Tp Bebek ve Akupunktur

canım yaaaaaaaa...haklısınnnnnnnn..........ne yapcaktım sıkıntıdann...........bunlar kaçtı ama durrrrr...bugununyarını vcar ............onlarda yarın bekleren habıre burda yazacaklar.....o zamanda ben gezecem ........ıyıkı varsın mşum gelsınler onlara sorarızzzzzzzzzzzzzz...................
valla ınş tutmuşsa tutmuştur.............belırtuler farklı olabılıyooo.....guvenmıyorum çok ama güguslerımde çok sızı var ....bakalım canım gorecez rabbım ne demışşşşşşşşşşşşş

bekleyen beş kışı aynı gun yapuıcaz sunucu......ne hoş olcak ama ınş hepımız sevınırıxz kısmetttt..................

arkada çekirdek çıtlayan benim
eskihisarda beklerken feribotu
arabanın içni görmeyin yorgan döşek

gögüslerde sızı iyiye işaretmi ben bilmiyom gari hiç
benim hiç ağrım olmuyodu sadece kasıklarmda seyirmeler vardı 9.gün bıcak saplantısı gibi ağrı girdi karnıma direk 2-3 damla pembe kan geldi o zaman akdar hep o seyirtiler olduya işaret sanıyodum netede girmiyodum annem izin vermiyodu

guzel yaramaz kız...............şimdi akıl cıcı anne olcan artıkk...............
belırrtıler çok değişebılıyuooo.....onu n için çok şey solemek yanlış olur..................genelde kasıkm ağrısı oluyoo ....göğsuler sızlar şışer ..ama bazen hormon ılaqçlarının etkısıde olabılıyo kesın sonuç kanla bellı olcak ınşşşşşşşşşş

ins iyidir canim aslinda hic belli olmuyo kiminde oluyor kiminde olmuyor kacinci gunun canim bugun test gunun ne zamandi

asıcım 6. gunum haftaya pazartesı dananın kuyryuğu kopcekkkk...........rabbım ne hayırlıysa hakkımızda onu versın .....herşey onun takdırınde bız elımızden gelenı yapıyoruz gerısı artık bızım elımızde değıl rabbımı elınde.....................
inş sonra sırada sızler varsınız...................rabbımm ıyı sonuçlar versın inşşşş

bu ilk yemeğimiz cumartesi akşamı bu adamda kuzenim D:

ortadaki benim

ortadaki benim

fıstıksın ne dıyımmm ................ya .....doktorun bıde yeme yasağı koymuş ...artık ıyıce zayıflıcan kız..............maşallah..........gozumu açtın akşam akşam... ne yaptın dualarını okudunmu.............

yok özür kanım geliyor okusam okurdumda duş aldıkca geliyo 2 kere aldım korkarım günah olur diye
bu gidişle 4444 duayı bitiremicezmi ya eşime okutcam

ahhhh bende öledım bı zamanlar yaşlandım kız senı gorunce ...gozume gorukme...............hep makarna mı yıyon yazık ya.............offff kebaplar donerler varkene.................senı aşka getırmmmm...ama neyse yememen lazımmmmm...........bebiş ıstıyoomm yeğen ıstıyomm ben..........

:) ya tuttuktan sonra kebab yeriz annecim makarnada güzell

ya offfffffff anam offf yavyummmmmmmmmmm...................o ne ...........dıcem ..kız sen benı delı etcen kız..........gıt ortun bakım bı hanım hanımcık fotonu ko suraya kızzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…