Tp Bebek ve Akupunktur

ee kızların çenelerine vurur elbet. yürümesi için de biraz erken değil mi zaten? aman sağlıklı olsun da nasıl olsa yürüyecek.

muallim 3 tane mi alıyorsun onlardan nasıl oluyor çok zor yaaaa

[/url][/IMG]
deniz teyzesi işte kızım :)

maşallah çok güzel yaaa gerçekten diyorum bu arada iş olsun diye değil. büyüyünce de senin profilde gözüken kız çouğuna benziyecek gibi. allah nazarlardan saklasın gözü dönebilir ama renkli kalacak gibi. sağlıklı huzurlu mutlu bir uzun ömürü olsun.

yerım ben bu kuzuyu ....gokce cok tatlı masallah.......gunaydın herkese..
denız herseyımız uç canımmmmmmmmmmm yakında mendıl acıcammmmmm yaa..opt sızı bugun gezmelere gıdıcezz ınşş hazır hsava guzel

selam kızlar......gökçecim....kızın maşallah çok tatlı...ALLAH uzun ömüerler versin.......muallim...sizede iyi gezmeler.......nil....sen naptın temizlik bittimi........deniz.......sen nasılsın......toprakçım.....avukat hanımcım...napalım böyle olucak artık.....seneler sonra dersin ben kızımı büyütürken süt sağmıştım işyerimde diye........

Toprak'çığım ne kadar zaman anne sütü ile devam edeceksin? toz mamalardan da kullanıyormusun?

Biz geldiiiik.
Arkadaşlar bir minik kalp atıyor benimle. Çok şükür doktor ulrasonu iyi buldu. İkiz olmadığına çok sevindim açıkçası. Çünkü FMF hastası, ilk gebelikte preeklampsi, derin ven trombozu, erken doğum riski yaşamış ve anne karnında bebeğini kaybetmiş biri olarak yeterince riskli gebelik statüsüne giriyorum. Bunu ikiz gebelikle artırmamak daha iyi.

slm kızlar
teşekkür ederiz teyzelerii sagolun rabbim herkese nasip etsin inşallah
aretcim ben mavi göz çok seviyorum inş öyle kalır :)

eylulcum gozun aydin...kalp atisini duydun rahatlamistirsin..gerisi gelir Allahin izniyle..artik stres yok bol bol bebisi besle..
bluesuu biz iyiyiz cok sukur..ek gidaya baslamadikca gaz sorunu gecmiycek,uykusu duzene girmiycek sanirim..neyse 2 ayimiz kaldisen nasilsin?nil le senin temizlik gununuzmustu ohh misler gibi olmustur eviniz..bende bugun anakucagina aldim mutfagi temizledim..yarinda huysuz olmazsa diger odalari..boyle boyle tek tek bitircem.

eylüüllll çoook sevindim :13:ama ben biliyordum desem. değerin zaten maşallah çok iyiydi gerisi kuruntundu. inşallah sağlıkla kucağına da alacakın. ayağım kırıldığı zaman tromboz riskine karşı koruyucu ünite kan sulandırıcı verdiler. fragmin 5000 iu(0,2ml). bu sefer gerekirse belki baştan doktorun böyle bir önlem alır. preklamsi ayrı ama hamilelikte tromboz riski 2-3 katına artıyormuş herkeste. ben kan sulandııcıyı 6 hafta sonra varis doktoruma sorup korka korka bıraktım. şimdi zaten varis olduğu için varis çorabına geri döndüm. kan dolaşımını hızlandırıp tromboz riskini de düşürüyormuş. hamilelere uzun yolculuklarda vs de öneriliyor. yalnız tıbbi olan sigvaris marka giymek lazım. senin de aklında olsun. daha çok var ama ilerleyen haftalarda sorarsın.

ay canım çok sevindim olsun tek kalp olsun rabbim onu saglıkla dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah canım

eylülcüm...çoooook sevindim canım...bende bu güzel haberi bekliyordum....darısı bana ve diğer isteyen tüm arkadaşlara olur inşşşş.....

Denizcim benim geçen gebelik sonrası tromboz panel testim yapılınca ortya protrombin 20210 heterozigot diye bir tablo çıktı. Pıhtılaşma faktörü ama çok önemli değil. Faruk bey de çok önemsemedi çünkü bu tip tabloyu çok sık görebiliriz dedi. Ama yine de önlem olarak coraspin100 ve clexane 4000 kullanıyorum. Bunu tüm hamilelik boyu kullanacapım inşallah. Varis çorabını normalde de giyiyorum, hem kışın sıcacık tutuyor. Ama şu an onu kullanmıyorum. Çünkü hamileler için değil bendeki. Boşu boşuna karnımı sıkmak istemiyorum. Bir iki ay sonra hamileler için olanı alırım.

Eylulcum gözun aydin canim
Rabbim tamamina erdirsin inseallah Allahim kucaginda göstersin :emir

Selam canim
Henuz islerim bitmedi bugunde kapilari gardrobu temizledim dun aksam cook utu yaptim helede pasanin utusu hic bitmiyor.
Sen ne yaptin pasa nasil gaz problemin gecmedimi canim Allah kolaylik versin bende bugun 4 te dr gidecem kontrolumuz var.Asilarimiz var bakalim kac kilo oldu tostosum camirim heeec bitmiyor.Kusmuklu oglum seninkide kusuyormu?
Ek guda icin erken degilmi canim neyse cikmam lazim batirdi gene ustunuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…