Tp Bebek ve Akupunktur

günaydın
bluesuu ve eylül peşpeşe hamile kalacaklar 40 ları karışacak inşallah :81:nil geçmiş olsun umarım oğlun şimdi iyidir allah nazarlardan saklasın.muallim nil i geçtim de sen nasıl zayıflayamıyorsun 3 cadının (sonunda ben de dedim) peşinde koşarken? ben iğne ipliğe dönerdim herhalde.

denizcim yaaaaa.....ağzına sağlık.....sabah sabah ne güzel bir söz bu böyle.....inşallah yarabbim inşallah dediğin gibi olur....bizde eylülle burdan beraber büyütürüz çocuklarımızı.......

nil oğluna geçmiş olsun......oğluna hergün oku.......muallim.....senin cadıların dişler de çıkıyor ha.....aman ne mız mızlardır şimdi......yerim ben omnları.......gökçe .....aret...sizlerde iyisiniz dimi........diğer arkadaşlar nerdesiniz?

Hayirli aksamlar hatunlar
Nerdesiniz sanirim isler cok bende agridan kivraniyorum.Kizlar bi sey sormak istiyorum?Dun aksam hafif kahve rengi akintim geldi henuz bi sey yokk sizinde ilk adeteniz nasil oldu?
Insellah olurumda rahatlarim.
Benim bu adet sancilarim gecmeyecek herhalde dogum yapinca gecer demislerdi ama sanki dahada cogaldi.

bluesu canim sagol biz iyiyiz..bitki caylari limon,bal karisimiyla gribi atlattim.bu seferde babamiz grip..salgin var dikkat edin kizlar.gerci ben evde gece kalkinca terle sogu ondan oldum..yarin kontrolumuz var bakalim ne dicek doktorumuz.
bugun evliligimizin 10.senesine girdik..gecen sene bu zamanlar tedavideydim..evlilk yildonumum gelince icim hep buruktu. boyle daha kac sene 2 kisilik aile olcaz insallah onumuzdeki sene 3 kisi olarak kutlariz diye dua etmistim..Allahima cok sukur..
bluesu,eylul evlat hasreti ceken arkadaslar insallah sizde omumuzdeki sene bebisinizzle kutlarsiniz..
Nil gecmis olsun..ben 40 kim cikinca 1-2 gun kahverengi akinti olmustu.ara ara benimde olcakmis gibi agrim oluyor ama gecen ay kontrole gittigimde usg de bakti doktorum daha 3-4 ay olmazsin rahim duvarin ince,yumurtalar ayni buyuklukte dedi..olunca karindaki sislik inermi aceba..sende fark var mi?

kizlar 9 gun bayram tatili..tadilat yapilcak evde.belki giremem simdiden hepinizin kurban bayramini kutluyorum

Gercektende dogru muallimcim oglum cok dikkat cekiyor.
Allahim yavrularimizi korusun resmen ogluma nazar degdi coook korktuk ya okuya okuya cocugum duzeldi dun bugun iyi sukur kilomu hic sorma muallimcim hic veremedim:96:ugrasaiyorum bakalim dunde dr mecbur vereceksin dedi yoksa seker hastasi adayisin dedi.
Yani normalin ustunde cikti dr adet olunca duzene girersin dedi ama bu gunden beridir dökülüyorum agridan dr cemberve yuzme dedi coook seviyorum yuzmeyi ama cocukla zor gitmeyi dusunuyorum.Sen ne kadar verdin canim sen gene vermissindir simdi kahve icecem hayirli aksamlarrrrrr

nilcm çok geçmiş olsun ogluna allah nazarlardan korusun kızlarında dedigi gibi bol bol dua okumak gerek nazar içi yavrularımıza

kızlar bizde kalça kemigi röntgeni çektirmiştik çok şükür oda ii çıktı ikinci ay ishla ignesi varmış siz yaptırdınız mı agızdan olan ...?

gokce masallah kizina nazlilar buyuyor..
ishal icin rota virusu asisi bende nil de yaptirdik..yarin 2.dozumuz var.birde karma asimiz var..insallah huysuzluk yapmaz..gecmis olsun simdiden..(rota virusu yaptirirsan ac karnina gotur derim..ben besleyip gittim icmedi cogunu yarin ac goturcem)

Denizcim inşallah canım dediğin gibi olur. Bluesuu ile kırkımız karışır. Ben yine aynı hazırlık aşamalarına başladım. Vitaminler ve tüm vesaireler. Ama arada bir gelgitler yaşıyorum. Bazen umutsuzluk oluyor, üzerimden atmaya çalışıyorum sonra hiç bebek sahibi olamayacakmışım hissi geliyor üstüme bu sefer onu atmaya çalışıyorum. Sanırım üzerinden daha çok az zaman geçmesinden dolayı oluyor.
Bebekistiyoruz canım ne güzel bir duygu anlatmışsın. darısı başımıza.

Kızlar, akapunktur sayfası ama konu biraz dağılmış olsa da yardımınızı almak istiyorum.
Bir önümüzdeki günlerdeki tüp bebek tedavim için şimdi akapunktur a gidiyorum. Hem stresim azalsın hem de tutunmaya yardımcı olsun diye.
Ama o iğneler battıktan sonra gelen ağrı beni fazlasıyla geriyor ve seanslara giderken ayaklarım geri geri gidiyor. Sizce bu şekilde faydası olur mu? Sonuçta kan dolaşımı ile ilgili ama acep ne yapsam? Çok da gitmek istiyorum.

sakunya akuyla alakalı cok konuşuyoruz sıksık sureklı akuyla ılgılı konu bulmak sanırım cok zor olur baslayanlar oluyo soru soranda canım.....eylul de gıdıyo akuya .....sen ne zaman başladın yenı sanırım.....bende ışnelere cok gerılen bırıyım ve ıgneden korkan kımı daha rahat sanırım sende benım gıbı zorlanıyosun ....kafamda şöle dedım ben bebek istıyosam cokda zor olsa bu akuyu ıstıyorum ve bıraz daha rahatladım bence gıt ve hatta dr la paylaş bunu benım dr mesela en onemlı yerlere koydı dıger yerlerı ben zorlanıyorum dıye koymadıı belkı öle bı kolaylık olur sanada ....ama su gercekkı akudan sonra cok rölax oluyosun tedavıdede o surecı daha rahat gecıorıyosun burda cogu akuya gıden ve faydasını azda olsa goren kolay gelsın canım pes etme ...........

eylul canım yenıden besmele ıle ınşş...............rabbım kolaylık versın masallah sana gecıkmeden basla vucut forma gırmısken ınş sıkıntın olmaz bı daha ..............
bebışistıyoruz tadılat mı oo ısın zor kolay gelsın bayramın sımdıden kutlu ols...
nıl yokya aynı ayarda gıdıp gelıyorum daha dogrusu ılgıç aclıga buı kez dayanmak zor gelıyo uç tanenın ardından kosarken aclıok daha cok oluyo bakalım az da olsa verırım ınş... dogumnm sonrası oluyoo bı tur dengesızlık bol su ıç. olursun bence stres alınan ılaçlar etkılıyo ayaklarını sıcak tut......bebegıuıne haftanın bı gunu bırı baksın sen gıt yuzmeye ve su bı gercek kendını cok ıyı hıssedeceksın o bı gun daha rahat olucaksın ınşş ıkı saatte olsa ayır kendıne.
herkese gunaydın bız erkencıyız ....kahvaltı yıcez opt sızı

muallimcim, zaten bunu öğrenmek istiyorum. Yani giderken sıkılıyrum, acıdan dolayı stresi atacağıma hepten geriliyorum. Acaba verdiğim emeğe yazık mı oluyor, ters tepki mi yapıyor. Ama acıyo geriliyorum da yine de etkisini gösteriyorsa tabi ki katlanırım. Doktoruma da sordum pek konuşmuyor.

sakunya dr aslında konusmalı sana moral destek vermelı nereye gıdıyosyun anadolu yakasında olsaydın ıyı olurdu yada haftanın bı gunu gelırım dersn benım eylullun gıttıgı akucuyu tavsıye edrım.......ama yınede konus dr la ve gırerken kendını sıkma bakalım yınede aynı olurmu ığneler batırıldıgı yere gıre benımde canımı yakıyodu dr batırırkrn ben bazen hopluyodum ama hanı daynılmaz degıldı batırırken bakamıyodum bıle bazende kanıyodu ama tum bunlar yınede faydalı etlkısı oluyoo pekı senın dr tup bebek tedavısı ıçınmı yapıypo bu ıgnelerı bılınçlımı bu hususta....benımkı hemde stresuımı azaltsın dıyede bellı bolgelere koyuyodu azcıkta electrk verıyodu............devam hususunda asla vazgecme cok kısı faydasını gıordu .........

tüp bebek merkezi de avrupa tarafında old. için oradan tercih etmem gerekti. Bir de bu dr. eskiden embriyologmuş. Sonra aku kosunda eğitim almış ve tüp bebek için akapunktur yaptığı kişilerde başarı sağlanmış. K.K. da buldum bu dr. da. Bir de deniyor ki seans arasında en fazla 3 4 gün olmalıymış.

buluesu sagol canım yogunluktan aklıma bıle gelmedı yazmak cumanız mubarek ols gec oldu ama olsun .....bayrama az kaldııı kızlar.........
sakunya bılmem ama ben haftada bı gun gıttım.......yeterlı oluyoo.......ınş ıyı olur canım sende basarı elde edersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…