Tp Bebek ve Akupunktur

gıyın çık değışıklık olur sıkıdın bencede.................fılım guzelse ohhhhhhh.....bende guzel bı fılım olursa gıdızcezzzzzzz

ya hic bilmiyorum tr den birisini bulurum diyorum ama kimi oralari hic dusenemiyorum hele bir gelsin bakalim ama yuvaya birakmam herhalde evde biri olsa daha iyi olur benim icin aslinda belki su aupair den bulurum bi turk diyorum

her fılım sevmıyorum kalıtelı fılımler hoşuma gıdıyo................gıtttt bence hadı bayyyyyyyy uzme enıştemııııııııııııııı

yada orta yasli bir kadin colugunu cocugunu evermis hem banada iyi olur en azindan yemek yapar cocuga bakar ole birisini istiyorum aslin da ama nasip kismet

kıslar geldim geldim ama muhabbet kacmış ablacım sende acık yat dinlennn bende duş aldım temizlendim yarın doktor varya gerçi karından bakaıcak

amerikalı benim koltuklarım istikbal değil cnaım yataş :)

el muallimcigim yemek nasil gecti biz sinemaya gidemedik iyi bir film bulamadik gitmis olmak icin de gitmedik gittik biraz biseyler aldik esimin gomleklerini kuru temizlikciye verdik malum 2 haftadir bayagi birikmisti utu neyse 2 haftadir utuden kurtuldum yani yoksa normalde yaparim

amerikalı canım yemek odamıda yataştan aldım canım uydurduk bizde takımı yoktu siyah mobilya onunda resmini koyım hemen canımm
buarada doktor lucrine başladım ben canım adet oldum puregona başlıcam bugün.. yalnız bişi var ters giden.. cuma akşamı 6 da adet oldum pazartesi gel dedi hemşire ama benim adetim kesildi yaa .. dünden beri hiç kanamam yok.. neden böyle oldu.. cumartesi günü baya yogundu halbuki..

selammmmmm kızlar gulencım kanamanın azalması normal canım.....kafanı takma...........şimdi yum oluşmaya başlamıştır.....
yemek odanda yatak oadanda guzelmış gule gule otur ....bebişlerınle............bu sabahh erkencısınnn

amerıkalımm rahatsın ohhh utu derdrın kalmadı bu ay bebiş gelsın senı gororummmm............her gıysıısını mınık mınık utulıcennnnnnnnnnnnnn................sen geç gırmışsın kzım o saatte ben uyumuşum ne guzeşllllllllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…