- Konu Sahibi el-muallim
-
- #10.741
mrbkızlar
aretcim hadi hayırlı olsun kıızın isim düşündünüz mü?
valla denizin ogl u şanslı kızlar etrafını kaplayacak bakalım hangisine pas atcak :)
muallim,toprak,bluesu aret sizler nasilsiniz.aret gelinmi geliyor bana yoksa:))saglikla gelsin..
muallim kizlarin 7 kilo olmus cekmeceleri karistiriyorlar yerim yerim onlari..masallah..gunumuze bin sukur...nerden nerelere geldik...
nilll,cnm sen nasilsin,,oglun nasil?op yerime..
zirliyor ciktim:)))
eylul...................yenı hamıleeeeeeee
bensu ...............ınşşşşşşş olucak
buluesu .................ınş olucak
kuka.......................ınş olucak....
nısam..................ınşşşşşş olucak........
kım vardı baska kızlar rabbım sıra sıra nasıpets ınşşşşşşşşş
bakalım canım allah yardımcım olsun kızımla ugraşcaz artık o kadar bekledik :) mükafatını veriyo kızım :)gunaydinlar..herkes iyidir insallah..netimde sorun devam ediyor..insallah yazdiklarim ulasir
bensunaz cnm herseyde bi hayir vardir..insallah gelecek bebegin..
eylul tebrikler..saglila kucagina alman dilegiyle..
gokce benim oglum kolikti cok zor gunlerdi 2 aydan sonra anca yavas yavas duzeldi...
ilaclar v.s pek faydasi olmuyor..24 saat uyumadigimi uykusuzluktan sutumun kesildigini bilirim..biraz sabir..ayaklarinin altina surekli sucak su torbasi koy..bacaklarini hareket ettir..sen corekotu,rezene kaynat bol bol ic..biraz rahatlatir..geceleri gazdan uyumaz emmek ister emdikce gaz olur..emzirmemeye calis..emzik ver rahatliyor..
kizlar vaktim cok az..hepimizi opuyorm
canım çöre k otuda işe yaradı da fazla vermiyom hani bigün ondan bigün rezene öyle birden bagımlı olsun istemiyom aslında inş çabuk atlatırız :) saol teyzesiselam kızlar...nasılsınız?eylülcüm..taze hamişimiz nasılsın?..evet canım değer yüksek olunca dr.ikinci testi istemiyor...düşükle başlayınca iki günde bir yaptırıyor..ben bunların iki durumunuda yaşadım...........aret...senindemi kız geliyor...sanada bir cadı ha....Allahım şu cadılardan banada gelse........bütün aile kız bekliyor....annemlerin 5 erkek torun,kayınvaillidemin öyle...herkez benden bekliyor kız görmeyi.....tabii arkasından sağlıklı,hayırlı evlatlar olsunlarda diyorlar......hele babam kız çocuğu hastası...yolda gördüğü her kız çocuğunu sever.........deniz..vallahi yaşadı senin oğlan gerçekten......heryeri kız doldu.....seninki bakalım hangini beğenecek.........nil.....sen nasılsın? bekir nasıl........gökçecim...işe yaramadımı sizde çörekotu...o zaman sizin gaz sorununuz baya vahim......yada kızın çok yaramaz.......strauze......demek senin tedavi iptal...sendeki sorun neydi......ama başka tedavide ilaçların ve dozu değişir..ayarlanır canım..inşşş...ta yumurtaların gelişir.......bensu...kuka.......iyisiniz dimi canlarım........herkezi öpüyorum.....
Var bir kaç isim aklımızda ama kesin bir şey yok canım:) Güzel kızın nasıl kaç kilo doğdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?