- Konu Sahibi el-muallim
- #11.021
Gökçecim maşallah pek güzel ve şirin kızın. Allah uzun sağlıklı ömür versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar.şimdi masamın başında kuzuma süt sağıyorum çok komiğim ya.beni müvekkiller böyle görse ne karizma kalır ne de başka bir şey.bızzz bızzz...kendimi inek gibi hissediyorum.
Denizcim bizim kız sıralamıyor.elinden tutunca gayet güzel yürüyor bir de yürüteç aldım onunla bazen geri geri gidiyor.yürüteçin önünde direksiyonu vitesi kornası var onunla oynamaktan yürümeyi unutuyor.tembel bu kız tembel.tüm enerjisi diline veriyor.işte her bebeğin özelliği aynı.
Gülsüm abla senin kızlar ayaklansın sen sporu asıl o zaman yapacaksın.şimdiden yorma kendini))
muallim 3 tane mi alıyorsun onlardan nasıl oluyor çok zor yaaaatoprak bu arada ben portatıf bebek mama sandalyesı aldım hereve lazımdan......cok guzel bı bak ve cok rahat her yere goturebılıyosun mutfakta hep bır arada olmak ıçın rahat ...bızım sayımız bırden artınca böle seyler ıyı oluyo
[/url][/IMG]![]()
deniz teyzesi işte kızım :)
Merhaba kızlar.şimdi masamın başında kuzuma süt sağıyorum çok komiğim ya.beni müvekkiller böyle görse ne karizma kalır ne de başka bir şey.bızzz bızzz...kendimi inek gibi hissediyorum.
Denizcim bizim kız sıralamıyor.elinden tutunca gayet güzel yürüyor bir de yürüteç aldım onunla bazen geri geri gidiyor.yürüteçin önünde direksiyonu vitesi kornası var onunla oynamaktan yürümeyi unutuyor.tembel bu kız tembel.tüm enerjisi diline veriyor.işte her bebeğin özelliği aynı.
Gülsüm abla senin kızlar ayaklansın sen sporu asıl o zaman yapacaksın.şimdiden yorma kendini))
[/url][/IMG]![]()
deniz teyzesi işte kızım :)
ay canım çok sevindim olsun tek kalp olsun rabbim onu saglıkla dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah canımBiz geldiiiik.
Arkadaşlar bir minik kalp atıyor benimle. Çok şükür doktor ulrasonu iyi buldu. İkiz olmadığına çok sevindim açıkçası. Çünkü FMF hastası, ilk gebelikte preeklampsi, derin ven trombozu, erken doğum riski yaşamış ve anne karnında bebeğini kaybetmiş biri olarak yeterince riskli gebelik statüsüne giriyorum. Bunu ikiz gebelikle artırmamak daha iyi.
Biz geldiiiik.
Arkadaşlar bir minik kalp atıyor benimle. Çok şükür doktor ulrasonu iyi buldu. İkiz olmadığına çok sevindim açıkçası. Çünkü FMF hastası, ilk gebelikte preeklampsi, derin ven trombozu, erken doğum riski yaşamış ve anne karnında bebeğini kaybetmiş biri olarak yeterince riskli gebelik statüsüne giriyorum. Bunu ikiz gebelikle artırmamak daha iyi.
Biz geldiiiik.
eylulcum gozun aydin...kalp atisini duydun rahatlamistirsin..gerisi gelir Allahin izniyle..artik stres yok bol bol bebisi besle..
bluesuu biz iyiyiz cok sukur..ek gidaya baslamadikca gaz sorunu gecmiycek,uykusu duzene girmiycek sanirim..neyse 2 ayimiz kaldisen nasilsin?nil le senin temizlik gununuzmustu ohh misler gibi olmustur eviniz..bende bugun anakucagina aldim mutfagi temizledim..yarinda huysuz olmazsa diger odalari..boyle boyle tek tek bitircem.