Tp Bebek ve Akupunktur

sen otur annem bebeklere iyi bak sen ben yıkaram :d

zaten canım bişi yapmak ıstemıyo kı...............ınsan beklerken akılı başka yerdeytken başka yere veremem kendımı...................tamam sen yıka kız........kuçukler her zaman iş yapar...............ama yorma kendını yeğen ıstıyoooom ben
fıgencım...............ah sorma zaman geçmıyoooo..............pazartesı gunu bakalım anya konya neresı gorcez canım............sen ne alemdesın...................

inşallah güzel sonuçlar alırsın hayırlısı ile.ben adetimi bekliyorum hafta sonu olucam kısmetse ikinci günü baslıcaz bizde.cok heyecanlıyım.sizleinde güzel haberlerinizle bomba gibi baslarız.sonrada bizim için bol bol dua ediin.

figencim gelsene kıs da yıkamadım uyuşuklanıyom
annecim sen oyun falan oynasana kafan dagılır sex and city izle ben onu izlicem :)

ınşş fıgencım inş canım...................inş sıde başlayın hayırlısıyla kısmet bakalım kımın olacak bu yazın tatlı bebişlerı.................inl rabbım hepımızı sevındırır.....................
kız gulen uşengeç değıldın sen.................tedavı heyecanı sardı dımı...........hadı kalk yıka bakım....ya ben hıç oyun sevmem .......kıtap okumam lazım ....neyse bıraz kuran okımm.......bı kaç çamasır var onları yerşetırım........bazen nette farklı yerlerı gezıommm......hadı bayyyy

yıkarım bacım ayıp ettin.istediğin bulasık olsun :)))).ben dizimax hastasıyım orayı izliyom.bu arada cam falan siliyorum bahar temizliği hesabı.evimi temiz bırakayım dedin.senin kontrol ne zaman en yakın güloş?

Dünakşam gittin aku.ya. İyi şimdilik.
Gülencim ben çalışıyorum, işlerden fırsat buldukça giriyorum buraya. krizden dolayı işler pek azdı aslında ama bu sıralar bizde kışlık sezon kumaş siparişleri başladı. Biraz yoğunlaştım. Yoğunlaşmak demek stres demek. Hayırlısı bakalım.
Muallimcim, beklemenin çoğu gitti azı kaldı kız... 5 gün daha bekleriz, çok mu, ondan sonra da 9 ay bekliycez inşallah....
Hadi size iyi muhabbetler, gelcem ben yine. öptüm

senaycım klay gelsın ya.............ay bılırım iş stresını ben sıkıldım valla bebişim ols gıtmıcem gerçı olmasa bıle ....umutsuzluğum artuyoo gungeçtukçe......yınede gıtmek ıstemıyorum seneye başka seyler yaparuım.............çalışmak yoruyo.....mudurum kızıcak ama ols ............bakalım şıdılık böle düşünüyorum......arasıra gır böle ıyı oluyooo
fıgen kız bu nasıl temızlık yapmak ..............neyse ama yap ıyı olur az kaldı sızde evde oturcanız ev temız ols gerçı yıne kırlenıyooo.............ama bıraz ıdare edr..............
gulen kız sen neyaptın..................bıraz balkonda oturım...............hava guzelllllllllll

Figencim bende pazar yada pzt bekliyorum adetimi. Aynı zamanda başlıyor tedavimiz. Ne güzel.... Hadi hayırlısı olsun....
Sen nerde yaptırıyosun tedavini?

el muallim senin beş günün mü kaldı
bu arada ben ilk defa dün akşamdan beri korkmaya veümitsizliğe kapılmaya başladım sende de oluyormu

canım jupıter................evet aynen öle valla umutsuzluk yoğunlaşıyoo...............sankı beş gun geçtı bende kasvet başladı yaa............canım ne yapalım kısmette ne varsa o olcak ama insan yınede bunca emek medı manevı uzuluyo tabı....................bakalım canım rabbım guzel sonuç versın dılıyorum cumlemıze....ama mmdedığın gıbı hıssedıyorum canımmmmmmmmmm

kız gulen dondurma yemen serbest mı...............bak onuda ben yasaklıyorum ..........ama benım dolabımda varrrrrrrrrrrrrrr..............alıştım gecen hafta atmıştım dıolaba.......kıskan bende yıcemmmmmmmmmmama yalnız tadı çıkmıyooooo

fıgen hadı ya ne guzel tedavılerınız aynı zamana gelıyoo çok ıyı yaaaaaaaa......senayında sanırım toprakta gelır............................nerdesın toprakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkcım

evet güzel aynı anda yasıcaz heyecanlarımızı.kıs gülen canım cekti hadi getir bakim banada kaydirigubbakcemile3

ben figene pazartesi dondurma ısmarlıcam puhahahaa kıskan sen muallimm ohh

kızlar çok halsizim bugün sıcaktanmı bilmiyom ya ter boşalıyor nefes alamıyom sanki.. uykumda var ama işimde var bugün gene süpüremicem süpürge makinem yandıydı , halı yıkma makineminde kablosu kopmuş kaldım öyle birindende istiyemem şimdi ayıp olur.. yarın anneminkini alırımda süpürürüm.. çamaşır yıkadım astım.. iki makine.. şimide banyo ve wc klozet takımlarını attım makineye.. buarada bulaşık makinesini arındırdım meger biizm dükkanda varmış o temizle deterjanından ama sıvısı değil tozu mis kimin yaptı birde lavabom tıkandı tezgahın üstü bulaşık doluu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…