Tp Bebek ve Akupunktur

Kızlar merhaba fazla uzun yazamayacağım Ece den.Biz gece yola çıkıyoruz memlekete gidiyoruz.Herkesin bayramını şimdiden kutluyorum.İnşallah çocuk isteyenlerin bebeksiz son bayramı olur.Bir daha ki bayrama kucaklarında veya karınlarında bir bebekle olurlar inşallah.Herkese kocaman öpücük benden

Selamlar
Muallimcim burda bir yagmur firtina aldi basini gidiyor.Bende cikacam ama anca pasajlari gezerim
disarda gezilecek gibi degil buraninda havasi boyle ne yapalim hayirlisi olsun.Hepinizi opüyorum.
Toprakcigim sanada hayirli yolculukjlar rabbim yolunuzu acik etsin inseallah simdiden bayraminiz mubare3k olsun.

merhaba kızlar...... toprakçım....size hayırlı yolculuklar canım...........nil....sanada iyi alışverişler.......ben halen işyerindeyim...akşama bizde alışverişe çıkıcaz........

Amin canım.

toprakcım ii yolculuklar
kızlra bende annemlerdeyim bayramı memlekette geçirip evme dönücem kırkımızda bayramın ilk gününe denk geliyo kib

bebekistiyoruz benimdr um kendi çocuguna yaptırmamış o yüzden kafam karışık dr rota aşısının risklerinii felan söylemedi mi size ????
muallim toprak sizler yaptırdınız mı rota aşısı ishal için olan??*

herkese gunaydın tatıle gıdenlere ıyı yolculuk ve ıyı bayramlar .................
ben rota asısı yaptırmadım.....grıp asıs yaptırdım yarım doz bu ay yıne yarım doz............optum sızı rabbım cok guzel gunler nasıp etys herkese ...........bu yılı hayırlı eylesın ınşşşşşşşşşş

herkeze hayırlı geceler arkadaşlar ...toprakcım selamatle git güzelim..duanada içtenn amiiiinnn diyorum......eylülcüm geriye bakamadım canım düşürülmüş heralde ..eylülcüm nekadar da düşürsek en sevindiğimiz nokta şükürkü hamile kalabiliyoruz....rabbim inşşş tez yakında tekrar hamilee kalmanı diler ....arkadaşlar ben misafirlerimden sonra tekrar çok araştırdım vede aynı yerde başlamamaya karar verdim...bu sefer doktorum mustafa bahçeci olmalıydı vede en çokda buna sebep olan en samimi arkadaşım vesile oldu.....gittikk geçen hafta ultrasyondan sonra benden rahim fiilmi istedi...daha önce çektirdiğimi sölediğim halde bize bu sene içerisinde çekilen fiim lazım dedi..çektirdik vede fiimmizle bahçeciye gittik.......bende yumurtamda su birikintisi varmış...acil ameliyet dedi...tutsada düşüge neden olur dedi....ameliyatla şansımın dahada artacagını söledi......işte bu perşembe DORA hastanesinde ameliyat oldum....laparokopi ..kamerayla girip karna hava verip suyu çekmişler vede kiştimide eşimden tekrar izin alıp temizlemiş.....4 yerde dikiş izi var ama fazla değil..sag ve sol yumurtamın tertemiz olduğunu vede bayram sonu başlayacagımız söyledi....ilk ayılmam sancılı oldu çok fenaydı iğne vurun bitsin bu sancı diye bagırmışımmm..alllahıma şükürler olsunkii bugün 5'ci günüm eskisine nazaran çok çok iyiyimm...egilip kalkamasamda hiçdeğilse fazla sancım yok.....ayın 21 de doktorumuzla muanemiz var.......muallimcim bütün arkadaşlarım k.i.b..hepinizi çok çok öpüyorumm....

Geçmiş olsunnn canım.Bütün bu uğraşlardan sonra bebeğine kavuşursun inşallahhhh

herkese hayılrı bayramlar............opuyoruz sızı.........bız hastayız ya hastaneye gıdıcez sanırım .......ıyı bakın kendınıze

Merhaba Kizlar hepinizi cok cooooook ozledim... Biraz islerim hafifledi herzaman kk bakmak istiordum ......Hayirlisi buyumis

Simdi arkaya donup neler oldugunu okumak istiyorum Insallah sevindirici haberlerdir

Mualimcim canim nasilsin? insallah hersey yolundadir usuttunuz mi? gecmis olsun. Ciddi birsey degildir..... OPUYORUM HERKEZI

Canim eylulcum senin yazdiklarini sevincini uzulusunu hepsin okudum canim hamilelik devam etmisti diye buyuk umutim vardi.....Coooook uzuldum...Allahim yardimci olsun! Insan malesef basina gelen cekilirmis.... Canim hamile kalamiyoruz o kadar senelerce maddi manevi ugras sonucu hamile kalip umit edip hayaller kurmaa baslarken hamileligin bitmesi allah dedigin gibi kimsenin basina vermesin cok zor durum.... Beni umitlendiren hamile kalabilmeniz..... Insallah Allah anne adayi olmani nasip eder.

Bluesuu canim gecmis olsun! suan nasilsin?tedaviye ne zaan baslamayi dusunuyorsun? insallah hersey yolunda gider.

bensuyu goremedim nasil acaba? tedavileri nasilmis?

Bebek istiyoruz/ aretcim/toprakcim/ bebek istiyoruz/deniz bulut/ nilcim nasilsiniz? Insallah hersey yolundadir..
Deniz bulut bebisini eline aldin mi? Dogum ne zaman? Aretcim hamilelik nasil gidiyor?

Nilcim bbis nasil buyuyor mu? Toprak bebis nasil?

kizlar opuyorm

Ben 12 senelik evlilik ve 10 senedir ugras sonunda tereddut izinde korku icinde simdilik tedaviye ara verdim...

bebek kelimesi bile aglatiyor... ANNE kelimesi ne kadar guyzel birsey...ANNE adaylarina ne mutlu... Hayat gecip gidiyor gelecek hakkinda dusunmek bile korkutuyor Allah buyuktur.... Sabir diyorlar artik bu kelimedennfret ediyorum bun yasayanlar dsin yasamayanlar susun diyorum...Hayirlisi ne oldugunu Rabbim bilir....

Kizlar tup bebek oncesi beslenme olara niye dikkat edilir ve tup bebekten sonra hangi urunler tavsiye edilir? Arkadasim giriyor TUp bebege acil laim internetten bakiyorum bulamiyorum

kızlar merhaba........dün bir ara girip bayramınızı kutlamıştım........şimdi yazdığımı bulamadım.... hayret bişey......tekrardan herkezin bayramı kutlu olsun.........evet yaaa....bende sevmedim bu yeni kk yı.......iyi olmamış......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…