Tp Bebek ve Akupunktur

ben aslında 3 senedir gebelik rehberine üyeyim .. orayada bakıyorum :d tüp bebek merkezleirne baktım şimdik..

bana doktor zaten diyor kesinlikle oldu mesela adetr muhabbeti günümde oldum ve e2 sonucum gecen tedvaiye göre daha yüksek 44 çıktı gecen sene 34 idi :d takmıyorum ya kaliteli olsunda sayıyı napım ben.. Yeterki hayırlısıyla olumlu sonuclar alalım.
doktorumuda çok sevdim zatenn .. ali mesut bey
buuarada reyhan evet pazartesi günü siyah straptez elbiseli kız bendim sende kırmızılı olanmıydın

bebişim ne yemek var :) bende daha yemek yapmadım

ne yemeğı ya ben kuluçkadayım hıçç bışey yapmadım kocacım gelecek beraber yaparız bışeyler bu akşam hazır bışey almasın.....salata ...kofte makarna yaparız..............şu stres varken bışeye kendımı veremıyorum ya

sen nıye tembellık ettın bışey yapmadın ınsan yapar ve buraya getırır......arkadaşlar bu gunler ıçındır şekerınmmmmmmm

aa tanışmış olaydık getirirdimm gızzz
ben salcalı makarna yapacam :d aşk olsun
sana bi video göndericem gülmekten bayılabilirsin ondan önce yemeğini ye video önce bi up edebilemyim gülmekten bayılacaksın kibarşye şovun videosu var :d pet şişe ile karaoke ::)

bıııllllmem mı getırırsın tabı ...ne ıyıde olurduuu...inş bı gunnnn.......bebişler gelsın hele...senın kucağında bı karnında ıkı.......fırsat bulursak konuşuruz.......delikafadulden

anammmm agzınııı yerimmmmmmmmm seninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oyyy oyy :)
daha tamamlanmadı şekerim ya da makarna bile yapmadım

canım....inş beklemek çok streslı nasıl olacak dıye her an beklemek ......rabbım guzel eylesınnn...ıyı olmuş ohhh gezmışsın.....aslen nerelısın......ben samsun

canım ben trakyalıyım. Yani çorlu tekirdağ... 5-6 kuşak öncesi yunanistan-bulgaristan göçmeni.... tipik trakyalıyım, üc-bej yani.....

merhaba kizlar.nasilsiniz.iyi gidiyodur insallah hersey.el muallim yormuyosun degilmi kendini canim.senayk hemseriyiz.bende trakyaliyim canim.ama dedeler göçmen senin gibi :) senin durumun nedir arkadasim.transferdemisin.birde kizlar ananas yiyosunuz degilmi.ben yemistim transferden sonra...

senayk çüşşşşş ohaaa oldum senin adın ne benim kocam çorlulu
bende yunanistanlıyım

senaycım ....ıyıyım arasıra gırıp çoıkıyoooo.....eşimde geldı bışeyler yedık....sen nasılsın......goçmensin he....sızın yemekler guzel olur yakın olsam yerdım neyse tanışırsakkk yaparsın...

angel canım yok evdeyım yormuyorum ama bakalım sonuç nasıl olcek ınsan çok tembelleşıyo ya olumsuz oluncada normal hayata donmek zor oluyo napalım...sen nasılsın ıyı yıyın bende yıyorum ananas....

kızım gulen ne o çusssss..............bak ........kıbar ol bakım senın gıbı cıcı kıza çııkkkkkk yakışmıyooo.......hem nıye öle dedın.......kız oralıyım dıyoo ben anlamadııııı:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…