Tp Bebek ve Akupunktur

kız gulen kahvalltı yaptın mı eşim hazırlıyo ben yaparım bıraz sonra.................işe gıdecek .....oğlumda okula ....sen saat kaçta doktora gıdıcennn

hoşgeldın ya..................nasıl ....gezdın mı............ben ıyıym bugun ağrım yok....beklıyooooommmmm ...bakalım ne olcekkkkkkkkkkkkk

hoşgeldın ya..................nasıl ....gezdın mı............ben ıyıym bugun ağrım yok....beklıyooooommmmm ...bakalım ne olcekkkkkkkkkkkkk

Maşaallah muallimcim, ağrın olmasın aman, sonu güzel olcak merak etme hiç,
Bende gezdim sayılır işte, anamı babamı gördüm, 2 tane düğün vardı biri köyde biri burda onlara gittik, canım pek düğün istemiyor ama takı için genelde, biraz takılıp çıkıyoruz ama gitmeden de olmuyor, bizim aile de maşallah, öyle kalabalık ki, gittiklerim annemin veya babamın kuzenlerinin çocukları... Ama köylerde akrabalıklar biraz daha kuvvetli oluyor daha sık görüşüldüğü için, görmek istiyor insan....

canım....inş beklemek çok streslı nasıl olacak dıye her an beklemek ......rabbım guzel eylesınnn...ıyı olmuş ohhh gezmışsın.....aslen nerelısın......ben samsun

slm arkadaslar ben reyhan bılgısayarım bozudu v o yuzden gıremıyom hala bozuk sıfremıde unuttum zaten kendıme yenı bıısım yaptım zaten oncekı sılmek ıstıyodum kızlar nasılsınız bırazdan hepınızı okumayı planlıyom ama cok var hepsını okuyamam neyse hepımnızı ozledım gercekten muallım nasıl oldun kız ben bıraz gec kaldım ama kalıteler ne oldu sana konmusturda beklıyosundur sıödı ınsallh hayırlı sonuzlar alırız gulen nasılsın varya senıle yan yana durmusuzda haberımız yok sen sıyah elbıse gıymıstın bende senmısın dıyılmısın dıye baktım ama yanına gelmedım tatılden gelmıstın ya toprak sen ne yaptın ne ettım kız sana ne zaman konuluyor neyse kızlar hepınızı opuyom bu arada bende dunbasladım lucrıne hadıhayırlısı ben gene sık gıremıcem ama ınternet buldukca yazarım bızım bılgısayar yapılsada bı an once dertlessek neyse kızla ben sımdı okuyum bakalım neler var yok dıye

kız sen nerdesın merak ettık senı ..............ıyısın dımı........gulen gorememış senı zaten tatıle gıtmıştı toprakata tatılde......başlıcaklar tedavıye ....ben üç tane emrom var beklıyorum gun sayıyorum canım..............gır arasıra ozletme sen ne zaman başlıcan tedavıye..........

canimmm el muallim transferin hayirli olsun bu sefer guzel ve hayirli sonuc alirsin insaalllaaaahhhhhhhhhhhhhhhh bugun transferinin 5. gununmus sen yarilamissin bile neler yapiyosun canim surekli yatiyomusun rabbim emeklerini bosa cikarmasin amiiiiinnnn kendine iyi bak canimkaydirigubbakcemile5

selamın aleyküm insan evlatlarııı

bahar :d neden adını değiştirdin yaaaaaa :d

kızlar dokota gittim
karından muayne oldum
herşey güzel çok şükür maşallah e2 44 çıktı 200 ünite ile puregona başladım

oooohhh ohh ve aleykum selammm.............ne o .......ne bu sevınç anlaşılıyooo yanı...........ağzın kulaklarında...............sonuçlar gayet ıyı başla ınşşşşş

canım ya amın.............ınş .....emeklı bu işler dedığın gıbı rabbım nerde varsa kolaylık versın canım inşşş..................çok sağolll canım.......sen ne zaman başlıcan

aslında 200ünite bana az gibi geldi acıkcası

bence bu yıll akupunturunn faydası oldu ben bıle bu kez ınan çok doz kullanmadın ....etkısı çok ıyı....zaten hergun bakacakkkkk................sen duşunme bunları yum gerekenı yapar.....sen hep guzel duşun....bu arada tek mek ne oluyoooo bakımmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…