmi,aceba kalp atisi varmi,hih kalp atisida var cok sukur...hadii simdide 2 li bozuk cikti.aceba amniyosentez yaptirsam mi,yaptirirsam riske girerse,amniyosentez yapilir kese suyu tamamliycakmi,sonuc temiz cikcakmi...hih cok sukur bunuda atlattim..artik hamileligin tadini cikarmaliyim..buda ne bu seferde sekerim yuksek.hadii bu sefrde sekeri duzenle,gunluk seker olcumu diet,spor...hih sekerde duzene girdi...ooo bu seferde rahimde su fazla erken dogum riski var...diet devam..sukur suyumda normale dondu..ee bu sefer de bebis zayif..birdaha kontrolde 2 kg gecmesi gerek dedi doktorum...ye babam yeee:))kontrole gittik kesin benim sipa bu yememle 2.5 olmustur derken bi baktilar 1800 detayli inceleme sonrasi hemen dogumaaa:))
ben hamileligimin keyfini suremedim..zor elde edilen gebelik,sorunlu ilerleyen hamilelik..bitmeyen endiseler..
ama ne sorunlar cikarsa ciksin..rabbim bu bebegi nasip ettiyse bi sekilde saglikla kucagimiza veriyor..
eylulcum...zor elde edilen gebeliklerde endiseli olmamak elde degil..ama benden tavsiye nasibinde varsa saglikla gelcek kuzun..hamileliginin keyfini cikar..

Son düzenleme:
Denizcim nerelerdesin? Bir sorun yok umarım. Haftalar 30 lara gelince habersiz bırakmak olmuyo yani.

canım pc yi tekrar formatlatıp programlattım. ondan giremedim

Canım 2 Kasıma randevu verdiler. Kalp atışı duymaya geleceksiniz dediler. Sanırım aradaki kese görme olayımız yok. Olsa daha bir rahat ederdim. Böyle süre çok uzun geliyor.

faruk bey pozitif sonuçtan 2 hafta sonra çağırıyor. tecrübelerimden sonra doğru da yapıyor. keseyi görsen ne yapacaksın yine aynı gerilimle kalp atışını bekleyeceksin. dua et 2 hafta sonra çağırıyor memorial yeni bir arkadaşı 3 hafta sonra çağırdı. bak ben bu son hamilelikte 5+4 de kese görmeye gittim. hıyar doktor kese 6 haftalık gözüküyor bebek yok ama yolk sac da yok dedi. 1 hafta sonra kürtaja hazır gel hala bebek yoksa boş kesedir alırız dedi. benim ara ara kanamam oluyordu. bu da boş kese dedim. kendi düşse diye dua ettim. progesteron kullanmadım kendi düşsün diye. hafif bir göğüs ağrısı dışında hiçbirşey yoktu. o da normal diyordum boş kese olduğu için. 10 gün sonra kürtaj diye gittim ve bebeği gördük. kısaca erken gitmemek gerekli. ayrıca kese gözüküp kalp atışını alamayanlar da var. en iyisi 2-3 hafta sonra gitmek. arada boşuna üzülüyorsun yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…