Tp Bebek ve Akupunktur

selam kızlar ya bende sevmedım bu halı eskıye alışmısıx..........herkes ıyıdır ınşşşşş denız nasılsın eylul nasıl oldun canım buluesu heyecan var artık dımı bensu ınş bukez sızı hamıle goruruz ınşş aret artık ıyıce ılerledın........benım kızlar hala ıyı degıl bısey yemıyolar kusuyolar ve ıshaller bı yerden mıkrop kaptık sanırım..........canım kukaaaaaaaaaam canım hosgeldın ıyı bayramlar........gerckten haklısın bazen baı zı konusmalar cok can sıkıcı oluyo hele hıç yasamayanlarıuın nolcak canım sabır olur olur gıbı lafları gercekten acı ama yasayan bılıyoo ........ve rabbım bılıyoo ınş canım ya rabbımden dılerım bu yıl hepınız hamıle olun alın bebeklerı bızım ış zor hamıle kalmakla ıs bıtmıyoo her an tedırgınlık korku...........ınş rahat bı hamılelık olur hepınıze ınşşşşşşşşşşşşşşşş......................benım kıların bu pazar dogunm gunlerı teyzelerı bır yıl oluyoo uç ay kuvezzde gectı .............rabbım bu duyguyu yasatsın sıze gezdıgınız yalnız dolaştıgınız son bayram ols ınşşşşşşşşşşşşşş dıger bayramlarda etegınıze yapısan mama anne dıyen bebkler dolsun evınız........................

Gecmis olsun muallimcimya kesin ya mikrop yada virus kapmistir kuzular.
Allah yardimcin olsun ne guzel dua etmissin oyle bende bol bolll AMINNN DIYORUM:
Insellahhhh bebeksiz son bayramlari olur.Kuka seni oyle guzel anliyorumki canim rabbim sabir vesin helede cevreyle ugrasmak cook zor.Bende tam 3 yil terapi aldim.Kaldiramamistim yaaaa artik insanlardan resmen kaciyordum,inseallah ileride kuzunla beraber en guzel gunler senin olsun canim Allah yardimcimiz olsun

evet blesucum dün bende yazmıştım..ama ne hikmetse dün gösteriyordu buğün kaybolmuş..bende sevmedim bu yeni k.k.....blesucum ,aretcim,muallimcim ,kukacım alllahım razıolsun sizlerden binlerce kez çoook sagolaun.....muallimcim dün geçmiş olsun yazmıştım ama şimdi yok..canım tekrardan çok geçmiş olsun..rabbim tez yakında saglıklarına kavuşması inşşşş......bu arada tekrardan herkezin bayramını kutlarımm..k.i.b...

canım muallimim...çoooook geçmiş olsun...en kısa zamanda Allah şifa versin kuzucuklarına.......ve şimdiden doğum günleri kutlu olsun....nice uzun ,ömürlü yıllara inşşşşş.......evet canım heyecan başladı,çarşamba kısmetse ko kültür için parça alınacak...ama çoook hastayım...şiddetli gribe yakalandım...çarşambaya kadar iyileşmem lazım...çokta antibiyotik kullanıyorum..çünkü başka türlü iyileşemicem....dr.uma sorucam pazartesi günü acaba tedaviye başlamadan bu kadar çok antibiyotik kullanmamın zararı varmı diye........inşş.. bu kez herşey yolunda gider.......dediğin gibi inşşş...bu yıl bensu...eylül...kuka....ve isteyen tüm arkadaşlar hamile kalır,yavrularımızı kucağımıza alırız........

nil...aret....gökçe....bebek istiyoruz.....sizler nasılsınız? ...........denizzzzz.......daha doğurmadın dimi canım?????......hayırlısıyla yavrunu kucağına almana az kaldı...inşşşş...bu yıl bizlerde bu duyguları yaşarız.....

bluessu cum iyiyiz canim oglumla bayram gezmelerine ciktik.
Burda bayram biraz buruk geciyor.Helede kimsen yoksa genede sukurler olsun sagligimiz yerindeya insllah hayirli haberlerini aliriz canim rabbim kolaylik versin

Çook geçmiş olsun El-Muallim inşallah en yakın zamanda kavuşurlar sağlıklarına.Birbirlerine bulaştırıyorlar sanırım.
El-Muallim ciğim kaç haftalıkken doğdu kızların???

kızlar bayramınızı kutlamıştım fakat silinmiş sorun var kk da galiba neyse
muallimcim geçmiş olsun canım rabbim sifa versin yavrularına inşallah
bizim kzında huyu degişti sanki kırkını çıkardık azcık sinirli bi kız olmaya başladı huzursuzluk yapıyo kucaga almasam mememi tutmakta zorlanıyo gibi gazıda çogaldı sanki altan dart dart yapıp duruyo :)
herkes iyi inş kib kızlar

Merhaba Kizlar Mualimcim gecmis olsun.Allah sigas versin! Dr gittiniz mi? Ilac aliyormusunuz? ucu birarada olursa ishal o zaman dedigin gibi mikrop mu kaptiniz?Allah yardimciniz olsun! Bu hafta sonu Ne guzel Allahim nice mutlu yillari nasip etsin!Canlarim 1-yas ilk dogum gunleri ......Hepimiz sanal ortadan kutlariz......

Ya herkez Bayram diyor Bizde tatil 1-gun o da yoktu Allahtan gecen seneden beri 1-gun tatil.... Kurbani da o gun kestik yetistirdik...
ben e kurban bayrami gecti diyorum....Turkiyede 9-gun tatilmis....
Iyi bayramlar arkadaslar!!!

merhaba kızlar. muallim umarım kızların daha iyidir.

ben doktora gittim. nst de bebek oynamadı gittti. 2-3 oynadı sadece. dr bu da yeterli dedi. ama aklım takıldı. zaten bu ara uzun ara oynamıyor sonra da daha sert hareketler yapıyor. büyüdüğü için alan daraldı ondandır diyorum. off bir alsaydı da kurtulsaydım. perşembe günü müsaitmiş dr. ayın 25 i. ben 39+2 oluyorum. o güne kadar birşey olursa dedim klasik olursa alırız hem kendi gelmesi gününü doldurduğunu gösterdiği için bizim için daha iyi dedi. hayırlısı son günler gerginlikten ölücem.:84::18:

kk nın son hali çok gıcık. mesaj gönderince ilk sayfaya atıyor. bir de bir arkadaşın yazdığı tüm mesajları aramak istedim birşey bulmak için aranamıyor. edit vs yok. çoklu nasıl seçilir bilemiyorum. çok kötü çok.

kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim. İçiçinizde izmide olan var mı. bana önerebileceğiniz bir yer olursa çok sevininirim..

Selam arkadaşlar,
Bir süredir girmiyordum siteye. Moral olarak toparlanma sonrası an bir çöküş oldu, sonra neyse çabuk toparladım tekrar. Ama yıllardır uğraşıp da umut tepelerinden hayal kırıklığı diplerine gidip gelmek çok yıprattı. Son olay da etkiledi tabi. Neyse ki psikoloğa gitmişim zamanında. Yoksa daha beter olurdum kesin.
Muallimcim geçmiş olsun. Şimdi iyilerdir umarım. Yarın doğum günleri ha. Nice mutlu yıllara sağlıkla inşallah.
Bluseuu canım doktorla konuş ilaçlar konusunu. Yat dinlen. Bol istirahat et, bol sıvı al canım.
Bensucum hadi geçmiş olsun, inşallah sonraki tedavinde başarılı olacaksın.
Kuka canım kendini ne zaman hazır hissedersen. Ama arayı açınca korkular artıyor, tecrübemle söyleyebilirim. İnşallah sende öyle olmaz, hatta kendiliğinden olur. Arkadaşın ne zaman başlayacak tedaviye. Çünkü beslenme değişikliklerinin en az 3 ay önceden başlaması gerekiyor.
Denizcim 22 23 gübü doğum bekliyorduk, şimdi de 25 oldu. Hayırlısı olsun canım. Valla senle beraber ben de doğurucam. O kadar zor geçti bana da senin 9 ayın. Ama sonuna geldin. Yıllar süren uğraşının en güel meyvesini alacaksın bir kaç gün sonra. Heyecan vardır, sabırsızlık vardır. Canım senin adına çok mutluyum. Doktorun verdiği son tarihi de yazmayı unutma.
Ben ise arkadaşlar yeni besin takviyelerim, akupunkturumla devam ediyorum. Ocak ayında balacağız bakalım yeni tedavide neler olacak.

amiiiiinn blesucum inşalllaahhhh canımmm.....sırayla hepimiz anne oluruzz.......çok sagol eylülcüm..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşalllaahhh....eylül canım sende bunda çok badireler atlattın...rabbim inşalllah bu kez sorunsuz bir hamileleik nasip eder .............inanıyorumki 2011 hepimiz bebeişlerimizi kucaklarımza alacagız tez yakında inşalllaahh........kıslaar hepiniz öpüyorum k.i.b....hayırlı geceler herkezeee:)

Son düzenleme:
selam kızlar.............bayram bıttı ınşşşşşş bı dahakı bayram hepımız bebeklerle kutlarız......
bugun bızım dogum gunumz kutlayan herkese cok tesekkur ederımmmmmmmmmmmmmm,,,,,,,,29 . haftanın ıçınde gelerek benı cok uzen bebeklerım zorlu gunlerden sonra benımle oldu rabbım guzel omur versuın hepsıne.......ve ısteyen herkese nasıp etsın .............opt sızı cok bugun bıraz daha ıyıyız.....kendı aramızda mınık bı kutlama yapıcaz ınşş ...........buyuk kutlamayı ılerde ...........

Meldi, İzirde değilim ama internette aratınca izmirakupunktur, Dr, Cemalettn Ekmekçioğlu ve Akuted diye bir yerler çıktı doktorlar tarafından uygulanıyormuşi hepsi de. Bu şekilde bakınca İstanbuldan daha çok seçenek var gibi.
Aretcim sen de yolun yarısını geçtin. Sağlıkla devam etsin inşallah

El-Muallim,
29 hafta 7 ay bir hafta.Üçüzler için normal değil mi??? Kaç kilo doğmuşlar dı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…