Tp Bebek ve Akupunktur

gunaydinlar..herkes iyidir insallah..netimde sorun devam ediyor..insallah yazdiklarim ulasir
bensunaz cnm herseyde bi hayir vardir..insallah gelecek bebegin..
eylul tebrikler..saglila kucagina alman dilegiyle..
gokce benim oglum kolikti cok zor gunlerdi 2 aydan sonra anca yavas yavas duzeldi...
ilaclar v.s pek faydasi olmuyor..24 saat uyumadigimi uykusuzluktan sutumun kesildigini bilirim..biraz sabir..ayaklarinin altina surekli sucak su torbasi koy..bacaklarini hareket ettir..sen corekotu,rezene kaynat bol bol ic..biraz rahatlatir..geceleri gazdan uyumaz emmek ister emdikce gaz olur..emzirmemeye calis..emzik ver rahatliyor..
kizlar vaktim cok az..hepimizi opuyorm

evet denızınde erkeke bebıs ıstıyorum ....onunda erkek............bıde gulen vardı baslarda sımdı gelmıyo üç erkek ............kızlar kac tane toprakın senayın ıkı kızı benım uç gokce sımdıde aret sekız mı

muallim,toprak,bluesu aret sizler nasilsiniz.aret gelinmi geliyor bana yoksa:))saglikla gelsin..
muallim kizlarin 7 kilo olmus cekmeceleri karistiriyorlar yerim yerim onlari..masallah..gunumuze bin sukur...nerden nerelere geldik...

nilll,cnm sen nasilsin,,oglun nasil?op yerime..
zirliyor ciktim:)))

selam kızlar...nasılsınız?eylülcüm..taze hamişimiz nasılsın?..evet canım değer yüksek olunca dr.ikinci testi istemiyor...düşükle başlayınca iki günde bir yaptırıyor..ben bunların iki durumunuda yaşadım...........aret...senindemi kız geliyor...sanada bir cadı ha....Allahım şu cadılardan banada gelse........bütün aile kız bekliyor....annemlerin 5 erkek torun,kayınvaillidemin öyle...herkez benden bekliyor kız görmeyi.....tabii arkasından sağlıklı,hayırlı evlatlar olsunlarda diyorlar......hele babam kız çocuğu hastası...yolda gördüğü her kız çocuğunu sever.........deniz..vallahi yaşadı senin oğlan gerçekten......heryeri kız doldu.....seninki bakalım hangini beğenecek.........nil.....sen nasılsın? bekir nasıl........gökçecim...işe yaramadımı sizde çörekotu...o zaman sizin gaz sorununuz baya vahim......yada kızın çok yaramaz.......strauze......demek senin tedavi iptal...sendeki sorun neydi......ama başka tedavide ilaçların ve dozu değişir..ayarlanır canım..inşşş...ta yumurtaların gelişir.......bensu...kuka.......iyisiniz dimi canlarım........herkezi öpüyorum.....

canım hoşdeldin....seninkide oğlan sahi dimi...vallahi denizle aralarından seçin artık gelinler...heryer kız maaşallah...bir tanede bana gelse hayırlısıyla.....senin oğlan ne yapıyor...adı neydi? zemuszemus

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn canım.....güzel gönlüne sağlık...........muallim....istanbulda olsam..bende gelicem şu sizin dr.lara ama...maalesef canım ......evet ya..eylülede uğurlu geldiler bak........olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Bebek istiyoruz sağol canım.
Bluesuu düşük ve yüksek iki durmu da yaşadım demişsin. Nasıl sonuçlanmıştı ki onlar? Ben 2 Kasım'da kalp atışları için randevu aldım. Ama ateşten dolayı kafamdan atamadaığım acabalar var? O yüzden merak ettim canım.

eylülcüm yaaaa...ay ben senin kafanı karıştırdım galiba .......canım benim bütün tüp bebek tedavilerimde ben hep pozitifi gördüm....hiç negatif sonuç almadım....ama benimkiler erken düşük olıuyor......sen benim durumuma bakma.......benimki biraz farklı durum......senin tüple ilk pozitifinmi...diğer hamileliğin doğal yoldanmıydı?...inşşş.... senin herşey yolıunda gidicek canım...bunları şimdiden düşünme...şu anki durumunun tadını çıkar.....

bakalım canım allah yardımcım olsun kızımla ugraşcaz artık o kadar bekledik :) mükafatını veriyo kızım :)
canım çöre k otuda işe yaradı da fazla vermiyom hani bigün ondan bigün rezene öyle birden bagımlı olsun istemiyom aslında inş çabuk atlatırız :) saol teyzesi
Var bir kaç isim aklımızda ama kesin bir şey yok canım:) Güzel kızın nasıl kaç kilo doğdu?

canım hayırlısı inş güzel bi isim olsun adıylada yaşasın inşş benim kıziyi teyzesi sagol uyuyo şimdi gece uyumamıştı .. 3250 dogdu ama dogumdan sonra 3kg a düştü boyuda 50 c di .

Eylülcüm tebrikler arkadaşım , inşallah kuzunu sağlıkla kucağına alırsın.Ben sana demiştim değil mi?
Gökçecim senin kız iyi doğmuş maşallah benim kuzu 2820 doğdu 2600 e düştü.Çabuk kilo alıyorlar.Bol bol emzir kızını.Emzirmek çok önemli unutma.Ben 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama bugünlerde sütüm çok azaldı inşallah bitmez dönemsel bir şerydir.Herkesi çok öpüyorum yine çok işim var...

gokce rezenede ver merak etme bagımlı dıye bısey olmaz rahatlar azcık ama ddım daha once bazı bebekler naoparsan yap gazlı oluyoo bol masaj yap ılık rezene ver ben hala verıyorum.........opt hepınızı ne guzel bugun herkes buurda benımkıler heryerı karıstırmaya basladı bu eyşan seda sabah mutfagı ıncelıyodu

kızlar hepinize selammmmmm..maşallah herkesin bebişleri büyümüş...hatta ikinciye hamile olan bile var..
muallim ablacığım maşalah kızlar büyümüşte artık ortalığı toplar olmuşlar...

eylül canım senide tebri,k ederim..

inşallah rabbim banada o günleri nasip eder...hayırrlısıyla sağlıkla kucağıma alırım....

toprak canım maşallah senin oğlanda çok talı...ayyyyyyyyy rabbim banda o günleri gösterirmi acaba...

toprakçığımm......inşşş.. sütün kesilmezde emzirisin....bende oğlumu 20 ay emzirmiştim......şeytan kulağına kurşun diyeyim...oğlum un en son ne zaman gribe yalkalandğlını bile unuttum.....hemde bağışıklık sistemide çok kuvvetli...anne sütü emen çocuklar öyle oluyor...

netin masallahi var bugun:))firsat bu firsat yazayim..
bluesuu cnm insallah sana bi oglan bi kiz gelir..
sagol cnm oglum iyi agular,culucukler basladi...yeni yeni anneligin tadina variyorum darisi sizlere insallah..oglumun adi Erdem..
konusu acilmisken oglumun isim konusunda muallim,toprak,gokse,deniz sizlerde oneride bulunmustunuz..gebeligim riskli ilerliyor,isim konusunda erkenci davranmak istemiyorduk..34.haftadan sonra artik dusunelim derken,esim hep Erdem istiyordu ortak kararla Tolga mi olsa hadi biraz daha dusunelim derken 35+1 de kontrole gittigimde doguma alindim..ben dogumdayken esim isim ne olcak simdi diye kendi kendine dusunmeye baslamis..hemsireler sormus ya Erdem ya Tolga demis hemsireler Erdem olsun demis..arkadaslarini aramis onlarda Erdem demis..dogumdan ciktim 2 saat sonra hemsire Erdem bebek nasil demezmi..nasil yani dedim..Erdem dedi babasi..oylemi dedim esim suclu bi sekilde gulumsedi..eve geldik kimlik cikcak..esim suclu suclu bana geldi..ne olcak ismi ee koymussun yaa..amaaa guzel degil mi?peki saglikla geldi kucagimda yaa ismi ne olursa olsun ne istiyorsan yazdir dedim..boylelikle ismi Erdem oldu..isim dusunmekte cokta gec kalmamak gerekmis(Aret duyrulur cnm)

kızlar sizler öyle emzirme filan deyince içim bir tuhaf oluyor..çok güzel bir duygudur...bebeğini meleğini kendin besliyorsun...vücudundan...helekide o emerken gözgöze gelmesi..o yumuk yumuk elleriyle yüzünüze llemesi..çevremdeki anneler bebkleri emzirirken...görüyorum içim parçalanıyor..inşallah bende bebğimi kucağıma alıp emzireceğim..inşallahhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…